Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Şöyle olabilirmi?1. doktor 2 eldivenide üstüste giyer ameliyetı yapar ve üsteki eldiveni çıkarır 1. doktorun giydiğiyle 2 cide ameliyatı yapar temizdir çünki 3 cü doktorda yine 1. ve 2. nin giydiğini giyip 2. eldivenide ters giyip oda ameliyatı yapmış olabilirmi ...
1. doktor 2 eldivenide üstüste giymiş amelitı yapmış..üsteki kulanılan eldiven çıkarılmış..
2. doktorda 1. cinin altta kalan eldivenini çıkarıp giyerek oda ameliyatı yapmış..
3. doktorda yine 1. ve 2. nin giydiği eldiveni giymiş üstten çıkarılan eldiveni de ters giyerek ameliyatı gerçekleştirmiş dedim bilmem şimdi oldumu..?
tam anlaşılmamış sanırım.
kutular saydam değil, içini göremiyoruz, avuçlayamıyoruz. Dışından içinde ne olduğu anlaşılmıyor. Hepsi aynı büyüklük ve şekilde. Kutuların üstünde silgi, kalem, karışık yazıyor. Ama hepsi yanlış.
Bir arkadaşa diyoruz ki; şu kutuda ne var, içinden al da bana göster. O da gösterdiğimiz kutunun içindeki şeylerden birini alıp gösteriyor. Biz de ona bakıp, örneğin; "ha, bu kutuda kalem var, şu kutuda silgi var, o kutuda karışık var" diyoruz.
Nasıl oluyor da biliyoruz?
Hile yok, hurda yok, illüzyon veya yanıltmaca yok. Dosdoğru bir yanıtı var.
valla maltepe adam zaten cıkarıp sana gösteriyor ki eğer gözün görüyorsa bilmen normaldir)))
Peki ya renkleri?
Anlamamak,anlaşılmamak değil mesele,beyin fırtınası yapıyoruz biz Metepe!
aa.. püf noktası orası galiba..
yani karışık yazanı aç dersek, içinden karışık çıkma ihtimali yok.. kutunun içinden ne çıkarsa, o isimli kutuda karışık olacak....
uww heycan yaptım şimdiii e tamam iştee.. karışığı aç derim.. silgi çıkarsa, kalem karışıktır, silgide kalemdir.. kalem çıkarsa, kalem silgidir, silgi karışıktır..
Iyy... ben az daha uğraşırdım da hediyeyi okuyunca vazgeçtim