Arkadaşlar,
İşin sohbet kısmına pek iştirak edemiyorum fakat ben de Fatih Portakaldan millet vekillerinden sosyal medyaya kadar her yerde etkili cümlelerle haklı talebimizi anlatmaya çalışıyorum. Çaycının telefonu olsa ona da yazacağım.
Onun dışında isim veremeyeceğim bazı bürokratlar vasıtasıyla bizzat yüz yüze Trabzon bölgesi millet vekillerine konuyu anlattırdım. Bunun dışında bir üst düzey yöneticimiz vasıtasıyla da bir otomotiv CEO'su ile temasa geçtim. Bunlar enteresan bir ifade ile bahsediyorlar konudan, diyorlar ki suistimal bir gerekçe olsada amaç sadece üç markayı Mercedes, Bmw, Audiyi kapsam dışında bırakmak. Marka adı vererek sınırlamak mümkün değilmiş. Hem yasal olarak hem de uluslararası boyutta böyle bir adım atılması mümkün olmuyormuş. Maddeyi hepten kaldırma ihtimali varmış. Fakat, kaldırılmasa da inceledikleri bazı araçları da kapsayacak şekilde tutarı biraz daha yükseltmeyi konuşuyorlarmış.
Benim anladığım bu iş baskıya bakıyor. Bizim baskımız yeter mi bilinmez fakat medyadan ve kamuoyundan maalesef bir baskı yok. Biz üzerimize düşeni her halükarda yapalım, İnşallahta başaracağız. Ama sonuç ne olursa olsun bu olanları ve faillerini de asla unutmayalım.
Sevgiler,