Selamlar Arkadaşlar.
Styric gerçekten baya oldu hiç durumunuz hakkında bilgi vermiyorsun.Biraz Ya da Anlayalım istanbul maceran nasıl sonuçlamdı
Neyse Ben şunu söylemek için yazıyorum ben 15 sene önce bu şişkebap ameliyatını oldum ama ufuğun dediği gibi birşey olmadı bende.Ufuk arkadaşımızın bahsettiği şey uzatma ameliyatı olmasın.
Çükü şiş kebap ameliyatı platinin bacak kemiğine vidalar yadımı ile yapıştırılması ve eğer vücut gelişimi bitti ise orada kalması.Yok yaş genç ve büyüme devam ediyorsa kemikle beraber büyüyen yaylı bir pşatinle aynı işlemi yapıyorlar.
Bendeki sabit platinler iki baldır kemiğimdede var ve 15 yıl oldu ufak tefek soğuk yediğimde sızlamasından başka bir şikayetim yok
Uzayan platinleride kızımın bacağına taktırdık ve onunla birlikte uzuyor 5 cm falandı enson kontrolde limiti 10 cm.
uzaması limite gelince değişiyor.
Kızıma 3 yaşında iken iken takıldı.Kalçalarında eğrilikler vardı ve onlar düzeltilerek kalçadan diz kapağı kemiğine kadar platin takıldı.
Elifben senin kemiklerin herhalde o zaman 3 yaşında olan kızımın kemiklerinden daha kalındır.Yanlış anlama lütfen seni üzmek istemiyorum yani senin kemiklerin daha kalındır demek istiyorum
Kızıma takılacağı zama Önce Çapaya Gittim orada takılabilir ama garanti veremem çok zor bir ameliyat özel yerde yapmamız lazım ve size pahalıya patlar dediler ve ayrıca o zaman 5 milyar bıçak parası istediler.Bunu söyleyen Capanın Prof. ü ama adını şimdi hatırlıyamadım.
Sonra vakıf gurebaya gittim bunlar istanbulun sayılı hastahaneleri oradakilerde bir heyet yaptılar ve henüz çocuk küçük onun için erken ilerleyen yaşlarda olur dediler.
Sonra benim doktoruma Yani Haseki hastahanesine gittim Haldun ERTÜRK.Şimdi oranın Başhekimi.O Bana yaprız 2-3 ay beklememi istedi.Bekledik ve dediği gibi özel imalat olan uzayan çiviler şiş kebap yöntemiyle takıldı kızımın bacağına ve ondan sonra daha rarat yürüyebildi
ah birde düşmese laf anlamıyor çocuk işte
Yani Son Söz Öyle Korkulacak ekstra acılı bir ameliyat değil bacağın dışında falanda birşey yok.tamamen içeride kemiğe yapışık.
Ben Tavsiye ederim zaten ben o ameliyatı olduğumda hiç ayağa kalkamıyor ve yürüyemiyordum ondan sonra koltuk değneği ilede olsa ayağa kalktım ve yürüyorum.
Uzattım ama bu bilgi elifbene lazım
kusuruma bakmayın hade hoşçakalın
Bu linki bir inceleyin ben ve kızım haldun beyle gazetede yayınlanmıştık.
http://arsiv.sabah.com.tr/2007/04/21/gny/haber,FC06E88A759D4BBE84B9B1B9457D6D2F.html
http://arsiv.sabah.com.tr/2007/04/21/gny/haber,3F9C7D1574DA4F7E865B9357ECC80B51.html