Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2012 sınav başvuru kılavuzu yayınlandı

Arkadaşlar gerekli belgeleri bir gözden geçirelim isterseniz, yarın başvurular başlıyor, Benim gibi yarın gidecek başka arkadaşlara da faydası olsun.

Rapor, birkaç fotoğraf, başvuru aday formu, mezuniyet belgesi, kimlik.

atladığım birşey varmı?

herkese merhaba..konuyu en baştan okumaya çalıştım fakat bir yerden sonra takip etmem zorlaştı..benim merak ettiğim konu şu daha önce annemin emeklilik konusu için başvurduğumuzda bulunduğum ilçeden aldığım rapor geçerli sayılmadı,hakem hastaneden almamızı söylediler ve izmir bozyaka eğitim ve araştırma hastanesinden yeni rapor almam gerekti.kılavuzda belirtilen sağlık raporlarıyla ilgili maddeyi okudum ve orada söylendiği gibi resmi gazeteye baktım fakat anlayamadım :) şimdi benim bulunduğum ilçedeki devlet hastanesinden aldığım rapor geçerli sayılacak mı yoksa hakem hastaneler diye belirtilen hastanelerden birinden mi almam gerekiyor..takdir edersiniz ki bulunduğum ilçedeki hastaneden rapor almak benim için daha kolay ama hakem hastaneler diye belirtilen hastanelere gitmek oldukça zorlu olacak bu konuda net bilgisi olan ve yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.teşekkürler.

arkadaşlar form üzerindeki özür grupları benle alakası olmayan gruplar kalp hastaları nasıl dolduruyor formu onu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim...

daha önceden cevaplandıysa kusura bakamayın ama tekrar soracam
aday başburu formu nerede doldurulyor. Ben sosyal hizmetlere gittim öyle bi belge doldurulmadı bi yanlışlıkmı yapıldı acaba

fatma_24;
Avrupa Yakası
Birim ve
Kuruluşlarımız
TelAdres
Bahçelievler Ek
Hizmet Birimi
0212 441 01 41
0212 442 31 62
0212 442 13 79
Eski Londra Asfaltı Siyavuşpaşa Durağı Çocuk Sit. /Bahçelievler
Esenyurt Bakım ve
Reh. Merkezi
0212 699 05 43Fatih Mah. 19 Mayıs Bulvarı No:57 (Esenyurt Devlet Hast. Yanı) /Esenyurt
Fatih Toplum
Merkezi
0212 635 07 27Neslişah Mah. Niyazi Mısri Sokak No:5 /Fatih
Bağcılar Evren
Toplum Merkezi
0212 489 09 41Güneşli Merkez Mah. Evren Cad. Dumlupınar Sokak No:11/1 /Bağcılar
Zeytinburnu Toplum
Merkezi
0212 416 25 53Zeytinburnu Atatürk Kültür Merkezi Kat:4 /Zeytinburnu
Gazi Mah. 75. Yıl
Toplum Merkezi
0212 650 33 21
0212 650 05 68
Yunus Emre Mah. 1331 Sok No:18 /Sultangazi

Anadolu Yakası
Birim ve KuruluşlarımızTelAdres
Maltepe Ek
Hizmet Birimi
0216 589 94 69
0216 427 11 00
E5 Karayolu Mevki 70 Evler Köprüsü Huzurevi Durağı Zümrütevler /Maltepe
Üsküdar Ek
Hizmet Birimi
0216 201 20 68Ahmediye Mh. Dr. Fahri Atabey Cd. Hükümet Konağı N:21 /Üsküdar
Sultanbeyli Toplum
Merkezi
0216 592 59 84Mimar Sinan Mah. Özgürlük Cad. No:17 Kat:2 /Sultanbeyli
Yakacık Toplum
Merkezi
0216 506 10 07
0216 506 10 08
Bahçelievler Mah.İbni Sina Cad.Fulya Sok.No:11 /Pendik
Mustafa Kemal Mah.
Toplum Merkezi
0216 472 72 99Mustafa Kemal Mah 3001.Cd No:109 /Ataşehir

nokta;
Aday başvuru forumun netten çıktısını alıp siz dolduruyorsunuz.Özür grubunu bölümünü siz değil sosyal hizmetler dolduruyor...

SpeedyGonzales;
Fotoraf gerekmiyor.
Kimlik fotokopisini ve raporun fotokopisi de lazım bilginize...

universite de okuyorum son sınıftayım derslerimde devam zorunlulugum yok.sınavlarına girecegim fakat okulum bu yıl bitmez.lise olarak sınava girsem ve yerleştirilsem daha sonra okulumu bitirip kendi alanımla ilgili bir yere atanma sansım var mı?teşekkurler.

