Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Paraları biz istediğimiz gibi ters çevirebiliyor muyuz? Ya da soruda neden 2 gurup denmiş? Toplam 20 para var, 10'arlı 2 gurup olması şart değil mi?
Ya bir paranın zaten bir yüzünde resim var. Onunu alırım bunların bir yüzü resimli. Diğer onunu da alırım bunların da bir yüzü yazılı derim patrona.
resmi yazıyı boş ver hesaba bak derim
Cevap vermeyeyim ben. İlk sorum çözdüğümü anlaman içindi. İkinci soru basit ona hiç yazmayayım.
Soruda 10'arlı 2 grup denmemiş. 18 adet parayı yok etmeyi de düşünebilirdik (Şaka)
Metepe şöyle mi olacak?
Bütün paraları ters çevirerek iki gruba ayırırım. Böylece her iki grupta da eşit resimli ve yazılı para olur.
Ama olmaz kii soru yine ben yokken çözülmüş Tebrikler Geyik! Geyik geldiyse biz zekamızı fazla yormasak mı
VC sorusu yanıtlanmış.. sanırım 100 metre sorusuda geçilmiş bozuk paralar duruyor öylemiii...?
günde 10 metre çıkabiliyor 10 gün sürer
dağa tırmanmak için yola çıkan tepeye ne ara varacak ki
Hiç çıkamaz dedim bi de çünkü kayıyorsa nasıl çıksın. Mantıken minenin cevabı doğru , ondan bi hinlik var dedim ve başka yollar aradım bu soruda
4 günde. 20 yi bir sefer düştüm)
8. gün 100. metreye ulaşır ama sonra 20 metre düşer
Veznedar'ın gözleri bağlı, dokunarak anlayamıyor... hmmm illaki patronun gözüne girilecek. Başka bir duyu organı kullanamaz mı ?