Selamlar
Grayland arabada ben yoktum. Eşim ve bir arkadaşı vardı. Sağ taraftan çarpma olduğu için bin şükür eşime birşey olmadı. Ama arkadaşında kırık oldu. Epey de komada kaldı
( Çok zor günlerdi. Uzun süre aracımız tamirde kaldı. Eşim arkadaşının tedavisi ile uğraştı. Ben araçta iyi ki yoktum. Olsaydım Allah bilir de ölürdüm sanırım
( Ya da çok ağır olurdu durumum. Ama hala benim bile üstümde tedirginlik var. Eşim araç kullanırken sürekli uyarıyorum. Tetikteyim.
Eyüp çok haklısın. Zaten ben 2013 senesini kendim için uğursuzz yıl ilan ettim. Her açıdan çok zordu benim için. Adağım var. Olursa kurban keseceğim
Allah daha büyük dertler vermesin yine de çok şükür.
Çocuklarla olan olaylara gelirsek ben çocuklara takılmıyorum. Onlar çocuk. Benim kızdığım anneler, babalar, aileler.. Sen engelli birini gördüğünde uzaylı gibi bakarsan, hatta çocuğu dürtüp gösterirsen o çocuktan da farklı bir davranış bekleyemezsin. O çocuk da ileride aynı şeyi yapacaktır. Onun çocuğu da vs vs.. Yani kuşaktan kuşağa bu çirkin davranışlar devam edecektir. Vaktim olsaydı kadınla konuşacaktım. Ancak gerçekten çok sinirlendim. O yüzden tane tane anlatma şansım olmadı. Eşim de çok gerildi. Olay büyümesin diye uzaklaştım. O sinirle sakince anlatabileceğimi de pek sanmıyorum.
ozlem0686;
Özlemciğim sana ayrı yazmak istedim. Şu an hissettiğin duyguları o kadar iyi anlıyorum ki
( Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. İnsan kendi acılarına dayanabiliyor da evlat olunca dayanmak daha güç. Bütün anneler bunu söylüyor. Ama senin şu an psikolojik olarak biraz daha sakin ve güçlü olmaya çalışman şart. Keşke bu olmasaydı hiçbirimiz yaşamasaydık ama başımıza geldi. Bundan sonra kızın için yapabileceklerinin en iyisini yapman gerek. En iyi doktor, en iyi ilaç , en iyi egzersizler, beslenme.. Silkinip kendine gelip bunları planlamadan gerekiyor. İnşaallah kızın bir daha hiç kırık yaşamaz. Bu arada ben çok araştırmıştım. Sendeki mutasyon çocuğunda daha hafif etki de yapabilir. Belki de durumu senden bile iyidir. Gelişmeleri yaz mutlaka. Allah yardımcın olsun..