Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
halimtunc
Hyundai kullnmadığınız için en güzel özelliği garantisi diyebilirsiniz elbetteAma kullandıktan sonra en güzel özelliklerinden birisi dersiniz. (Tucson için yazdım)
Diğer başlıkta da yazmıştım. Çok karıştırıyorsunuz. Bence böyle ne istediğiniz rakamı alabilirsiniz ne istediğiniz aracı alabilirsiniz. Önce marka belirleyip, sonra istediğiniz donanım ve ekstralar ile sadece o araç bayisine gidip pazarlık yapın.
Tucson bakayım, olmadı QQ bakayım hadibirde C5'e gideyim diyorsunuz...
paylaştıklarımın tamamı otomatik vites
@agbatuu
bu fiyatı veren Bostancıoğlu Nissan-İSTANBUL (telefonda bu fiyatı aldım. muhtemelen 120.000 tl ye çekerler)
size minoto.com diye bir siteyi önerebilirim. internette ararken buldum, Yetkili bayilerin ellerinde olan 2017, 2018 ve 2019 model araçları gösteriyorlar. Bayiyi arıyorsunuz. yani Sahibinden gibi bir site.
Hyundai için bir şey daha paylaşıyım.
Hyundai nin en güzel özelliği bana göre garanti sistemi. 3 seçenek sunuyorlar
ya 3 yıl sınırsız km
ya 5 yıl 100.000 km.
ya da 7 yıl 80.000 km.
bunlar ücretsiz. o kadar bayi gezdim. hiçbiri garanti uzatımını ücretsiz yapmıyor. En ucuz toyota teklif verdi. o da 3 yıl garantiye ek 2 yıl için 800 tl istedi. bir tek Honda yı bilmiyorum. zaten o kadar kalabalık ki, girdiğimle çıktığım bir olduğu için garantiyi sormadım bile.
Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.
Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.
Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.
Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.
Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.
Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.