Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2012 sınav başvuru kılavuzu yayınlandı

Sayın Loris;
Google'dan bir tıkla ulaşabilrsin bu tür bilgilere...

İzmir Sosyal Hizmetler (SHÇEK): İzmir Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu

Yapılması gereken iş ve işlemler:

SHÇEK'e götürmen gereken belgeler;
1- Kimlik fotokopisi
2- Sağlık raporu aslı + fotokopisi (Göz atıp aslını geri iade edecekler)
3- Diploma aslı + fotokopisi (Göz atıp aslını geri iade edecekler)
Sonuç: Belgeler doğrultusunda şahsınıza 3 adet Ön Kayıt ve Taahhüt formu düzenleyecekler. Bu belgeleri imza edeceksiniz. 2 nüsha size verilecektir. Bunun 1 i sizde kalacaktır.

Ardından bankaya (Ziraat, Halk, Ak, Kuveyt, Vakıf şubelerinden birine) giderek 25 TL yatırıyor ve dekont alıyorsunuz.

Kesin Kayıt Yaptırmak için; İlgili Başvuru merkezlerinden (ÖSYM büroları ve MEB Liseleri) birisine giderek,
1- Kesin Başvuru formu
2- Ön Kayıt ve Taahhüt formu
3- Sağlık Raporu fotokopisi
4- Banka Dekontu
evrakları teslim ediyorsunuz ve kayıt işlemleriniz ilgili kişilerce yapılıyor. 3 TL başvuru ücreti veriyorsunuz. ÖSYM Aday İşlemleri Şifreniz varsa (ki KPSS ye girmiş veyahutta giriyorsanız illaki vardır) eski şifrenizi kullanmaya devam ediyorsunuz. Şifreniz yok ise 2 TL daha verip şifre temin ediyorsunuz. Size bir çıktı veriliyor onu saklıyorsunuz. İşleminizde bitmiş oluyor.

Not: Ev veya iş adresinize ÖMSS ye Giriş Belgesi gönderilmeyecektir. Kısacası Sınav Giriş Belgesi beklemeyiniz. Sınava giriş belgeleri sistem üzerinden Aday İşlemleri ( Aday İşlemleri Sistemi ) modülüne yüklenecektir. Yüklendiği zaman sınava giriş belgeleri buradan çıktı alınarak temin edilecektir...

ilk okul mezunları başvuruyu ne zaman yapacaklar

ilk öğretim mezunları ne zaman baş vuru yapacaklar

14 mayıs 2012 tarihinde başlayacak, 25 mayıs 2012 tarihinde sona erecek

mrb arkadaşlar benimde bir sorum olucak ama basınada gelmil olan varsada yazsın benim raporum kayıp ama fotokopisi var acaba kayıt yaptırıcam zaman zorluk çıkartırlarmı

verso;
raporu çıkarttıgın hastahaneye gidip aslı gibidir mühürletmen gerekir fotokopi kabul etmiyorlar

Merhaba Arkadaşlar 24 Şubatta Üsküdar'dan işlemlerimi hallettim Raporunuzun aslını götürmeniz gerekiyor.Zaten görevli sadece kimlik bilgisine bakıp işlemleri yapıyor geri kalanlara sadece göz uçuyla bakıyor.Daha sonra ösym şubesine gittim zaten bütün bilgileri sizinle beraber dolduruyorlar ve yardımcı oluyorlar ancak bazı görme engelli ve yürüme engelli arkadaşlarımız başvuru için sıkıntılar çekiyor keşke bunada bi çözüm üretilebilseydi üsküdardaki görevli günce 150 kişi başvuru yapıyor dedi baya yoğun bi talep var sınava hepimiz hakkında en hayırlısı olur inşallah.

ÖMSS ye Kura ile katılacaklar

Öncelikle Selamlar;

Benim gibi ÖMSS ye kura ile katılacak arkadaşlar;

1-Şayet seçilir isek biz Memur olamayacakmıyız.
2-Benim gibi binlerce Kura ile katılacak arkadaşlar var, şansımız ne olacak,
3-Alınan Memurların % kaçı kura ile belirlenecek;
4-Kura ile katılımda Şertifikalar bir işe yarar mı? Mesleğine göre,
5-Sınava giripte Memur olamayıpta, bizlerden biri memur olur ise, sınava giren Memur adayı isyan çıkarmaz mı?
6-Meslek bilgilerini kanıtlayıcı Belgeler almak bizlere Artı kazandırır mı?

