Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ben kapına git derim
yarışmacı ilk seçtiğinde olasılık 3,3333... dür, düşük bir olasılık,
-eğer ilk seçtiği kapı büyük ödüle açılmıyorsa, P olasılığı olacaktır ve bu denenmelidir.
Eh... herhalde.. di mi?
Gerçek oralarda bir yerde... (x-files mı bu ne?)
***************** İPUCU ***************
Çocukların yanıt vermek için süre sınırları yok. İsterlerse 1 saat içinde, isterlerse 1 yıl sonra yanıt verebilirler. Ne zaman yanıt vermek isterlerse o zaman. Ama sadece TEK bir yanıt verme hakları var.
kör arkadash da nerden cikti? hani biri sair, biri dilsiz, digeri de bashka türlü özürlü olmak üzere üc kishiydi bunlar?... yanlish mi anlamishim?...bir odanın içinde sagır dilsiz özürlü 3 kişi varmış bunlardan özürlü ülmüş peki dilsiz bunu kör arkadaşına nasıl anlatır alın size soru )
MeTePe; eğer sunucu B kapısını açtıysa bu kez ödül ya A kapısında ya da B kapısnda olacak yani şans P P olmuyacak mı ?
azicik daha zaman taniyin, arkadashlar, ben de shansimi denemek istiom ... bi gün daha uzatin süreyi olur mu?...
bir odanın içinde sagır dilsiz özürlü 3 kişi varmış bunlardan özürlü ülmüş peki dilsiz bunu kör arkadaşına nasıl anlatır alın size soru )
Ok! Gece 03:00 e kadar uzatalım.
uhiy!!! gece 03:00 e kadar cok kisa!... koca haftasonu toplam alti saat uyuyabildim, el insaf, yorgunluktan geberiom! ... yarin akshama kadar de, anlashalim ... dinlenik kafayla bakiym olaylara ...
Dışarıdan biri gelip ismi çıkanı alıp paranın yanına mı götürüyor.?
Her çocuk bir tahminde bulunucaksa sonuncu kişinin tahmininde sayı ortaya çıkar.
Bencede e heraldee ama.. ya ilk kez geldiklerinde çevirecekler parayı, ikinci ve daha çok geldiklerinde dokunmayacaklar.. Ya da ilk kez geldiklerinde bir yüzünü, ikinci kez geldiklerinde diğer yüzünü çevirecekler.. Ama paranın kaç kez çevrildiği bilinmiyor iştee..
yazi := "parayi ilk ve son kes ceviriorum (turadan yaziya)" anlaminda olsun...
tura := "kaydedilmishtir! siradaki cevirsin lütfen!" anlaminda olsun...
ilk cekilene (ismi cabbar mish diyelim) sayma görevi düshsün (nasi olsa herkes tekrar tekrar cekilebilecek)... önce kendisini saysin ve "siradaki cevirsin lütfen!" anlamindaki turayi koysun masaya - bashka hic kimse koyamasin turayi!... cebbar'in ardindan gelen ögrenci daha önce hic cevirmediyse parayi "ilk ve son kes ceviriorum" anlamindaki yaziyi koysun masaya... ikinci cekilenin ardindan gelenler "siradaki cevirsin lütfen!" mesajiyla karshilashmadiklari icin dokunmasinlar paraya - ta ki cebbar tekrar cekilip turayi koyuncaya kadar... her turayi koymasinda saysin...
yani, hic kimse (cabbar haric) parayi birden fazla cevirmeyecegi icin sayima da birden fazla girmicek... yaziyi koyma sirasi eninde sonunda herkese gelicek gelmesine de, bunun gercekleshtiginden ne zaman emin olabilicek cebbar - orasini bulamadim ishte ... korkarim; aksakalli dede, pamuk yanakli nine olmadan gidemicek bu cocuklar eglenmeye ... ne gaddar bi yöneticiymish bu ....
facede bir arkadaş baylaşmış.....
.
Açık renkli yere kadar kurup düzenliyordum kafam da orda tıkanıyordum nasıl dönecekler diye, koyu kısmı senin yapmış olduğun çözümü görünce tabiiiiiiiii yaaa dedim içimden.. Valla tebrik.