Meraba arkadaşlar ben hacettepe üniversitesi öğrencisiyim.Ve Cam kemik hastalığı hakkında bi proje çalışması yapmaktayım.Eğer bana yardımcı olmaka isterseniz çokkk sevinirim))Sizleri daha yakondan tanımak istiyorum.Hatta mümkünse ankarada yaşayan arkadaşlarımla görüşüp birebir yaşamdaki zorlukları ve hastalıkları hakkında bilgi almak istiyorum)Şimdiden teşekkür ederim ...Umarım bana yardımcı olursunuz))
----------
Meraba esracım..Başta geçmiş olsun demek istiyorum umarım çektiğin bütün acılar bir gün biterBende antalyada yaşıyorum ve üniversite öğrencisiyim.Cam kemik hastalığı konusunda bir çalışma yapıyorum.Eğer müsait olursan seninle tanışmak ve seninle hoş bir sohbet yapmak istiyorum hastalığın hakkında.Eğer bunu istersen bana bi mesaj yazman yeterlı olucaktır.Şimdiden teşekkür ederim esracım.
----------
Meraba esracım..Başta geçmiş olsun demek istiyorum umarım çektiğin bütün acılar bir gün biterBende antalyada yaşıyorum ve üniversite öğrencisiyim.Cam kemik hastalığı konusunda bir çalışma yapıyorum.Eğer müsait olursan seninle tanışmak ve seninle hoş bir sohbet yapmak istiyorum hastalığın hakkında.Eğer bunu istersen bana bi mesaj yazman yeterlı olucaktır.Şimdiden teşekkür ederim esracım.