E o zaman kabukluların hepsi kırmadan kullanılamaz!Örn;fındık,ceviz,badem...![]()
O da doğru.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
E o zaman kabukluların hepsi kırmadan kullanılamaz!Örn;fındık,ceviz,badem...![]()
Yumurtanın kabuğu da kalsiyum kaynağı bu nedenle organik gübre yapımında kullanılabilir..Hıııh!!..buna ne dersiniz![]()
Basit değil mi?İkisi de yanlış.
![]()
Ben başıma geleceği biliyoduuummo zaman kelime oyunu vardırr, ikisininde cevabı 1 mi. 125 'te birtane 5 var. 1mx1m = 100cmx 100cm yapar, 20'şer cm'den 25 tane gerekir ama tamamlamak için son bitanesini koyarsın.
![]()
Soru 1.
taklitlerimden sakınınkorsan KKELEBEKK o!
1 ağaç 80 günde kurutuyorsa, ve 10 günde halletmesi gerekiyorsa 8 ağaç değil, 4 ağaç alması gerekir.
1 ağaç 80 gün,
2 ağaç 40 gün,
3 ağaç 20 gün,
4 ağaç 10 gün diyorumm..
125 'ten bir tane 5 çıkarabilirsin, Çünkü 120 kalır. yani bi sonraki 5'i 120'den çıkarmış olursun.
Bu nasıl bir ağaçtır ki bataklıkta yetişiyorKafam çok karıştı çoook!
![]()
******************* SORU 5 *******************
Düzey: Kolay
MİLANO, FAS, LİMASOL, ? LAOS,SİCİLYA
?= LAOS
******************* SORU 8 *******************
Düzey: Çok Kolay
Ne kadar çoğalırsa o kadar az görürüz?
Yediğimiz yumruktan sonra gözümüzdeki şişlik![]()
Soru 8
Para mı ki![]()
Zaten en çok zorlayan La ile başlyan ülke bulmak oldu, ilk aklıma gelen buydu![]()
Değeri ne kadar çoğalırsa miktar olarak gözümüze az gelir o kaa! nokta!![]()
Fas ülke bi kere, karışık olduğu için öyle yazdım, ülke-şehir. Azcık coğrafyamız var yaf öldürdün bizi
![]()
masaüstüm yapabilir miyim ben bu amcayıı![]()
Tekrar şansımı denemek istiyorumm
Soru 8.
Kar tanesi. Ne kadar çok düşerse yere, o kadar az görürüz.
Ne kadar çoğalırsa o kadar az görürüz
Tabii yaa, Sis. başka ne olacak ki.![]()
Seni bi yakalarsam !!!![]()
Uykumuz çoğalınca göz kapaklarımız ağırlaşırağırlaşır.. ağırlaşırr... hoooooorrr.........
pişşşşşşş.......
Ne kadar çoğalırsa o kadar az görürüz
Bu soruya son cevabım valla, katarakt. Gözde katarakt ne kadar çoğalırsa o kadar az görürüz.
gözlerimizdeki bozukluk!![]()