gunduzm
Selamlar,
Yarış pilotluğum profesyonel değil amatörce

Lisansım yok.
LPG ayrı bir kit, ayrı bir teknoloji olduğundan, ayrı beyni, ayrı ayarları ve ne kadar uygun motorlar olsa da uzun vade de motora verdiği zarardan ötürü ben şahsi kullanımda önermiyorum. Taksicilik yapıyorsunuzdur ya da araçla ticari faaliyetiniz vardır, o zaman ekonomisi sebebiyle düşünülebilir.
Bu sebeple Sizin için Hybrid ve Dizel seçenekleri daha mantıklı.
Bana göre Hybrid, bir geçiş teknolojisi. Çoğu kez yazdım. Tıpkı TV'lerdeki bir dönem gördüğümüz HD Ready gibi. Yarın atmosferik motorlar kalktığında hybridlerinde bir anlamı olmayacak. Ama elbette bu uzun vade de olacak birşeydir. Dizel de öyle. Hele yeni nesil dizellerin yasaklanması tıpkı hybridler gibi uzun bir dönemde olacak.
Bu noktada ne alırsın...
Hyrid araç kiralık olarak kullandım. 2 günlük bir deneyimim oldu. Hondaydı kullandığım araç. Sessizliği ve elektrik motorun harika ivmelenmesini çok beğenmiştim. Ama işte sonrasında geçilen 1.6 hacimden yüksek eski teknoloji olarak gördüğüm atmosferik motor bir o kadar heyecanımı almıştı.
Performans olarak Dizel'den daha heyecanlı bir etki aldım. Ama yüksek hacimli motoru, olası pil masrafı ve bakımlarının biraz daha karmaşık oluşu,hiç almamı düşündürmedi.
Ben bu dönemlerin Dizellerin altın yılları olduğunu düşünüyorum. Gerçekten geçmişe göre çok uygun fiyatlara satılıyorlar, özellikle çift kavrama ile iyi adepte oldular ve yedek parçaları/servisleri de eskisi gibi değil.
Bu yüzden Dizel tercih ettim. Şuan çok memnunum. 2. yılım bitiyor. 5 yılı doldurup satarsam yine dizel alırım.
(Kullandığım araç Tucson 1.6 136 beygir Dizel Otomatik)