sevgili arkadaşlar bende 1,5 yıldır tedavi oluyorum (octagam) allahıma bin şükür iyiyim daha önceki emg de yüzde otuz iyileşme vardı fakat son emg de iyileşme yok ama ilerlemede yok dedi doktorum tedaviye devam ediyoruz arkadaşlar sizleri devamlı takip ediyorum buradan bu hastalığın ivigten başka tedavisi olmadığını doktorum da söledi buradaki arkadaşlardan da okuyorum allahım şükür ki şu anda benim ağrılarım azaldı uyuşmalarımda azaldı sonra nasıl olur bilemem ivig,i alabilmemiz için artık sadece doktor raporu yeterli sizlerle bunu paylaşmak istedim
ayrıca sevgili ayvalık çok sevindim iyi olmanıza bende istanbuldayım istanbulda nasıl
bir tedavi olduğunuzu ve doktorunuzu öğrenebilirmiyim ayrıca siz özel bir şey mi uyguladınız biraz çok oldu galiba sorularım şimdiden teşekkürler allah hepimize ve bütün hastalara acil şifalar versin
ayrıca sevgili ayvalık çok sevindim iyi olmanıza bende istanbuldayım istanbulda nasıl
bir tedavi olduğunuzu ve doktorunuzu öğrenebilirmiyim ayrıca siz özel bir şey mi uyguladınız biraz çok oldu galiba sorularım şimdiden teşekkürler allah hepimize ve bütün hastalara acil şifalar versin