Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS başvurusu sırasında yaşadıklarımız...

bende bugün bahçelievlere gittim hiç bir sorun yaşamadım sırada da uzun beklemedim iki dakikada kağıdı verip onaylattım bu kadar...

s.a Ömss Başvuru da Bulundum Bugün Ziraat Bankası 25 tl verdim ÖSS de 75 tl verdim sizler verdinizmi acaba Başvuranlar???

samsunlu34 arkadaşın dediği gibi kuraya katılacak arkadaşlar 14mayıs biz ön kabul taahütnamesini şuan almamız mı gerekiyor yoksa başvuru tarihinden sonra mı? kuraya katılacakların ne yapması laızm 14 mayısımı beklicez??

32ilhan;

Değerli kardeşim 14 mayısta ön taahütnamesini yapacaksınız....

[SUP]selam arkadaşlar benım rapor aslıyla götürüp noterde oynaylatmıştım 28 mart 2011 tarıhınde ve üzerınde mühürle ÖRNETTİR diye yazıyor bu kabul olurmu lütfen bilgi dönermisiniz[/SUP]

her keze selam acaba eski sürekli raporlar geçerlimi ...

işletme mezunu olarak kayıt olan varsa hangi kodu kullandı 6229 mu 2336 mı

halil54;
Raporun sürekli ise sıkıntı yok, aslı sendeyse başvuru yapabilirsin...

arkadaşlar başvuru yaparken raporun sürekli olması yeterliymiş belki saçma bir soru olacak ama aklıma takılıyor diyelimki eski raporla kazandık sınavı ve atanma sırasında tekrar rapor isterlermi bu aklıma çok takılıyor :(

Arkadaşlar merhaba ben özürlü kimlik kartımı çıkarırken rapor aslını orada aldılar ama fotokopisi mecvut. Tabi özürlü kimlik kartımda ayrıca H ehliyeti için aldığım raporda duruyor. Bunları kabul ederlermi acaba?

Saygılarımla,

(rapor sürekli olduğu için ) bir sıkıntı yaşamadım, Memura işleri yaparken özellikle sordum (raporlarda tarih falan önemlimi hangilerini kabul etmiyorsunuz yada olmuyor diye sorduğumda yukarıdaki saydıklarımı saydı bunlar tamamsa hiç bir sorun yok isterse rapor eski tarihli olsun raporun tarihi önemli değil dedi sürekliler için tabi) .

Burası benim için önemli idi :) öğrenmiş oldum tşk centirmem .. hayırlı olsun cumlemize

exelans;

eğer sınavı kazandıktan sonra raporun sürekli ise birde vergi indiriminden yararlanıyorsan gerek yok... Vergi indiriminden yararlanmıyorsan, yararlanmak için tekrar uğraşabilirsin.

arkadaşlar ben özel sektörde çalışıyorum.özel sektörde çalışmak çok zorlaştı.hedef baskısı müşteri pörtföyü sınava girip girmeme konusunda kararsızım.97 girişliyim.maaşımda yaklaşık 2,500 civarında acaba girsemmi sizin değerli görüşlerinize ihtiyacım var.

arkadaşlar şunu merak ediyorum;ve acilen bilenlerin yardımcı olmasını rica etcem!rapor çıkarttırma işlemi uzunmu sürüyor?başvuru süresi içinde yetişirmi sizce?heyet raporu yeterlimi?bilgisi olanlar yardımcı olabilirlermi?

yaşadığın ildeki devlet hastanede heyet günleri ne zaman eğer salı ve perşembe ise birde heyet günleri dışında muayne olup daha sonra heyete girebiliyorsan bu hafta başvurup pazartesi yada salı raporu alabilirsin. Dediğim gibi hastaneden hastaneye fark edebiliyor.

