Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü Memur Seçme Sınavı - ÖMSS 2012 - sorulan sorular ve cevapları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem sorular kolaydı zamanı nasıl yetiştiremediniz? Ben lisantan girdiğim halde aceleyle zor da olsa yetiştirdim. Ama kusura bakmayın o kolay diyenler acaba hangi ruh sağlığyla yaptılar kim bilir. :D Büyük ihtimal doğru diyip işaretlemiştir. :D

Ömss de atanabilmek için kaç puan ve üzeri gerekir sizce?

buyrun paylaşalım..

Bu şimdiden belli olmaz ki ama. Sonuçta herkesin puanı önemli.

lisanstan girdim..20 net çıkarsa ne ala...benimle giren lisansların çogu sınav bitiminde aval aval birbirimizin suratına bakıyoduk bu kadar zor sorumu olur diye....:mad::mad:

lisanstan girdim beklentim 50 ve üzeridi. ama sanırım 30 larda kalıcam. soruları engelli insanların çözeceği unutulmuş. bu arada üniversite ve kpss de soru başına kaç dakika veriliyor bilen yazarsa sevinirim? tabi şunu unutmamak lazım puan ne olursa olsun atanmak için yeterli olmayacaktır.DAYIN-AMCAN varsa atanırsın.

arkadaşlar sınav yapılmadan önce 20 binden 3.500 düştügü icin aile politikalar bakanı coook tepki aldı...
durum bildiyiniz gibi deyil bu nedenle haydi bakalım el mi yaman beymi yaman tabiri cayiz (DEYİMİ) ile
sorular zor ve zamanda hayli kısıtlı zaten ben kimsenin 60 soruyu full yapacagindan emin deyilim cıkacagınıda zanetmiyorum .!!

çok kişi döküldü. sınav kımıne qöre cok kolaydı kimine göre cok zordu. 50 ile atanan da olur. 90 ile atananda..

Evet aynen.

Kendimi sanki dünyada bir yere kapanmış da çıkmak üzereymişim gibi hissettim sınav bitince.

Bence sınır koymazlar ya.
Benim orta diyelim. çok iyi de değil çok kötü de ama sınav zordu cidden. Senin?

TarikUzel;
inşallah 80 üstü gelir diye düşünüyorum. İnşallah atanırız.

hepinize gecmiş olsun , sınav bitti sonucları bekleyin bakalım ne olacak , facişşş full cekemedinmi laaa

Askeri Öğrenciler Kullanamaz Olacaktı. Tbmm seçimleri 4 yıl olacaktı. KKTC Rauf denktaş olacaktı.

Türkçede Anlatım bozukluğu vardı. Kayseri şehri diye başliyo. Şehri çıkacaktı.

adalet okuyorum ve çok bilmişlik yapmak istemem anayasaya göre cumhurbaşkanını HALK seçer arkadaşlar.

Bazı arkadaşların biz engellilere böyle zor sorular sorulur mu diye sitem ediyorlar. Zihinsel yani belirli mental engeli olan arkadaşların soruları farklı hazırlanmış.
Bedensel engeli olan arkadaşların engelliyim bana kolay sor mantıgını yadırgadım dogrusu bunu şuna benzetiyorum.Bazen çevremde gördüğüm engelli arkadaşlar Devlet bana çalışmadan maaş versin elektrik su doğal gaz internet ulaşım bedava olsun ben engelliyim devlet benim istedigim her şeyi bedava versin .Sizler memur olacaksınız vatandaşların sorununu çözmeye adaysınz dünyadan bir haber yaşamanızı anlayamıyorum. İstanbulda yapılan hatta mart ayında yapılan salon atletizim organizasyondan çogumuzun bi haber olmasını aklım almadı.

arkadaşım böyle sölüyosun ama çoğu engelli kardeşimiz engelinden dolayı okuduğu okulları dışardan alıyo üniversiteyi okuyanlarda açıköğretim şeklinde okuyolar bu kadar abartılmaması gerrekiyodu kanaatimce :(

Cumhur başkanını artık halk seçecek (Abdullah gülü kim seçti diye sorsa idi o zaman tbbm olurdu)

seçimler 4 yılda bir yapılır (tayyip bey 4 yıla indirdi ama beğenmemiş yakında tekrar beş yıla çıkartacak.)
Dostluk anlaşması Afganistanla imzalandı
Atletizim İstanbul
Osmanlıda Dirlik sistemi ilgili soru vardı cevabı Zeamet
Askeri ögrenciler oy kullanamaz.
Hangisi temsilciler meclisinin ankaraya gelmesinden sonra olmuştur : Amasya görüşmeleri
Hangisi birinci dönem tbbm yapmadıgı ben öyle hatırlıyorum bazı arkadaşlar yaptıgı diyor ben harf devrimi dedim yaptıgı ise vatanı hiyanet
Erezyon olan il kars
Deprem ilgisi olmayan yükselti
türkçedeki kayseri şehri cevap şehri

ömss soruları ne zaman yayınlacak

Yyayınlandığında sitede paylaşırsanız sevinirim

Ortaöğretim için çıkan sorular gayet kolaydı zaman da uygundu siz neyi nasıl yapılcağını bilmesseniz mazaret çok olur.
.fakat kendimde iyi bi sonuç beklemiyorum.Çünkü çalışmadım ,çalışamadım.
Suçu kimseye atmıyorum.Biraz çalışsak olmucak şeyler değildi.
Allah en çok ihtiyacı olan kimse ona nasip eder inşallah.

Vallahi şahsen işitme engelli olarak girdim sınava. Çift vardiya kurs aldım. Ama sınav sistemini beğenmedim. Normal bir kpss den hiç bir farkı yoktu. Ösym engelli ile normal bir vatandaşın durumunu karıştırmış olmalı. Matematikde zorlandım öyle bir an oluyor ki ben utanmaya başladım kendimden.. Herkesin güvenini boşa cıkarıyorum diye. BU haksızlık değil mi? Tamam anladık bir sınav yapacaksınız ama en azından içine etmeyin..

ben 3 kere kpss ye girdim bu kadar zorlanmadım 150 soruluk sınavda dahi bu zorlanmadım sınav çok zordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt