Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

uzaklar kardeş kanımca anlattığın olay senin başına gelmiş gibime geliyor o nedenle kendi yaptığın istismarın altında kalmışşın

[FONT=Proxima-Nova-SemiBold]Honda CR-V -[/FONT][FONT=Proxima-Nova-Bold]187.150 TL [/FONT]

Bu yasa resmi, gazete de yayınlanırsa ben bu aracı alabiliyormuyum ?

2018 yılı 195.000 deniliyor çünkü

Mami Junior hepsini söyledim emin olun.

Arkadaşlar az önce Musa Çam ile görüştüm. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya bey demiş ya bana kimse whatsapp tan mesaj yazmadı diye. bu yüzden cep telefonunu istedim. bana bir numara verdi burdan Akp li vekillerin numarasını isteyin bastırın ve genel kurulda geri çektirin dedi. gündem oluşturmanız lazım dedi. bu yüzden sizden ricam vereceğim numaradan plan ve bütçe komisyonu başkanı süreyya bey'in cep telefonunu temin edip aramak ve whatsapp tan çok mesaj göndermek. 0 312 4206805
fevzieryilmaz yılbaşında araca zam gelmez ise alırsın

Özgür&özgür

Yeniden degerleme orani henüz belli degil afaki yazmislar gecen sene 3..83 tu oyle %15 artar diye birşey yok.

musty35 bakan kendisi telafuz ediyor bu oranı. ve enflasyon oranlarına göre belirleniyor. bu yıl enflasyon yüksek o yüzden yeniden değerleme oranı da yüksek.

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0 532 3315486 sürprizzzzz. haydi herkes whatsapp tan yazsın. yazmayan bizden değildir :)))

Başkanım hayırlı günler, Sol kol engelli ve ÖTV muafiyeti bulunan bir engelliyim. Dün komisyonda görüşülen ve kabul edilen ÖTV sınırlaması ile ilgili olarak sizi rahatsız ediyorum. Bu konu ile ilgili suistimaller olduğu doğrudur. % 90 raporlu adına alınan araçlar üzerinde bu suistimallerin olduğu aşikardır. kendisi engelli olup H sınıfı sürücü belgesine sahip olan kişilerin almış olduğu araçlarda bu tip suistimallerin olması imkansızdır. bizim üye olduğumuz bir forumda sol bacak engelli bir arkadaşımız der ki; keşke sol bacağımı verseler de ötv indirimim olmasa. engelli sürücüler için citröen marka araç önerinizi okudum. güzel bir arabadır. ancak bazı özel donanımlar maalesef bu segmentteki araçlarda bulunmuyor. mesela ben sol kol engelliyim. otomatik cam, otomatik vites, far asistanı (uzun far dahil), park sensörü, kendi kendine park, şerit asistanı gibi donanımlar uzuv kaybı olan engelli sürücüler için kolaylık sağlamakta hatta hayat kurtaran özel donanım olmaktadır. sizden talebimiz bu kanun tasarısını yukarıda bahsettiğimiz biçimde güncellemenizdir. % 90 raporlu yakını adına araç alanlardaki 3.dereceye kadar yakını ifadesini 1.derece yakını olarak değiştirebilirsiniz. zaten getirilmiş olan üst limit ile bizim istediğimiz donanımlara sahip araçları almak mümkün olmamaktadırç malumunuz zaten yılbaşında tüm araçlara zam gelmekte ve segment oalrak yine ir alt segmente mahkum edilmekteyiz. Saygılarımla.

ben bunu yazdım whatsapp tan

umarım numara doğrudur.

akp izmir millet vekili nükhet hotar 0 532 4319323

akp manisa millet vekili recai berber (plan ve bütçe komisyonu eski başkanı-Süreyya bey bunun yardımcısı idi öncden) 0 533 7433880

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ 0 532 3315486akp izmir mv nükhet hotar 0532 431 9323

akp manisa recai berber 0533 7433880

Mv musa cam 0532 356 51 57

Bunlar elimizde olan numaralar tanerbudak a da cok tesekkur ederız..
Elimizde olan kazanılmıs haklarımızı kaybetmemek ıcın gerek whatsuptan gerek arıyarak baskı kuralım arkadaslar. Resmı gazeteye gelene kadar sansımız hep devam edıcek.

