Arkadaslar......
Buradan en kısa zamanda cook büyük bir müjde alacaksınız buna emin olun.....Eylül ayını beklememiz söylendi.Bu gün görüstüğüm bir profösör,bizim ilacımızın100/100 bulundugunu söyledi.Bu haberi veren bir prof.İnanın bana bu haberin fos oldugunu asla sanmıyorum....Hatta cok yüksek maliyetlerle el altından hastaları tedavi etmeye basladıklarını,heniz ilacın piyasaya cıkmadıgını,büyük ihtimalle üniversiteler acıldıgında yani eylül ayı gibi ortaya cıkabilecegini söyledi..Bu olayı gizli tutamazlar asla,mutlak sekilde cıkacak ortaya dedi.Bulunan ilac,öncelikle hastalıgın durmasını saglıyormus,sonrada bozulan kas hücrelerini yeniliyormus.Bakın heyecandan ve mutluluktan haberi tam olarak veremeyebilirim size,ama prof un bana söylediğini yaklasık olarak size aktarıyorum.Bulunan ilac(böyle hitabetti,hapmı yoksa baska biseymi bilmiyorum)
bakın tam olarak tıbbi terimleri dogru yazamayabilirim tekrar ediyorum.
interfear arl,interrna arl ve messenger arn yi kontrol eden dna mekanizması üzerinde etki yapıyor ve hastalıgı durduruyor,sonrada bozulan kas hücrelerini onararak yenilerinin olusmasını saglıyormus.Yalvardım,Hocam dedim,sizin bu ilaca veya tedaviye ulasma imkanınız varmı,Böyle bir olay icin canımı verebilirim,ben senin canını ne yapayım dedi ve güldü
Biraz sabret,senin cocugun bu ilactan yararlanacak,senin cocugun bu ilacla tedavi edilecek,ne kadar kendilerine saklayabilirler,cok yakında patlayacak ve bir cok genetik hastalık topraga gömülecek,yok olacak dedi..Size yemin ediyorum arkadaslar bana daha fazlası ile böyle bir haber verdi.