Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
. Az evvel sosyal hizmetlerden geldim.Basvurularin 22 Şubat'tan itibaren başlayacağını söylediler ve 22 Şubat'ta önce onay taahhüt belgesini vermeyeceklerini söylediler.Benimle birlikte birkaç arkadas daha vardı onlarda geri dönmek zorunda kaldılar.Gittigim yer Bahçelievler il sosyal hizmetler müdürlüğü..hadi bakalım bugün başvurular başlıyor
Çok teşekkürler bilgiler için ama bir şey dağa sormak istiyorum ben ortaokulu bitirdim ve şuan açıktan liseyi okuyorum kuraya tabi oluyorum dimi ?
ÖMSS'ye başvururken raporun fotokopisini götürsek kabul görür mü yoksa raporun aslı olması şart mı?
Evet Bahçelievler.Buradan bugün gidip tecrübe edinen varsa yazarsa sevinirim.Cunku net bir sekilde 22 Şubat'ta başlayacağını soyledilerhangi sosyal hizmetler gittiniz acaba?bahçelievlerdekinemi?afedersiniz zaten yazmışsınız
ben bankaya para yaztırcagım sonra ne yapacagım..
Tesekur eddreım hocam cok guzel,sorusuz bilgilendirmissiniz.
elline sağlık arkadaşım özkan
Hangi sosyal hizmetlerden aldınız.sabah gittim Bahçelievler il sosyal hizmetlere ve benle beraber birkac tane engelli arkadas daha vardı bize vermediler onay belgesiolurmu öyle ben biraz önce gidip aldım sosyal hizmetlerden 22 si filan değil bu gün başladı