Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polinöropati (CIDP) hastası olan kim var?

Ersin bey tedavisi var dedi fakat bana saçma geldi içimdeki umutlar gitti benim ayaklarım değil bütün vucudum yaniyor dedim olabilir ddi korkma ddi ağlama dedi verdiği ilaçlar zaten tedavi ilacı degil kafa yapma ilacı lrica cm balta tca ben cozemedim gercekten anlam verdim Allah ne derse o olacak yapacak hiç birşey yok

feo

Yapılan iğneler bir kaç serumu karıştırarak yaptı doktor hazırlaması uzun sürdü o yüzden bilmiyorum.

Arkadaşlar ben burada çözümü iyileşme yöntemini anlattım gerisi size kalmış.

Despair cevapları telefondan okumaya çalıştığım için bazılarını görmemiş olabilirim,şimdiden kusura bakmayın lütfen.Size bu karışımı ne doktoru uyguladı?Ne kadar sıklıkla uygulanıyor?

Solveus merhabalar yeni üye oldum pek ögrenemedim forum yazişmasını satırların arasında var demişsiniz tam olarak pek anlayamadim

Merhabalar bende teşhis için uğraşıyorum platforma yeni üye oldum,
Başka türlü doktorlar bulmak gerekiyor tam anlayamadım,sıkıntılarımızı
doktorlara ve çevreye anlatmak çok güç gerçekten allah yardımcımız olsun

Herkese merhaba. Allah hepimize şifa versin. Bende polinöropati hastasıyım. 2 yıl önce teşhis koyuldu dışkapıda. Modern tıpta Hiç bir tedavisi yok dendi. Bu beni çok üzdü. Nasıl olmaz dedim. Kabullenemedim. Geçen sene kendi araştırmalarımla alternatif tıp tedavileri uygulayan benim rahatsızlığım gibi tedavisi yok denilen başka rahatsızlıklarıda Allahın izniyle belli oranda tedavi edebilen Doğal Hayat polikliniğini buldum. Bir kaç ay orada sülük, ozon tedavisi, bioenerji, hacamat gibi tedaviler gördüm. Ayaklarım Allah'a şükür eskiye göre güçlendi. Belki başkalarına da vesile olurum diye paylaşmak istedim. Allah tüm hastalara şifa versin.

Forum yazışmasına göre mesaj attım,ersin beyin tedavisi ne yönde

Karamsor30

Ne faydası gördün

Denge bozukluğun nasıl?
Bacaklarından ki kas durumun
Yürürken durumun nasıl

İyileşme var demişsin ,

Çirkin Bey

%100 iyileştim diyemem. Ama tedaviden sonra daha güçlü olduğumu hissettim. Tekrar emg yaptırmak istemedim canım yandığı için o yüzden bir oran veremem. Hiç bişey yaptıramıyorsa bile sağlıklı insanların bile senede 1 yada 2 kere hacamat yaptırması lazım. Allah şifa versin hepimize

Arkadaşlar,esnek,düz tabanlı ayakkabılar giyin.Kesinlikle topuklu,kundura giymeyin.Kış geldi diye bot falan giymeye kalkmayın.Bunları yaparsanız çok daha rahat,yorulmadan yürüdüğünü göreceksiniz.

Merhabalar hepimiz de geçmiş olur inşallah , Allah acil şifalar versin.

30 yıldır doğuştan beraberim bu tanı ile, Yürüme bozukluğu , Denge kaybı , His duyu kaybı , el parmaklar da çarpıklık ve küçük nesneleri tutama titreme vs.

hiç bir ilaç ve tedavi yöntemi uygulanmadı :)ne ilerledi ne geriledi ama ne yapamazsın dedilerse yaptım Denge bozukluğu var iki teker bisiklet bile bindim hemde ellerimi bırakarak ve artık motorsiklet bile kullanıyorum bazen sadece azim diyorum.

şuan tek isteğim ehliyet almak ama engel oluyorlar :)

Saygılar

DNA27 Çocuğunuz var mı?Varsa onlarda durum nedir hastalık geçti mi çocuklarınıza?

Denge için özel bir şey yapmadım sadece istedi azim ettim Allah yardım etti ,

Evet 1 kızım var 4 yaşında Allah'a çok şükür sağlık sorunu yoktur.

