Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sinifi ehliyet'ler değişiyormuş. Prosedür nasıl olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özelden rapor alma konusuna çok takılmış durumdasınız ama trafik ben raporu kabul etmiyorum git devlet hastanesinden heyet raporu al getir dediğinde yapabilecek hiç bir şey yoktur.

Arkdaslar bi arkdasimin ehliyeti varken cuma gunu gitmis rapor vermeyiz demişler ne olcak

Ehliyetindenmi olcak simdi

Yokn deisim icin rapor istedi h yi bye cevirmek icin surucu olamazsin demişler

FARUKG

Banadamı o yüZden vermediler acaba H sınıfı ehliyetimi sürücü olamaz yazmışlar b sınıfı için aile hekiminden değiştirsem olurmu

Surucu olamaz demek icin rahatsizligin buyuk boyutta olmasi lazim.artik elden bile ozel tertibatla araba kullanılıyor

Bazen h ehliyet konusunda bilgileri olmuyor. Sekizinci ayda h motorsiklet ehliyeti almak icin heyete girdim boyle bir ehliyetin olmadigini söylediler . Yanımda Yönetmeliği goturmustum gosterdimde tamam dediler yoksa vermeyeceklerdi. Heyette h ehlieytin ne oldugunu bilmeyen doktor vardi

Bazen h ehliyet konusunda bilgileri olmuyor. Sekizinci ayda h motorsiklet ehliyeti almak icin heyete girdim boyle bir ehliyetin olmadigini söylediler . Yanımda Yönetmeliği goturmustum gosterdimde tamam dediler yoksa vermeyeceklerdi. Heyette h ehlieytin ne oldugunu bilmeyen doktor vardi

FARUKG haklısın Allah'ıma bin şükür elim ayağım tutuyor şağlıgımda bi problem yok Allah'a şükür neden öle yazdılar anlamıyorum

Giderken burdan sizin rahatsizluga yakin olan raporlari cikarip goturun ve yanınızda yönetmelik olsun

Önceki aldığım ehliyet raporunu götürsem faydası olurmu

Bide özel tertibatlı yazmışlar dı daha önce otomatik kullanır diye değiştirirlermi FARUKG

Engelin sol taraftansa otomatik yazabilirler degilse tertibatli yazarlar

Ya abi artik arabalar son model araclar her türlü donanima sahip ehliyet konsuunda bukadar sert olmaya gerek yok verecen bir sürücü raporu

Bana bel ve boyun flgeriye donmuyor die surucu olamazsin dediler ya geriye dönzen ne dönmesen ne ayna var park sensoru var geri vites kamerasi var

Ya ne eziyet be saglam cogu insandan daha iyi arac kullaniylruz bir çoğunda kalp var tansiyon var ona birzeeyok bedensel engele takılıyorya

Hastane 20 gün sonra il sağlığa gönderecekmiş itiraz ettiğim için

Kardes senin zaten h sinifi ehliyet vardi simdi sen neicin ugrasiyordun bye cevriemk icindi degmi ?

Yok kardeş ötv için başvurdum ama ehliyetten oldum gibi bişey ama ÖTV'den vazgeçtim Nasıl olsa Hakkı'm değildi indirimli araç diye düşünüyorum o yüzden tek dileğim ehliyeti kurtarmak

oturanboğa bey bi sorum olucak normal b sınıfına başvursam hem H hem b sınıfını kullanabilir miyim

Benim B sınıfı ehliyetim var.Ötv indirimli araç almak istiyorum..Şimdi benim ne yapmam gerekiyor birisi tam olarak anlatabilir mi?

Tamam işte b sınıfı ehliyetim var ama engelli raporum var.Ne yapmam gerekir onu soruyorum.Eskiden bunu h sınıfına çeiriyordun şimdi ne yapmak gerekiyor.

H sınıfına çevirme diye biliyorum ben yanlış yönlendirmek istemem şuanki raporunuzda ÖTV'den yaratlanabilir yazıyorsa alırsınız

Yusuf emre otv icin basvurdun ama sana sürücü olamaz mindiorlsr eski rwporunu sun ehliyeti veren raporu hangi bolume gitdin hastanede rapor icin doktor nededi

Egitim 75 ocaktsn itibareb ehliyet deisiyor zaten h ehlieyt yok zateb yeni alcan raporda tertibata ihtiyac duyarsan yazarlar otvden faydalnirisn ocagi bekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt