@
yukcells, ya polemiğe girmeyeyim diyorum, gene ateş ediyorsun, ben dedim ki ilk ateş eden olmadım, siz bana "
[FONT=sans-serif]polemiğe ve tartışmaya giremeyecek kadar cahilsin. Sen benim cümlelerimden kaçacak delik ararsın"[/FONT] dediniz, (ben neyim de delik arayacağım, fare mi demek istediniz), yoksa ben çok mu evhamlıyım.
Sonra "
[FONT=sans-serif]Anladım ki kuşta bile içgüdüsel bir akıl var sende o da yok"[/FONT], bunun türkçe mealini izah edermisiniz, yani sen bunları bana deme hakkına sahipsin ben susmalıyım öyle mi. Daha sonra dedim ben moderatörlüğü bırakabilirim, şu anda diyorum
@
OturanBoğa alın bu görevi benden, ben sözümün arkasındayım. Sen mutlu ol yeterki @
yukcells biz zamanında ideallerimiz uğruna sevdiğimiz kızı bırakmışız moderatörlük ne olaki, arkadaşım haddini bilecek herkes ilk ateş eden olmayacak, sabırla dinlemeyi hakaret etmeden küçük görmeden adam gibi tartışmayı öğreneceksin, cebindeki servet bu gününü kurtarır, beyninde olan geleceği. Bu nedenle duracaksın bi düşüneceksin sonra yazacaksın, siz bana bu benzetmeleri yapmadan benim kimseye en ufak bir sataşmam dahi olmadı, sabırda bir yere kadar. Ayrıca diyorsun ki kim hakaret etti, @
fatih1980' in yazdıklarını unutmayın.