Rica ederim... Yetişir merak etme ama biran önce hastaneye gidip heyete girmelisin? Bu arada hangi ilçedesin sana hangi devlet hastanesi yakın? Eğer hastanedenin online randevu sistemi var ise heyet için randevu alabilirsin...

istanbulda oturanlar,

boşu boşuna il sosyal hizmetler müdürlüğüne gitmeyin. oradan ilçe sosyal hizmetlere yönlendiriyolar. birkaç arkadaşla konuştum tüm ilçeler de kabul etmiyor dedi. ben bahçelievler sosyal hizmetlerden yaptırdım. beyazıt'tan 97B otobüsü tam kapısından geçiyor. baya kalabalıktı. 3 nolu odadan imzalı beyan taahhütname belgesini 3 kopya alıyosunuz, sonra da 2 nolu odaya geçip mühür bastırıyosunuz. 1 kopyası orda kalıyor, size 2 kopya veriyorlar.

Liseye gitmeden önce sınav harcını yatırın! Boşu boşuna bankalarda gişe sırası beklemeyin. Vakıfbank gişe sırasına girip 1 saat bekledim sıra bana geldi, görevli sistem hatası var ÖMSS sınav harcını kabul etmiyoruz falan bişiler söyledi. :mad::mad::mad: En iyisi şu yöntem;
Ziraat Bankasına gidin dışarda para yatırılan ATM olan bi ATM'den kartsız işlem ile ÖMSS sınav harcını hiç beklemeden yatırabiliyosunuz. görevliye sordum ATM'nin verdiği fiş dekont yerine geçiyo ben yaptım kabul ettiler.
para yatırma işleminden sonra herhangi bi liseye gidiyosunuz. üniversite mezunu olsanız dahi hangi liseden mezun olduğunuzu soruyolar. lisenizin adı ve kodunu da klavuzdan bulup forma yazın.
formdaki açıklamalar kısmına benimkine rapor yüzdemi ve özürümün ne olduğunu (ortopedik) ve detaylarını yazdılar.
lisedeki görevli size imzalı bi başvuru kopyası verecek. işlem tamam.

geçmiş olsun :)

arkadaşlar hiç bir evrakta fotoğraf kullanmuyorlarmı işlemler için vesikalık fotoğrafa gerek yokmu???????

arkadaşlar raporumu aslı gibidir onaylamadan aslısını gösterip fotokobisini alıyorlar mı?

Merhaba

Yarın Başvuru için Bahçelievlere gideceğim daha sonrasında Bankaya para yatırdıktan sonra ÖSYM Bürosuna mı gitmem gerekiyor yoksa Liseye mi?

Birde mesai saatleri kaçta başlıyor bilgi verebilirseniz sevinirim:)

Teşekkürler

merhabalar
Başvuru Kılavuzu

bu başvuru kılavuzunda her şey en ince detayına kadar anlatılmış bi incelemeni tavsiye ederim bunu incelemeden önce kafamda bi yığın sorular vardı şimdi hiç biri kalmadı aday formunun nasıl doldurulması gerektiği nerelere ne zaman gidilmesiş gerektiği ve hangi evrakları almanız gerektiğine kadar her sey en ince detayına kadar anlatılmış

Elbistan Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü olmasına rağmen tüm ilçedekiler teşkilatlanma olmadığı için il merkezine gönderiliyor. Durumu bakanlığa bildirmemize rağmen onlar durumdan haberleri olduğu için yapacak bir durum yok ile gitmek zorundasınız diyor... O zaman yayınlamasaydınız değil mi başvuru adresi olarak? İki bucuk saat yol çekip sınava boş vuruda bulunmak zorundayız. Saçmalıklarla dolu başvuru işlemleri devam ediyor... Bir çok arkadaşım bir o belge için hava sıcaklığının -18 i gösterdiği şartlarda il merkezinde gitmek zorunda... Ve bir çoğu yanında birileri gitmek zorunda eziyetler zinciri devam ediyor... Bir çok arkadaşımız tekerlekli sandalyede bu durumları yaşamak zorunda.... :(

abwis;
evet.

Pozitif+;
liseye.
mesai saatlerini tam olarak bilmiyorum. ben dün sabah 8de koşturmaya başladım akşama anca bitti. sabah erkenden çık hem sıra az olur

Üst Alt