Arkadaşlar maalesef bu hastalığın tedavisi yok hiç oraya buraya gitmeyin nöroloji ve endekronoloji ye gidin , onlarda size bu ağrıyı azaltacak neurontin veya nepitin,alatab, regapen, gibi uyuşturucu hap verecektir ama biran evvel gidin çünkü bu ilaçları ömür boyu kullanmak zorundasiniz , haplar içmeye basladiginizdan 6 ay SONRA etki yapmaya başlıyor ağrı yanma karıncalanma iğne batması gibi durum ancak bu ilaçlarla yarı yarıya azalıyor, fazla beklentiniz olmasın.

ilaçlar.

Saydığınız ilaçların hiç biri uyuşturucu değildir. Alatab dışındakiler pregabalindir ve epilepsi ilaçlarıdır. Alatab hakkında az bilgim var, o da sinir uçlarını beslediği yönünde. Maalesef on yıldır çekiyorum, başına gelmeyen anlamıyor.
akcay10

Merhaba nihan hanım bana da polinoropati ağır aksonal hemidiyelinazan demiyilanazon vs bı teşhis kondu ayaklarım meğer zaten bu hastalıkta mis ama Mazhar Osman beni tedavi yok dediği derdi cokkotulesmeye başladım daha sık düşüyorum uyuşuyor felaket özellikle gece ağrılar kaşıntı ve dökülmeler . İdrar tutamama başladı üroloji sebep bulamadı bundanmis bilmiyorum bedava şuan yaşamaya gün belirtiler... Bu nedir nasıl hastalıktır ne yapmalıyım fizik tedavi bölümü mu nöroloji bolumumu birsuru hastalık gibi ama gidiyorum bı torba ilaçla dönüyorum her bölüm ayrı teşhis. Bence bu polinoropatiylealakali. Sanki kizlarimdada küçükken bende olan gibi belirtiler başladı şuan kendimi eve kapadım dışarda elimden bile herşey düşüyor.bana bilgi verirseniz sevinirim

Çok geçmiş olsun [FONT=sans-serif]Psb40 İstanbulda en yakın hastaneye nöroloji bölümüne gidin sizi yönlendirirler.[/FONT]

Arkadaşlar lütfen yardım edin als hastası diye gittiğimiz hastanede dedeme polinöropati teşhisi kondu bugün hacettepeden geldiler doktor als hapı (rilutek) yazmış iyice kafam karıştı polinöropati olupta rilutek kullanan var mı?

Herkese merhaba. Hemen hemen herkesin sorunları aynı ve malesef nöropatinin tedavisi yok. Bende 37 yaşındayım her sene daha da artıyor gibi yürüme güçlüğü. 3 kardeşiz ben ve abimde var abimin daha ileri seviyede. Diğer erkek kardeşimde yok abimin çocuğu var ama ondada yok şükür. Hemşire olduğum için şizofren gibi sürekli yeğenimi kontrol ediyorum şükür bi belirti yok . Kas kuvvetlendirmek ve egzersiz yapmak kesinlikle işe yarıyor. Herkese Allah şifa versin.

Ayrıca sinir biyopsisi bi ise yaramıyor bilginize

Hangisinden daha çok fayda gördünüz

Merhaba, kısaca 1,5 yıl oldu bu hastalıkla tanışalı.Arkadaslar Tayland'a tatile gittim.4 gün ayak masajı yaptırdım.(bu arada son gün sinir sistemi ile alakalı medikal masajda gördüm gidemedim,gidicem) dizlerimdeki ağrı ve güçsüzlük gitti.oturamiyor, çömelemiyor, kalkarken dizlerim kırılacak gibi olma durumları geçti.olacagi vardı da oldu onu bilemem lakin psikolojik değil çünkü bariz fiziksel iyileşme var şimdi çömelip kalkıyor secdeye varabiliyorum. ama klasik ayak ve ellerde uyuşukluk, ağrı vb.devam ediyor. Bilgilerinize...

Tayland da masajı nerden duydunuz ve sizin teşhisiniz tam olarak ne ?

Duymadım bilerek gitmedim.gittim oylesine yaptırdım.sonrasi böyle bir rahatlama oldu.teşhisim GBS(AMSAN)

Merhabalar benim annem polinöropati hastası,bizde haftaya ersin hocadan randevu aldık yorumlarınız benim için önemli dönüş yaparsanız sevinirim sağlıklı günler

Üst Alt