arkadaslar daha önce bırkac kez yazdım tekrarlıyorum: agrısı olan hastanın tek caresi protez yukarda galiba nunuska egzersizin care olacagını yazmıs ne yazıkkı olmuyor. gecıcı belkı ama tamamen zor. bakın kalca cıkıgı olan ben degılım esım ama inanın onun kadar acı cektıgım geceler oldu agrıları dayanılmaz olmustu son zamanlar egzersiz oda cok yaptı kum torbaları, kremler,bandajlar,ilaclar vb. son günler 100 150 metre yürüyemez olmustu.yine yukarda bi arkadas protezi bacagında hıssettıgını soylemıs esım bunu ılk gun dahı hıc hıssetmedı su anda yapması gereken seyler yalnızca oturup kalkarken dıkkat etmesı(hatta bazen farkında olmadan anı kalkıslar,yapmaması gereken duruslar bıle yaptıgı oluyor) bıraz dıkkatlı olması gerekıyor baskada bır sey yok. ve su anda calıstıgı ıs ayakta calısmasını gerektırıyor.amelıyattan sonra yapması ve yapmaması gereken seylerı soylemıstı doktoru onlarda basıt seyler hoplamamak,bagdas kurarak oturmamak,bacak bacak üstüne atmadan oturmak,cömelmemek, yere düz bir sekilde oturmamak gibi. bacagı 7 cm kısaydı esımın su anda ıkısıde esıt bellı belırsız aksama kaldı sadece