mrb esra cim ben yigit deilim babasiyim bu bisfosfonatta aredia nin bi gelismis modeli almanyada aredia artik kullanmiyorlar ve 3 ayda yada viuudun dengesine göre kullaniyorlar biz 3 yildir kullaniyorduk ama gözle görülür bir faydasini görmedik ve kimyasal oldugu icinde kullanmaktan korkuyoruz acikcasi mutlaka faydalari vardir sakin beni yanlis anlayip ta aredia kötüdür birakin kullanmayin dedigimi sanmayin sadece ben yasadiklarimi yazmak istedim bu bitkisel ilacin adini simdi hatirlamiyorum ama yarin yazarim yine ismini ilacin faydalarina gelirsek almanyada kullanan 9 hastadan aldigim ve doktordan aldigim bilgiler bunlar ilac ayda birkez veriliyor toplu igne kadar 4 adet ve vicudun eksik olan herseyini tamamlamaya yardim ediyor istah daha biryürü etkisi var tabi ve hic bir yan etkisi yok dediler ilk ilaci aldik bakalim deneyip görecegiz isler kötüye gidiyor demekle kendi yasadiklarimiz icin demistim sürekli kiriklar ve kirilan yerlerin deformasyonlari yüzünden agrilar istahsizlik piskolojik sorunlar sansizliklar birsürü buna benzer seyler ama hayat herseye ragmen devam ediyor ve sonuna kadarda bu acilar bizimle olacak sükür ama daha kötülerinden korusun allah ben yurtdisinda yasiyorum yigit 5 yasinda doktoruda cam kemik hastasi en agir derecesi sormak istedigin biseyler olursa elimden geleni yaparim görüsürüz yine kendinize iyi bakin