Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

tanerbudak

senin emeğine saglık diğer arkadaslraında
yan binamda ravza kavakcı oturuyor bazen sabahları görüyorum bu ara beklemedeyim şöförü ve korumasını takipteyim ravza hanım cıktıgını gördügümde konuşacam inşallah

maliye bakanı ipucunu vermiş. genel kurul da bu madde kesin çıkacak tasarından. ama biz işi yine de boşlamayalım. ulaşabildiğimiz tüm vekillere yazalım. bugün paylaştığım numaraları arayan oldu mu acaba. bana hediye ne alacaksınız bu arada aşk olsun yani :)))))))

tanerbudak

Gel seni İstanbul'da misafir edelim. Bir de merak ettim sen nasıl birisin yaw, tipin filan...Şu üzerindeki gizem perdesini bir kaldırsan diyorum :)

Erdogan Er

whatsapptan yazın bana resim atayım. ben inatçı haksızlığa tahammülü olmayan bir mali müşavirim :) bir ara dövizzedeler diye bir mağdur kitlesi vardı hatırlarsanız. o grup içinde çok mücadele edip olmayacak işleri oldurduk çok şükür. burda da bir arkadaş dua etmişti benim için. olmayacak işlerinizi oldursun rabbim demişti. Allah hepimizden razı olsun. benim numaram 533 2341980 whatsapp tan yazarsanız iyi olur. gün içi konuşmaya pek müsait ortamda çalışmıyorum. sevgili patronum kızıyor.

ayrıca istanbul benim eski memleket. ara sıra geliyorum. şişli kurtuluş ta oturdum 12 yıl.abilerim orada hala.

mesaj ve baskı uygulamaya devam politikacıların sözlü mesajına değil yasa da yazılanı ciddiye alın. Umarım sureyya bey bizi başından savmak için söylemişdir bunları. Baskı bir işe yararsa bir sürü engellinin işi bir nebze olsun kolaylaşır.

Koca reis baktı ben partiden ayrılacam en iyisi çekelim şu yasayı dedi!!!
Şaka şaka
İnşaAllah toptan iptal olur

Maliye bakanının telefonu yokmu onada yazalım devamlı da aklından çıkmasın

Keşke gün esası ötv yi iade edip yenisini alabilse insanlar pert araçlarda çok işe yarar bu durum alıp memnun kalmayan küçük gelen büyük gelen çok yakanlara iyilik olur. Şükür ben 5 sene garanti yaptırıp 5 yıl sorunsuz biniyorum. Arkadaş Linea aldı 6 ayda pişman oldu yapacak bir şey Yok.

Belli bi rakam ötv ödeyip 2.0 alınabilmeli mesela yada pickup minibüs gibi ticarilerde ötv çok düşük onlardanda KDV alınmayabilir.

1998 de deli gibi ceza kestiler incelesin yine ceza kessinler.

Maliye bakanının telefonu olsa süreyya bey ile zaman kaybedermiydim hiç. Danışmanının numarası vardı ama o da işten ayrıldı.

ousenmez
Başından savmak için söylemiş olması imkansız. Konunun başındave için de olan birisi süreyya bey. Başka biri olsa anlarım ama süreyya bey asla o amaçla söylemedi. O amaç olsa farklı şeyler söyler geçerdi.

taner bey bu milletvekillerine yazmamızın büyük etkisi olmuştur muhakkak, pazartesi genel kurula gelecekse artık komisyonda olmayan milletvekillerine de özellikle parti grup başkan vekillerine de yazmalıyız ismini bulabildiğim tüm milletvekillerine twiter üzerinden yazıyorum.

dolar şu anlarda 3.8i zorluyor, gelecek seneye ne olacağa belli olmaz, araba fiyatlarına da onunla birlikte zam geliyor, yani bu yasadaki sınırlar bir çok engelliyi zora sokabilir ötv siz araçlarda. Onun için kulis ve lobi yapmaya devam tamamen kaldırmak için.

Arkadaşlar,

İşin sohbet kısmına pek iştirak edemiyorum fakat ben de Fatih Portakaldan millet vekillerinden sosyal medyaya kadar her yerde etkili cümlelerle haklı talebimizi anlatmaya çalışıyorum. Çaycının telefonu olsa ona da yazacağım.

Onun dışında isim veremeyeceğim bazı bürokratlar vasıtasıyla bizzat yüz yüze Trabzon bölgesi millet vekillerine konuyu anlattırdım. Bunun dışında bir üst düzey yöneticimiz vasıtasıyla da bir otomotiv CEO'su ile temasa geçtim. Bunlar enteresan bir ifade ile bahsediyorlar konudan, diyorlar ki suistimal bir gerekçe olsada amaç sadece üç markayı Mercedes, Bmw, Audiyi kapsam dışında bırakmak. Marka adı vererek sınırlamak mümkün değilmiş. Hem yasal olarak hem de uluslararası boyutta böyle bir adım atılması mümkün olmuyormuş. Maddeyi hepten kaldırma ihtimali varmış. Fakat, kaldırılmasa da inceledikleri bazı araçları da kapsayacak şekilde tutarı biraz daha yükseltmeyi konuşuyorlarmış.

