Selam Arkadaşlar yine ben
Styric herhalde senin görüşmeleri yaptığın sırada bende bu kadıncağızla görüşüyordum.Bu kadını akrabalarım televizyonda görmüşler ve bana haber verdiler hemen tv ile irtibata geçip teleofnunu alıp aradım.OI çocuğu olan bir aile arkadaşla beraber gittik görüşmeye 8 Şubat falan dı.Görüştük tam 2 saat anlattı.Çocuğununz 15 gün sonra kalkar yürür.Kırılmaları kesilir hiç kırılma olmaz sağlam insanların kemikleri gibi olur.Boyu uzar KAsları gelişir Hücreleri yenilenir vs.vs. Yok yok yani anlıyacağınız.KAdın (Ümit Önel Arabacı) Biorezonans sistemi ile bunu yapıyor
bir yandanda 6.his mi desem medyumluk mu desem dur dur onuda anlatayım
Oturduk Konuşuyoruz Odada 8 kişi falanız durup dururken "" aranızdan birisinin sol omzu ağrıyor" diyor bi 2 dk geçiyor aranızdan birinin midesi bulanıyor karnı aç.bir 2 dk daha geçiyor aranızdan birinin böbrekleri hasta.
yav anlamadım sordum sizin ekstra güçleriniz olduğu iddiasındamısınız dedim
Bu soru hoşuna gitmedi galiba bana gazetecimisiniz siz diye sordu.
yoo dedim benim hasta kızımdan başka bir derdim yok.
neyse Yanımda getirdiğim arkadaşımın oğlu 6 yaşında o hiç ayağa kalkamıyor OI tabiikide.
O anneye direk diyor ki 15 gün sonra bu çocuk yürür.
Allah allah....
KAdın yani arkadaş inanamıyorum diyor ve doktor! kameraya çekiyor cep telefonuyla size izleteceğim bunun sonunda diyor.
neyse PAra işine gelelim 10 ar bin tl istedi bizden.Ben biraz Sıkıştırdım pazarlık falan 5 bine razı ettik oradan ayrıldık.
(Adresi Bezirganbahçe Toki Konutları B23 Blok D6 kat 1 Halkalı İst.)
2 gün süre istedim bir düşünelim taşınalım para bulalım diye.ama felaket sıkıştırıyor 1-2 gün içinde karar verdiniz bşladık başladık yoksa çok arayan var doluyum ondan sonra ne zaman olur bilemem dedi.
2 gün geçti salı idi perşembe oldu ben arayayım diye niyetlenirken o beni aradı.
kendi cebinden tam 52 dakika benimle konuştu ikna etmeye çalışıyor.
Heralde Bedavası vardı
Dedim ki Hanım efendi bAkın Madem bu kadar iddialısınız ve dünyada ilk ben yapıyorum diyorsunuz bunu bize 2 hasta ile ıspatlayamazsınız.Dünya çapında bir iş se bu devletten izin alacaksınız , önce en az 10-15 hastada deneyeceksin para almadan bunu ıspatlayacaksın ondan sonra san gelenin sayısının tutamazsın bile dedim.
En sonunda 3 bine razı oldu ben tabi bir yandan da para konusunu söylüyorum gerçekten de zor bir konu 5 bin tl az bi para değil.
bu paraya 1 yıl çalışıyor insanlar.keşke garanti olsa da böbreğimi satıp gene versem ama ne oacağı belli değil.
EE olmazsa paramı geri verecen mi yoooo olmaz sa diye birşey yok kesin olacak.iddiası bu.
Arkadaşlar Başımdan geçen konu bu çok uzun oldu ama hassas bi konu en ince detayına kadar anlatayım dedim.Şu an Saat 02:30 ve ben bunu yazıyorum.Delimiyim ne
))
Styric ve diğer arkadaşlar bu iş beni sarmadı
1- PAra çok ön planda. Ha heryer böle diyorsan sonunu biliyorum hiç olmazsa bunda oda yok.
2- Bir makina var sanki fizyo terapi makinesi gibi birşey içinde ilaç var ve manyetik dalgalarla size aktarıyoruz diyor ama ben ilaç olduğundan bile şüpheliyim.
3- Adını ver ilacın yoo ilk ben buldum kimseye yedirmem.iyi ama hadi ben bu ilaç sayesinde zehiri yersek kemiklerim daha kötü olursa.
4- Bu ilaç Tahminimce ve sorduklarımda öle dedi Kemoterapi gören hastalara kemik erimesine karşı verilen bir ilaç çocuklarda denenmiyor bile.Bu Bayan Ben denedim oldu mantığında.Ayrıca Yaşlılarda yine kemik erimesine karşı kullanılan bir ilaç.
5- ve vaad ettiği zaman 15 gün bilemedin 20 gün sonra yürüyeceksin ya yapayın Allah Aşkına Bu cahil dünya profosörleri neden bunu bulamamışlarda bunu bulan bizim anestezi uzmanı Ümit Önel Arabacı bulmuş ben anlayamadım
anlayan varsa banada anlatsın lütfen
PAranızı Boşa Sokağa atmayın
Ümid etmek Güzel Ama Ümid Ederken...