Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV'siz araç alımında 2023 yılı limiti belli oldu: 1.004.200 TL

GreatFaith

niye değiştirsin ki, bir aracın gerçek satış fiyatı kadar ÖTV alıyor şu anda Devlet. Engellinin araç alıp almaması kimin umrunda limit az olsun ki ötv siz araç satışı olmasın isteniyor.

Yoksa bilmiyor mu onlarda bu limitin az olduğunu.

egemmm

kaporasını yatırdığım araç gelmedi diyerek beni şubat ayına ertelediler, bu gün aracın limit dışı kaldığını söyleyip şiparişi iptal ettiler, arabamı sattım arabasız kaldım araba alamıyorum resmen dımdızlak kala kaldım

mertesr1

Arkadaşlar araç gelmeden kesinlikle araçlarınızı satmayın belki biraz daha fazlaya satmak hakkınız fakat böylede büyğk mağduriyetler yaşarsınız. En azından İkame araç falan talep edin.

sputnik
bileydim satarmıydım ya ocak içinde teslim alırsınız dediler diye sattık parası hazır olsun diye önce araç gelmedi sonra limite girmedi resmen alay ediyolar

mertesr1 kredi vs çekip arabayı ÖTV li fiyattan alsaydınız bir süre binip başka araç bulunca bunu satıp onu ÖTV siz alırdınız

BEn KİA FORTE ALDIM ptestige modeli . Acıkdan 61 bin tl verdım aksesuar adı altında . Onlar da şöyle; Kaucuk paspas , bagaj havuzu, seramık kaplama , boya koruma , bakım seti , ön kaput fılmı , sağ sol camurluk fılmı . camlara film . Bunlar 61 bın tl tutmaz ama el mahkum .5 sene arkama bakmam artık ama memleket ne hale geldi . Allah herkesın yardımcısı olsun . bu sistem değişmeli başka yolu yok.. CLİO bana yeter dıyenler de . Sİz EŞŞEK oldukdan sonra semer vuran daha çoooook olur.

hayırlı olsun. fazladan para verseniz de geniş araç almış oldunuz sonuçta.

ben nissan qashqai skypack'i aldım. isim yazdırdığım diğer bayiler aramaya başladı. dün skoda kamiq 1.5 premium + gri + cam tavan + elektrikli bagaj için arandım mesela ama buradan bayi ismini vermek istemiyorum çünkü peşimde ismini yazdıranlar var. işin özeti telefonla arayarak alamazsınız. yüz yüze gidip konuşun. o zaman sıranız 1 ay içinde geliyor.

Son düzenleme:
Zaten 1 ay sonra çoğu araç girmez limite . Bu limit olayı kalkmadıkca engellılere rahat yok . AYrıca her ay 40-50 bin tl zam mı olur . Ekonomi de bitik.

Wolksvagen Troc alan var mi fiyat nedir otv indirimi

Wolksvagen Troc alan var mi fiyat nedir otv indirimi

2022 model sıfır araç bulsak onu da sıfır olduğu için engelli muafiyetiyle alabilme şansımız oluyor mu?

mayfe
Arkadaşlar yanlış anlamayın. Bu felakette devlet bu işlerle uğraşmaz. Belki em. ebm. aylıklarında kesinti bile yapabilir. Ben bu depremden sonra bütün dünyalık işlerinden vazgeçtim. Rabbim bizlerin yar ve yardımcısı olsun.

Niloya
yemek yiyemiyorum uyku da gitti. ALLAH DEPREM BÖLGESİNDEKİ HERKESE YARDIM ETSİN , DEVLET YARDIM EDENE DE ENGEL OLMASIN AMİN. DAHA YAZMIYORUM BURDA ÇOK TROLL VAR. şu an arabayı geçtik evimiz sağlam mı yan bina 15 kat tepemize yıkılır mı derdine düştük. bir düzgün deprem çantası hazırlamak 3 kişilik aile için en kötüsü 15-20 bin.yaşım 42 ve ülkedeki her felaketi yaşadım. gördüm. ülkenin bu kadar batağa düştüğünü hiç görmemiştim.Allah hepimize sabır versin ...çok üzgünüm .çok üzgünüm. kurtulanların da çoğunun eli kolu bacağı kesiliyor ...LÜTFEN EVLERİNİZ SAĞLAM MI KONTROL EDİN.

hanifeaydin

cok haklısınız . coğrafya kaderdir diye boşuna dememişler. Türkiye de herşey çok pahalı en ucuz olan insan hayatı ..

merhaba Peugout bayiisine gittik bugün şöyle dedi : deprem bölgesine araç gönderimi yapılmadığından gemiden inen her aracı istanbul ankara gibi şehirlere dağıtmışlar .hiç hesapta yokken 30 adet araç tanımlanmış bu bayiyeye mesela ..bu yüzden her markda böyle bir kaydırma yapılabilir. sizlerde gidip direk bayiden öğrenin zaten gittiğimizde boş alan yoktu .citroen ile birleşik alanı zaten. sizlerde bayiyeye gidip şansınızı deneyin.

biz 1 ay önce bulduk biri iptal etmişti o gün bayiye gittik zaten devamlı araç sorguluyorduk o gün kapora verdik aldık ama iptal eden kişinin seçtiği neyse o , biz ekleme çıkartma yapamazdık ne geldiyse o . her geçen gün fiyatlar arttığı için içimize sinmedi ama araç zaten yok o da şansımıza o ana denk geldik diye oldu.eşim abim babamı 3 kişi yazdırdk vergi dairesi o yazı olmadan vermedi.

telefonla aramayın bizzat gidin bayiye.eğer gemiden araç inmişse sistemde çıkmışda kapora o zaman istiyorlar.eve dönerken de dün gördük mahallemizdeki peugout bayisinin önü de dolmuştu arka bahçesi var orası da dolmuş önünde araç taşıyan 2 katlı araç alan araçlardan vardı indiiryorlardı ek olarak onca arabayı belki istediğimiz model burda olurdu ama yetkili bizi aramadı bile araba geldi diye.dediğim gibi iptal eden de başka marka almış şans denk geldi.

hanifeaydin

Bana da başta fark ödeyeceğim söylenmemişti bir süre sonra israrla tanışmak için ve ikamet belgesi de isteyerek bayiye çağırdılar orada sürpriz oldu 100bin tl. ilave ücret ya evet ya hayır demek gerekiyordu ne çare kabul ettim ama sonra sadece kendisi kullanabilir dayatması yüzünden vaz geçtim,bu arada fark vermeden araç satacaklarını da hiç zannetmiyorum,çok yazık.

Bayilere ufak ufak arac gelmeye baslamis anlasilan.bugun yine bi yerden haber geldi.Ben arac aldim ama sirf meraktan aradim fiyat ogrenmek icin. Skoda kamiq 1.0 bos pakete tam olarak 215 bin fark istedi.

Aslannn

Vermeyin bu kadar fark, yazıktır günahtır. Önümüz seçim, engellileri adam yerine koyan kalmadı. Bizler de sandıkta cevabını vereceğiz elbet.

Üst Alt