Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio ya da Post Polio sekeli (Çocuk felci) olan kim var?

Re: Polio ya da Post Polio sekeli / Çocuk felci olan kimler var? [Soru]

Merhabalar.Bu hayatta kaderdaşlarımın yanında ve yalnız olmadığımı bilmek güzel.
Bende 1,5 yaşında ateşli bir hastalık sonucu çocuk felcine yakalanmışım.Polio Sekeli sağ ayağımda olup 2,5 cm kısalık,güç kaybı ve zayıflık mevcut.Aksayarak yürüyorum herhangi bir alet ve elimi kulanmıyorum.
Hatta halı sahada kalecilik yapacak derecede rahatım.Tek sorunum aksadığımı gören öbür tarafa bakıyor.Onun dışında Allah a çok şükür iyiyim.

:evil: Anneme,babama çok kızıyorum bazen neden çocuk felci aşısı yaptırmadınız diye.Sonra diyorum olsun bunda da bir hayır vardır diyorum.Benden kötü durumda olanları da var diye şükrediyorum.

Bende 4 yaşindayken çocuk felciyle tanıştım ii bir tanişma olmadı ama zamanla birbirimize aliştık :) yoğun fizik tedavi sonuçu şimdi çok şukur iyim ama iki bacakta güçsuzluk var . onlar beni ben onları idare edip geçinip gidiyoruz işte herkese geçmiş olsun arkadaşlar ......

3,5 yasında yakalamıs benıde 3cm kısalık ve dızden assagı ıncelık yurukende gozle gorulur aksaklık var bunuda sukur etmek lazım ne yapalım anlımıza yazılmıs ALLAH tan gelen herseye razıyız

hepimiz küçük yaştayken olmuş sağlık olsun ne apalım.almani

Bir kolunu kullanamayan başka kim var?

1 yaşındayken ateşli hastalık sonucu sol kolumu kaybettim kullanamıyorum..[/b]

bende 1 yaşında çocuk felci geçirdim sağ ayağımı kullanamıyorum so ayağı zayıf koltuk değneğiyle geziyorum sevgiler herkeze

SELAM ARKADAŞLAR

BENDE 2 YAŞINDA ÇOCUK FELCİ GEÇİRDİM SOL AYAĞIM FELÇLİ 2 DEĞNEK KULLANIYORUM HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN

bende varım

selam bende 6 aylıkken olmusum 3 cn.kısalık var uzun yurume cihazı kullanıyorum.rahatım şükürler olsun.ama cıhazım gıcırdadımı sinirlerim tepeme cıkıyo.ne zaman kurtuluruz sızce arkadaşalr :)

selam

selam arkadaşlar,kımse eklenmedı hala benden sonra.galıba ben nazar deydim.hadi arkadaşlar cogalalım.benım hayalim,bi şehir olsa ve o şehirde hep bizim gibiler olsa yanı kımse bıze tuhaf tuhaf bakmasa.herkes bırbırının derdınden anlasa.güzel olmazmıydı sizcede.KEŞKE OLSA.

mrb arkadaslar

2yasında ateslı havale sonra bır ınne sonra sag ayak aynen felc

yaz geldiği zaman bu cihaz hiç çekilmiyo bu sıcakta insan taşımak istemıyo.yeni bı gelişme yokmu arkadaşlar yokmu kurtuluş canlanmıyomu bu bacaklar ya.robot gibi bişiler olsa bacagımızın içine taksalar olmazmı ki hıııııııı.keşke kanatlarım olsada uçsam yurumek zorunda kalmam super olurdu valla

ben de 8 aylıkken çocuk felcı geçirmisim sol ayagımda kısalık var.cıhaz kullanıyorum hafıf aksıyorum.ama yinede yasamı seviyorum.[size=3][/size] 8) 8)

SLM ARKADAŞLAR

BENDE SOL AYAK ALT EXTREMİTE POLİO SEKELİ HASTASI İDİM.UZATTIRDIM AMA PEK FAZLA DEĞİŞEN BİRŞEY OLMADI.İSKENDERUN DA YAŞAYAN ANTEPLİ YAĞIZ 3 ÇOCUK BABASI ALLAH IN KULU BİR GENCİM DAHA NE DİYEYİM Kİ.

3 yaşında yakalandım sol kolumda %60 sol bacağımda %20 kayıp var ama hic belli olmuyor ve cihaz yok...

selam arkadaşlar bende sağ tarafımı hiç kullanamıyorum.3 yaşında çocuk felci geçirmişim.annemler doktora götürmüşler,doktor grib deyip eve göndermiş ,ben daha da hastalanınca hastaneye götürüyorlar .cuma öğleden sonra olduğu için doktorlar hastaneden gitmiş olduklarına bana bir serum takılıyor pazartesi günü çocuk felci olduğum ordaya çıkıyor.sağ ayak hem kısa (3.5)hem zayıf, sağ elim ise hiç kullanamıyorum. çalışıyorum emekliliğime 1.5 yılım var.çalıştığım ve yaşam sevincim hiç eksik değil.allaha çok şükür. sevgilerle :D

Umuda_Yolculuk

merhaba kader arkadaşlar. Ben polio sekeliyim... Benim gibi olan arkadaşlarla tanışmak isterim..Beraberce umuda yolculuk yapmaya ne derseniz arkadaşlar..Herkesin yarınları umut dolu olması dileklerimle..

mevcut sayımız 1 arttı :D benimde sağ ayağımda uzun yürüme cihazı var.

WEDO ARKADAŞIM VELİ LÖK İSMİNDE BİR DOKTOR DUYDUNMU İZMİRDE.O NASIL BİLGİ VERRİSEN SEVİNİRİM

merhaba.bende polio sekeliyim.1 yaşımda çocuk felci geçirdim.sol bacağım kısa ve tutmuyor.yürüme cihazı ve koltuk deynekleri kullanıyorum.

selam arkadaşlar bende iki yaşımda çocuk felci geçirdim sag ayagımda 8 cm kısalık vede incelik var uzun yürüme cihazı kullanıyom bunada şükür diyorum

selam çiğdem ben varım sol polıo sakalı sol kol ve bacakta hafif var ama :)

Arkadaşlar bende 1.5 yaşında çocuk felci geçirmişim, sol altta. Koltuk değneği kullanıyorum.

arkadaşlar polio sekeliyi arıyodum yok sandım önce ama olurmu ilk sıradaymış meğer ne kadar çok cocuk felci olan varmış ben de onlardan biriyim 1,5 yaşında geçirmişim bu hastalığı ve şimdi tekerlekli sandalye ile hayatımı sürdürüyorum.her 2 ayağımdada var.hepinizi seviyorum inanmıyacaksınız ama ben kendimi de seviyorum...

merhaba arkadaşlar. ben de 2 yaşında çocuk felci geçirmişim
Sağ bacakta uzun yürüme cihazı kullanıyorum şu an. Sevgiler....

bu hastalığa bende 3,5 yaşında yakalandım.artık kader yada aile cehaleti.yaşıcakmışız yaşadık..

uzatma oluyor ama sonucun pek yi olduğunu söyleyemiyorum neyazıkkı.

Üst Alt