Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü Memur Seçme Sınavı - ÖMSS 2012 - sorulan sorular ve cevapları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gsli önlisansmısın,o öle bi soru bende vardı ben paydası küçük olanı büyük olarak tan c>b>a olarak sıraladım..aynı sorudanmı bahsediyoruz..

ben o kadar seri yapmısım ki kac tane yaptıgımı bile hatırlamıyorum

Doğru yapmışsın Kardeşim Önlisans ise Sıralama Şu Şekilde a<b<c

ulaşım sorusu bence Trabzon çünki samsun orta karadenizde olduğu için yer şekilleri sadedir

sorular tam anlamıyla zordu 50 netim var,memurluk 2014 sınav sonuna kaldı

evet çok zor 50 ile atanman bence sen diger sınava hazırlan hayır 60 net mi olsun atanman icin komik cidden :)

nesi doğru ya 5 bölü 4 4 bölü 3 altı bölü 7 kücükten büyüge nasıl b a c oluyor c a b olmasın

sorular ne zaman yayınlanacak kimsenin haberi yokmu

Önlisans matematik soruları

Karekök sorusu 3/4
Denklem -6
Sıralama payları eşitleyerek gideceksin payadası büyük olan küçük olur a<b<c
Yüzde sorusu 25
çarpanlara ayrıma 1/a+b
üçgende alan sorusu çevre sorusu 42
Küme sorusu 12
Silindir hacmi 660pi
Bölünebilme sorusu 8
Kesir problemi vardı
ebob ekok 12

şimdilik bunlar aklıma geldi

birtan;
ben şunu anlamadım sınavdan önceki soru çıkacak konularda geometri yazmıyor,ama silindir üçgen falan sordular bunu anlamadım.

ismailcigim lise düzeyi kesir sorusudan ama arkadaslar neden bahsediyor bilemedim önlisansta olabilir ben kendi üzerime alındımda :))))

bende öle düşündüm,bizimkinde dediğin gibi değildi soru.. :)

bnce sorular çok güzldii allh herkesn yrdmcısı olsun

ben samsnda girdim ve hycnlıydk .sorulr çok güzldi ama heyecn yapamdığm sorlr oldu ama genl anlmda güzldii

Arkadaşlar bu ömss soru ve cevapları ne zaman açıklanır.

ismail senin kaç dogrun var ? lise düzeyi sanırım sende ben gibi :)

Bu arada sınavda bi korum vardı görme engellilere saglanana okutmanlar inşallah soruları kendileri çözmemiştir sınav sonuclarında yerlesenler arasında görme özürlülerin çoklugu mevcut ise o zaman şaşırmam :)

golden_heart;

2014 de girecekler için artık geometri de çalışsınlar işte yol gösterici oldu yani.

Sınava giren herkesin, umarım sınavları iyi geçmiştir.:)Bol şanslar herkese :)

Üstat kim kolay dediyse halt etmiş isin aslı sorular lise de olsun lisans mezunları içinde olsun zordu...

önlisanstan giren yokmu sınava.... önlisans cevaplarınıda paylaşalım

olgun kardeş sen nereleri okududnda sınav basit yazıalrı gördün bı sınava girfenlerin %80 menun değil....buı arada dediğin gbii ben bi dünya yazdım döşendim alalh hepsinin belasnı versin..sınav basitti yaa diyede kimse ..g....yiyim ayağı yapmasın..burda freklam yapmasın sınav sonuçu açılanınca görürüsnüz...hayal kırklığını
türkçe de 2 soru 1 sayfaydı
1)sorular zordu
2)çok uzundu
3)ceveaplar çok şaırtmalı birbirine yakındı
4)allahın süresni sanki parayla satın alıyolarda 1 saat yapmışlar...çooook ama çok kısaydı süre..
5)4 yanlış 1 doğruyu götürmemeliydi...
6) beynisz aptal geri zekalı...yetkililer..bunun bir ÖMSS sınavı olduğunu unutmuşlar....
2 kere daha bu sınava girersek arkadaşalr tus sınavını (tıpta uzmanlık sınavı) kazanırız....!!!!!!!
bı sınavla ilgisi olan tüm yetkililer....hepinizin allah belasını verisn.....adiler ..ve burda yazmadığım bi dünya.......... siz anladınız onu umarım kulaklarınız çınlamıştır......

Önlisans kime sorsam zor diyor ama benim de girdiğim lise soruları zor değildi fakat zaman yetmedi malesef.Hala matematik sorularını niye tamalayamadım diye hayıflanıyorum.Sınavda düşünmeye zaman kalımıyor soruyu görür görmez cevaplamak gerkiyordu.

Atama yapılacak kadro adedi 7000 oldu. Sınava giren arkadaşlara hayırlı olsun.

arkadaşlar sınavın çok kolay olmasını tabiki bekleyemeyiz ama yinede beklentiye göre zordu ben önlisanstan girdim biraz matematkte zorlandım tabiki genel kültürde öyleydi keza bunun yanı sıra kesinlikle zaman yetmedi.herkes için hayırlısı olsun artık yapcak bişey yok .ben bide atamaların nasıl olcağını merak ediyorum ilçe bazında mı il bazındamı merkezi mi bilgisi olan varsa cevap atabilirmi?

lisans düzeyinde girdim ve çok zordu... olgunca2525 in de dediği gibi ya ben aptalım ya da kolay diyen insanlar çok zeki.. ya da onlara gerçekten basit sorular gelmiş.. genel kültür sorusu olarak kofi annan mıdır nedir sordular anlarım,2012 olimpiyatlarını sormuşlar bi kitapçıkta onu da anlarım ama 59. avrupa güreş şampiyonası nerede yapılmıştır diye sordu adamlar bu nedir yaa..

lisans soruları gerçekten çok zordu. kolay diyen arkadaşlara gelince beklentileri neydi onu bilmek lazım. mesela ben full e yakın çıkarmayı hedefliyordum. ama 45-50 net arası gelecek gibi. kolay diyen arkadaşların hedeflerine bakmak lazım. belki 30 net kendilerince yeterli gibi görünmüş olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt