kocaeli üniverstesine ortapediye kızımın ayagı kırıldıgı için aglaya zırlaya gittim alçıya alıncak içimde garip bir his var oi mi yoksa degilmi daha kesin bir veri tehşih konulmadı ama ben sağlıkçı oldugum için ters giden bişey oldugunu anlamıştım çünkü yavrum yürürken düştü kırılması imkansız gibi ama kırıldı bunda bir tuaflık vardı neyse bizi iiçeriye aldılar ortapedide kaya hoca var iyi bir adam ama bana bir anne gözüyle bakmadı aslında onu tekikleyen asistanı ali diye biri neyse kaya bey girer girmez bu imperfekta dedi ve tanısı o koydu ben duyunca aglamaya başladım saten aglıyordum yavrum acı çekiyordu çok küçük kırıgın acısını bende bildiğim için ona dayanamıyordum birlikte aglıyorduk ve beni tersleyerek niye aglıyorsunki bu hastalıkta nevarki sanki deyip çok normal bir hastalıkmış gibi beni orda azarlayıp dışarda ağlamam gerektiğini söyledi asistanı... kaya hocada hiç ses çıkarmadı her kontrollere gittigimde bildiğiniz it mualemesi yapıldı zoruma giden bende bir sağlıkçıyım 112de acil tıp teknisyeniyim hepsini geçtim hiç önemi yok ben bir anneyim beniii anlamalarını beklerdim çok panik ve çagresizdim yaşadığımı ben bilirim ben yinede kızımı oraya götürecegim kırılınca çünkü burada tek bir üniverste var orası ve elayla orası ilğileniyor inşlllah bir daha onların yüzünü görmek nasip olmasın kızımın bir yeri kırılmasın istiyorum ...benkiii ankaradan ibni sina üniverstesinde beyin cerrahisi yogun bakım hemşireliği yaptım çok uzun yıllar ankarada olsaydım şartlarım farklı olurdu neyazıkki eşim denizci subay burda deniz görevimiz bitmesi gerek..yinede söylüyorum yalnış anlaşılmasın kaya bey ortapedi konusunda çok iyi bir doktor oi konusunda herkes ona gidiyormuş elaya uyguladıgı alçı tedaviside güzeldi....neyse yinede onları başımızdan eksik etmesin...oranın rektörünün kızınıda çok iyi tanıyorum.....geçecek elbet bu günler biz biraz daha iyiyiz şu günler ela biraz topallıyarak yürüyor fizik tedavideki doktor artık tedavinin bize düştüğünü söyledi bolca yürütüyoruz inanırmısınız gözümüzden sakınmamıza ramen kaşla göz arasında bile 10 kez düşüyor her düşüşünde içimiz cız bız ediyor kızımda okadar alıştıki eger kırık yoksa ağlamıyor kırık varsa ses tonundan ve terlemesinden anlıyoruz
hoşgeldin fatoş yavrum sanada geçmiş olsun inşllah benim gibi bir daha kırılmaların olmaz ben 27 yaşındayım ilk okul 4den sonra kırıgım hiç olmadı ama burkulmalarım vardı ...
hoşgeldin fatoş yavrum sanada geçmiş olsun inşllah benim gibi bir daha kırılmaların olmaz ben 27 yaşındayım ilk okul 4den sonra kırıgım hiç olmadı ama burkulmalarım vardı ...