Bu konularda paylaşımlarınızı, bilgilerinizi bekliyorum, neler yapmalıyız, neler yapabiliriz,

arkadaşım memur olup olmayacagımız belli degil ve ya biz bilmiyoruz ben şu an bulardan önce kuraya girebilecekmiyim onu dahi bilmiyorum iki yıllık 2011 yılında aldıgım yüzde 40 raporum var 2022 maaşı için aldım bu raporla kuraya girebilirmiyim

valla arkadaslar 99 yılında işkurun yonlendırmesı ıle alıdgım raporla gıttım verdım kaydımı yaptılar fotokopı ıdı hatta zaten orjınalı tamamen kayıp hastanenın arsıvı da yanmıs vermedıler bende bende kalanfotokopı ıle gıttım

Komite

Girebilirsin yanılmıyorsam, ama işe başladığın zaman bildirerek 2022 maaşını kestirmen gerekir,

keşke kardeş işe girsek kolay zaten 3 ayda alınan 650lira lakin anlaşmalımı yoksa kadrolumu giregiz anlaşmalı olursa hayır gelmez

Arkadaşlar İzmir'den başvuracaklar fuarın içinde bulunan atlas pavyonuna gitsinler. Basmanedeki Shçek e gitmesinler.

arkadaşlar malulen emekliler girebiliyormu yaaa

Arkadaşlar lise mezunları yine hizmetli olarak mı istihdam edilecek acaba. Farklı bir konu açtığım için kusura bakmayın

Ömss başvuruda gereken evraklar..?

Arkadaşlar Ömss sınavı için ne gibi evraklar gerekli hangi bankaya ne kadar ücret yatırılıyor bilgi verirseniz sevinirim.İyi günler diliyorum.

arkadaşlar bu sınav merkezimizi nerden bakıcağız ya .bi bilgisi olan var mı.

İstanbul İçin İlk Yapmam Gereken Nedir Ziraat Bankasına 25 TL ÖSYM Hesabınamı Yatıracağız Başvuru Formunu İnternet Çıkarıp Dolduracağım ? Evraklar Tamamlandıktan Sonra Nereye Teslim Edicem Başvuru Merkezleri Diye Listede Liseler Var Lise'yemi Vericem Yoksa Bahçelievler shçek mı?

Kayıtların Uzatılma Şansı Yokmu Keşke Olsa :(

babacan22;

Kardeş buna bakmıştım ama tam net bişey anlamadım başvuru yapan kişi anlatsa neler yapıcağımızı daha iyi olur ama.

enteresan bir olay geldi başıma aslı gibidir raporundaki aslı gibidir kaşesi mavi olduğu için iskenderun sosyal hizmetdeki memur kabul etmedi. müdürüyle görüştüm o da rengin kırmızı olması gerektiğini savundu....
HÜKÜMSÜZDÜR................:D

Şu tercih kılavuzunu da bir an önce yayınlasalar da açık olan kadrolarda hangi kurum var-yok bilsek iyi olacak...

Arkadaşlar ilk önce bankaya 25 tl yatırmamı gerekiyor ?

Bu sınava bır arkadasım gırmek ıstıyor ama u arkadasım engelli maaşı alıyor kas hastası.sınavda atanırda calısamazsa cıkınca engelli maasını alabılıyor mu pekı

arkadaşlar sınavı kazanıpta memur olursak tekrar rapor ıstıyorlarmı bılen varsa yardımcı olabılırmı

arkadaşlar ben 17 yaşındayım açık lisede okuyorum (belli değil ama bu yıl mezun olcam büyük ihtimalle)
sınava girebilir miyim ACİL!!!

Arkadaşlar 1-2 gün kaldı evraklarım tamam , Özürlü Memur Seçme Sınav başvuru nereye yapmalıyım Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ( İstanbul’un neresinde ?) yoksa en yakın liseye mi gitmeliyim acilen cep bekli yorum

foton22;

Önce Aile ve sosyal politikalar bakanlığına gideceksin
gidebilecen Aile ve sosyal politikalar bakanlığı adresleri ve telefon numaraları aşadaki linkte

http://www.engelliler.biz/forum/ozu...litikalar-bakanligi-il-ilce-mudurlukleri.html

Sonra Aile ve sosyal politikalar bakanlığından aldıgın evrak ve diyer evraklarla Ösym başvuru burolarına gideceksin
Ösym başvuru merkezleri aşagıdaki linkte mevcut.(Ösym burolarına gitmeden bankaya 25tl sınav ücretini yatırmayu unutma)

http://www.osym.gov.tr/dosya/1-59220/h/2012-ozurlu-memur-secme-sinavi-omss-basvuru-merkezleri.pdf

arkadaslar bana acil cevap lütfen acıköğretim lısans mezunuyum ama mezun oldugum program adına ne yazacağımı bilmiyorum acık ögretim işletme bitti

Üst Alt