Arkadaşlar ilinizde yada ilçenizde bulunan bir Toplum Sağlık Merkezine gidiyorsunuz başvurularınızı orada yapıyorsunuz bu kadar..

arkadaşlar ben lisans mezunuyum.. formadaki lise bilgilerini de doldurmam gerekiyor mu?

q-yasar-q;
raporunda süreklidir ibaresi işaretlenmişse eğer kabul oluyor die biliyorum birde raporun basında özürlüler için yazması gerekiyormuş

gamze1988;
arkadasım kullanım klavuzunda söylendiği üzere en son mezun olduğunuz okul bilgileri yer almalıdır orda eğitim durumunuzla ilgili kutucuklarda lisansı secerseiz lisans mezun bilgilerini yazmanız gerekecektir.

Arkadaşlar ben ortaokul terkim tastiknamem var okuduğum okul ilkokul diploması yerine bu geçer diye tastikneme verdi.kuraya ilkokul mezunu olarak girecekmiyim?cevap bilen varsa yazabilirmi?

Bügün yeni rapor çıkarmak için Pendik Marmara Üniversitesi Hastanesine gittik,eski tarihli raporlar ÖMSS için geçerliymiş.Ayrıca istihdam kutusu seçeneği işaretli olması gerekmiyormuş.Eski tarihli raporu olanlar,değişitirsem mi değişitrmesem mi diye kararsız olanların bilgisine...

Calışanlar başvuramazlar

i akşaamlar arkadaşlar bugün devlet güvencesi olan yani memur işçi vs calışanlar 29 nisanda yapılacak ömss sınavına giremeyeceklermiş diye bir yasa cıktıgını duydum bilenler varmı dogrumudur acaba SAYGILARIMLA

raporum geçerli mi ?

arkadaşlar bir kaç sorum olacak
1 ben 2009 da rapor aldım.bu rapor geçerli mi yoksa tekrar rapor almam gerekecek mi ?
2 bu sınava giren kpss ye girebilecek mi ?
3 ben adanada yaşıyorum bunun için ilk müracatı nerden yapmalıyım ?nasıl bir yol izlemeliyim ?

erdi, 2009 da aldığın rapor eğer sürekli ise sınav başvurusunda geçerli. kpss ye elbette girebilirsin. ilk önce raporunla birlikte sosyal hizmetlere gider oradan başlarsın işlemlere

Emekliler ve işçi olarak çalışanlarda katılabileceklermi.

Emekliler ve işçi olarak çalışanlarda katılabileceklermi.

Sadece Özel sektörü çalışanlar, Memurlar ve işçiler katılabilirler.

Emekli katılamazlar emekli olursa bir daha memur sınava girmez bir haldir. . Başka yere özel sektörü ayrı maaş olarak çalışabilirler..

Memnun kalmayanlar göre işçiler memurlar ve özel sektörü çalışanlar sınava girebilirler..

vergi indirimi için hastaneden aldığım % 50 raporumla bugün başvurumu yaptım. ancak sıkıntı var :) oda, rapora bilgisayarla %50 yazmışlar. rapor ankaraya gitti geldi kalemle %30 yazmışlar. yani sınav için yetersiz. ama bugün başvuru yaparken kalemle yazılanı farketmediler ve bilgisayarla yazılan orana göre işlem yapıp başvurumu kabul ettiler.

soru şu; bu raporlar daha sonra incelenirmi? geri dönüş olurmu?

Arkadaşlar ben henüz diplomamı okuldan almadım şimdi gitmem de imkansız. Orada bulunan bir arkadaşımdan istedim onada vermeyi baya zorluyorlar . Okuldan kolayca alınabilecek başka ne tür bir mezuniyet evraki benim işimi görür.

ömss sınavına giriş için işsiz olmak zorunlumu..

ömss sınva başvuru için gittim..

çalışmıyor işsiz olmanız gerekıyor dedıler böyle bişey varmı acaba

yani sigortalı calışıyorum sınava gıremezmıyım....

kpss sınavına gıren oğrencıler memur olsalar bıle gırebılıyorlar kurum degıstırmek için ...
bizde boyle bı sıkıntı nıye var anlamadım yoksa benı yanlışmı yonlendırdıler ...

girebilirsin arkadaşım sana söyleyen yalan söylemiş

Arkadaşlar İzmirden kayıt işlemi bitiren var mı diploma ve raporun aslı gibidirini istiyorlar mı? bana aslı gibidir yaptırın dediler. aslı elimde var anlamadım gitti. sizdede istediler mi?

q-yasar-q;

r,ca ederim arkadaşım bende 2005 de aldım sürekli ibaresi işaretli ben bu raporu alırken doktorla pazarlık ettim ve 40 ı zorla aldım şuan bende gitsem herhalde işim cok zor olacak.

bence memur olsak bıle gırmemız gerekıyor bugun bıdaha gıdecegım

xcoll;

calışan biri olmanız sınava giremeyeceğiniz anlamına gelmez tabiki girebilirsiniz özel sektörde calışıyorsunuzdur.devlet memuru olmak icin girersiniz o ayrı ama devlet memuru olanların tekrar bu sınava girmelerine anlam veremüyorum.

Üst Alt