Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bi önceki kişiye ne cevap verdiğinimi soracaz o zaman doğru dediyse yalandır, yalan dediyse doğrudur.. ohoo.. çok sıkışılmıştıı sorup cevap alana kadar gerek kalmaz zaten)))))))))))))
Bayan gidip önceki kişi 2 numarayamı girdi demiş olsa?..
Bayan benden önceki bayan 2 numarayamı girdi demesi lazım...2 tane yalan söylemez heralde
bi önceki girene doğrumu yalan mı söylediğini sorarsın.. cinsiyete göre bayansa yada erkekse.. bi önceki çıkan, doğru söylemişse aynı yere girersin, yalan söylemişse diğerine.. kendi cinsiyetinle karşılştırırsın
Bi önceki kişiyi görmüşsek, O kişiye doğrumu yalan mı söylediğini sorarız. Erkekse o kişi, doğru söylemişse, bizde erkeksek onun çıktığı yere gireriz.. Bayansak diğerine..
O kritik soruyu bi bilseydik bütün mesele hallolcaktı...
Nasıl davrandığımız da da bişey var demek...
Adamın dogru ya da yanlış cevap verdiğini anlayacak bir soru sorarım
Bir kapıyı gösteriririm ve sorarım: Bu tuvalet için para ödeyecek miyim?
..
Oldu mu bu acaba? Çok mu uçtum yoksa))
Adama şunu sorardım. "Bir önceki kişiye erkekler (ya da kadınlar) tuvaletinin hangisinin olduğunu söyledin?" Adam hangini gösterirse tam tersine girmeliyiz.
Çünkü: Bi önceki kişiye yalan sölediyse bana doğruyu söleyecek. (Burdaki doğru bir önceki kişiye söylediği doğru.) Böylelikle ben diğer wc ye gittiğim için doğru olacak.
Eğer bir önceki kişiye doğruyu söylediyse bana yalan söyleyecek... Ben yine diğer wc ye gideceğim için doğru wc yi bulmuş olacağım.
Prensip olarak pek cevaplamam böyle soruları ama baktım çözen de olmamış... İsterseniz hazırladığım sorulardan ben sorayım.
.
Metepe, Geyik bu işlerin ustasıdır Valla ben cevabı bile okurken yoruldum Geyik canlandıramadım bile
Metepe acıyın bana okumuş oldum yine uyuyamam ben B12 emilim sorunu var ve tedavim o kadar gecikmiş daha yeni yüklemem yapıldı perişan etmeyin beni diycem duramıorum çözmeye çalışacam yine En azından zihin jimnastiği olur bana
ama algılamada sorun olunca pas derler metepe bey, benim gibi