Benim anladığım bu iş baskıya bakıyor. Bizim baskımız yeter mi bilinmez fakat medyadan ve kamuoyundan maalesef bir baskı yok. Biz üzerimize düşeni her halükarda yapalım, İnşallahta başaracağız. Ama sonuç ne olursa olsun bu olanları ve faillerini de asla unutmayalım.

Sevgiler,

Madem öyle çok muhterem büyüklerimiz önce bizlere örnek olup altlarındaki bizim paralarımızla aldıkları trilyonluk mecedesleri değiştirip en fazla 200 binlik araçlara binselerya yaparlarmı yapmazlar tabiki bu arada unutmadan bugün plan ve bütçe komisyonunda milletvekili emeklilerine %10.7 zam cumhur baskanın maasida 35 binden 40 bine çıkartılmıştır hayırlı uğurlu olsun

gestapooo
elimizde olan numaralara her gün yazmaya devam edelim.

yukcells
Marka değil de tamamen ülke sınırlaması bu işteki amaç. Almanların para kazanmasını istemiyor sevgili cumhurbaşkanımız. haklı olmasına haklı da bunu engellilerin haklarını gasp ederek yapmamalı. suistimal dediler onun onünü kesecek çözümler sunduk. belirledikleri fiyatlar ile kısıtlamak istedikleri markalardan bazı modeller alınabilir sonuçta ama Almanlar az para kazanır düşüncesi var tabi. bu arada Volkswagen i unutmuşlar sınırlamaya koymamışlar. başından beri bu amaçla sınır koymaya çalıştıklarını biliyorduk zaten. süreyya bey in komisyonda özellikle fransız marka otomobillerden bahsetmesinin sebebi buydu zaten. çok meraklılar ise Almanlara para kazandırmamak için tek taraflı ticareti yasaklasınlar yiyorsa. Altlarındaki mercedesleri hurdada ezdirip konteyner a koyup göndersinler Almanya ya.
ben sınırı arttırmaya çalışacaklarını sanmıyorum. yasa tasarısından bu maddenin çıkarılacağına eminim. Cumhurbaşkanı böyle bir saçmalığa asla izin vermez diye düşünüyorum. yarın maliye bakanının özel kalem müdürünü arayacağım. ayrıca cumhurbaşkanının özel kalem md. yardımcısını da arayacağım. gelişmelerden haberdar ederim herkesi.

Bu kanunun iptali davası danıştaya veya anayasa mahkemesi müracaat edilirse iptal olurmu acaba

O zaman emniyete devlete belediyeye vs ötv den ve KDV den sadece Türkiye’de üretilen araçlar muaftır desinler 1 er yıllık yasalar çıkartarak uzatsınlar ilişkiler düzelene kadar. Honda Fiat Renault Hyundai Toyota yerli ve yeterli markalar bence. 7.5 yıldır Vw kullanıyorum belki vw kadar iyi değildir. Ama olsun Kartal Broadway Uno Tipoda kullandık zamanında şimdiki yerliler onlardan kat kat iyi.

Lütfen saçma sapan fikirler sunmayın. Yasanın iptali sozkonusu siz fikir üretiyorsunuz. Azıcık emeğe saygı duyun bari gunahtir ya.

Arkadaşlar
Çıkacak olan yasanın iptali için harcayın beyninizi ve enerjinizi..!!!

19.10-2017, 19:07
Konu: Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan
yazan: Adren@lin Cevap
594
Görüntüleme
41.151
arkadaşlar merhaba siz hala anlamadınız mı...
arkadaşlar merhaba siz hala anlamadınız mı almanya ile ilişkilerimiz kötü kaliteli arabaları almanlar yapıyor onların önünü kesmek için alınmasını engellemek için yapılan bir müdahale gibi geldi...

19.10.2017 de yazmıştım sezgilerimde yanılmamışım..vw doğuş grubunun, doğuş grubuda hükümete yakın, nasıl Ali Koç gezi olaylarından dolayı uzaklaştırıldı, Ferit Şahenk te yakınlaştı o zman..

Bu arada, tanerbudak vw liste dışı tutmuşlar diyorsun ama onda çok daha kapsamlı bir senaryo var. Yakında duyulur.r Bunun ilk ayağı da doğuş grubunun vw Türkiye'yi satması olur desem?!

yukcells

Doğuş grubu VW ni satmayı mı düşünüyor yani. çok iyi kazanıyor aslında neden satsın ki. baskı mı var acaca.

ben bu gün de maliye bakanı özel kalem md. ile cumhurbaşkanı özel kalem müdür ayrd. ile görüşmeye çalışacağım. bir yerden buldum numaralarını. dün akşam aradım ama kapalıydı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Eminönü Yeni Camii önünde, Türk Kızılayı ve AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği Arakan için yardım kermesinin açılışına katılacak.

müsait olan arkadaş var ise gidip konuşmak için şansını deneyebilir.

Üst Alt