Saygılar

mustafa elitaş ın numarası doğru değil. sizin yazdığınız zekeriya temizel chp numarası

yukcells istersen cep numaranı ver ses kaydı atayım mustafa elitaş nasıl konuşuyor benimle :) aramızda eskiye dayanan duygusal bir bağ var elitaş ile :) sağolsun çok mülayim bir insandır.

Binali yıldırım 05322180361

AYŞENUR BAHÇEKAPILI 05323354253 (meclis başkan vekili ve kendi numarası bu)

Mehmet müezzinoğlu 05325175999

MUSTAFA ELİTAŞ 0 532 232 07 92 bu bendeki numarası değil ama. sanırım meclis numarası bu

yukcells tayyip en kolayı ya onda sıkıntı yok.:)

BEKİR BOZDAĞ 05057776601 0542/ 647 4087

ayşenur bahçekapılı whatsapp tan yazdığımı okudu. lütfen sizde ayzın. tek başıma içeri girmeyeyim bari :)

LUTFİ ELVAN 0505 300 30 05

MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU 0532 6311646

Helal olsun Taner beye, hem buradaki en gayretli ve en sonuç alınacak işlere imza atıyor hem de mesajlarında efendiliğini ve nazik üslubunu hiç bozmuyor. Mühim olan da zaten bu..

Teşekkürler Taner bey :)

Son düzenleme:
Bu tasarı eğer kanunlaşırsa tahminen bir aya resmi gazetede yayınlanır mı? Benim aracın 5 yılı 16 Kasım da doluyor da.

rica ederim. asıl ben herkese teşekkür ederim. ben biraz inatçı bir insanım. hak gaspı olduğu zaman tahammülüm kalmıyor. başka bir mevzuu yüzünden 3 yıl önce kadar meclis e gidip o dönem ki başbakan davutoğlu ile bile konuşmuştum. Ali babacan, Mustafa Elita, Recai Berber, diğer vekilleri saymıyorum bile. inanın benim alabileceğim ya da almak istediğim araç fiyatı (3,5 yıl sonra) bu limitlerin altında kalıyor ama tek derdim hak kaybımız olmamalı. bu yüzden bu kadar mücadele ediyorum.

@AGHANURULLAH senin durum tam ARAF gibi. Allah yardımcınız olsun. araç ne almayı düşünüyorsunuz peki?

tanerbudak abi valla platinium xtrail almak istiyorum bugun nissana gittik vergisiz satış fiyati 100bin. Bi alt paketi 94 bin ama satış fiyatini kendileeine gelen fiyat gibi gösterdi yetkili kişi faturada kesinlikle düşünem dedi. Bu aralar nissandan almaya kalkip da faturayi 90 bin altı gosterebilen bi bayi varsa tavsiyelerinize açığım.

tanerbudak beyfendi üslubunuz ve samimiyetinize canı gönülden teşekkür ederim
Umarım son yaptığımız mücadele olumlu bir adıma vesile olur

AGHANURULLAH bence sen şunu öğren 1 ocakta zam gelecek mi gelmeyecek mi. zam gelmez ise ya da gelecek zam ile araç 103.000 tl yi geçyeyecek ise yılbaşından sonra al derim.

Serkal estağfurullah ne demek. ama hala kimsenin ben şu vekile yazdım bu vekile yazdım diye birşey dememesi üzdü beni :(

whatsap yok ise aramayı deneyelim ne olur :)

Ben whatsaptan bakıyorum ama kimse görünmüyor işte olduğum için arayamıyorum.

birçoğunda whatsapp yok evet. ayşenur bahçekapılı kullanıyor ama ona yazın. kendisi genel kurul da oturumları yönetiyor ve etkili bir isim. ayrıca nükhet hotar, süreyya sadi bilgiç ve recai berber de whatsapp kullanıyor. kişilerinizi güncelleyin.

tanerbudak abi peki bu 195 bin olayı kesin ocak 1 de yürürlüğe girecek mi? 103 bin tl derken bunu kastettin sanırım.

AGHANURULLAH
evet bu kanun bu şekilde geçer ise 01.01.2018 den sonra vergili fiyatı 195.400 TL ye kadar olan 1.6 cc araçlar alınabilecek.

Üst Alt