Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri ilaçlarının sağlığa zararları hakkında ne düşünüyorsunuz?

deathless
Bir düşünce ,fikir adamına şarlatan diyerek lüzumsuz agresyon yaptığınızın umarım farkındasınızdır .

Saygıyı elden bırakmamak lazım .

O insan sonuç olarak bizlerin iyiliği için konuşuyor . Kötü niyetli olduğunu zannetmiyorum .

Üç ay kadar Lustral kullandım . Sakinleştiriyor ama hayatta her şeyi boş vermeye itiyor

Her şeyi boş veren hiçliğie yönlen insan kolaylıkla intihar edebilir .

Sakinleşmek için adaçayı içmek , maydanoz yemek bana daha mantıklı geliyor .

Siz Bülent SEVİNÇ'in o kadar videosunu izlemişsiniz ama sanırım bir şey anlamamışsınız .

İnsan anlamadığı şeylere karşı öfkeli olur

KAPATTI!
Yoga yapmayı denedin mi hiç ? tavsiye ediyorum

Bir de geceleri astral seyahat yapabilirsin , çok zevkli oluyor

SERAFİM...bir yerde fikir beyan ediyor diye hemen düşünce adamımı olunuyor...bunu herkes yapabilir o kişinin resmi bir mesleki kimliği varmı ki her söylediğine itibar edilsi ciddiye alınsın..ki kaldıki kendini kanıtlamış kişilerin bile çoğuna itibar edilmezken,bu adamı özel kılan ergüman ne açıklarmısın...neyi anlamıyormuşum?...hastalıklarım ile çok ilaç kullandım..panik atak depresyon beyin kanaması polinorapati norolojik vs..bir şeye öfkem yok kişi kendinden bilirmiş herşeyi ayna bakmanı tafsiye ederim!

deathless

Kardeşim konfüçyus u takip eden insanlar aptal mı ,

Buddha yı takip edenlere ne demeli

Bunların akademik diplomaları var mı yok ....

Ama onlarda Bülent SEVİNÇ gibi birer halk kahramanı oldukları için ve ben de halkın bir üyesi ,parçası olduğum için takip ediyorum .

Sen ilaç dünyasında dönen rant ı biliyor musun ?

Farelerin üzerinde denedikleri ilaçları sana içiriyorlar ,afedersin sen fare misin ?

Bak kendinle ilgili bir dünya hastalıktan bahsetmişsin ( çok geçmiş olsun )

Peki bu hastalıkların bir sebebinin de içtiğin ilaçlardan kaynaklanabileceğini hiç düşündün mü ?

Kendini kötü hissettiğinde Keyshia COLE dinle çok iyi geliyor

Sana en güzel şarkılarını yazayım

1 - Fallin Out

2 - Give me more

3 - i should have cheated

4 - Playa cardz right

5 - We could be

6 - Emotional

7 - Thought you should know

8 - Beautiful music

SERAFİM...hocam kurduğun hayal dünyanda hayali kahramanlarınla sana başarılar dilerim...o saydığın kişilerle bu şarlatanı bir tutup halk kahramanı yaptın ya valla helal olsun..ben seni ciddiye alıp cevaplar yazdım ciddi cevaplar da alırım diye...valla inan sana gram kızmadım sadece hayal dünyanı mükemmel ifşa edip beni güldürdüğün için bilakis teşekkür ederim:)))

deathless

Hayatta herkesin kahramanları olmalı ,kahramanı olmayan bir insan yaşayamaz .

Mutlaka seninde kahramanın vardır ama kim olduğunu belirtirsen seni daha iyi anlayabilirim .

Öyle örümcek adamlara falan inanıpta benim yaşayan kahramanıma hayali dersen olmaz .

Ve evliyalar kadar bilgili ,görgülü adama şarlatan diyip duruyorsun ,girdiğin günahı sen hesapla

Mesela benim eskiden tanıdığım bi üfürükçü vardı , bi üfleyişte insanı iyileştiriyordu .

Hani nefesi biraz daha güçlü olsa ölüyü bile üfleyerek diriltebilirdi .

Ama sen bunlara inanma ,mantıksızca kutu kutu hap içmeye devam et .

Antidepresan içen farelerin 3 ay içerisinde kısırlaştığını umarım biliyorsundur

Yarın öbür gün kısırlaşıp soyun kurursa umarım pişman olmazsın

SERAFİM bırak bu ayakları milletin kafasını bulandırma ne yogosu ne seyahatı böyle saçma sapan şeylerle kafamızı karıştırma insan dogar yaşar yaşadıgı sürece hasta olabilir bunun içinde ilaçtan başka çeresi yoktur bilimseldir
sen hiç o zaman doktora gitme bagıra bagıra öl

Bülent sevinci bende severim fakat söylediklerinin hepsine katılmıyorum

KATILMADIGIM TARAFLARIDA VAR KATILDIGIM TARAFLARIDA VAR ÖRNEK :HASTANELERİN DURUMU V.S DOGRU SÖYLÜYOR HAKLI YANİ

Hepsine ben de katılmıyorum .

Ama senden ricam kapitalist sistemin insanlarla nasıl oynadığını anlamak için David İCKE nin yazılarını mutlaka oku .

Bu sistem artık yoksulları yok etmeye çalışıyor

Tesla fizik kuübünde çıkan bir haberde şöyle deniyor : Haftada bir gün yüzmeye giden kişi 4 ay içerisinde psikiyatri ilaçlarını bırakabiliyormuş

ve ondan sonra daha sağlıklı bir hayat sürüyormuş .

Bu ilaclar sukunete degil, perisanliga neden oluyor. Beynin, zihnin isleyisini henuz olcen bir cihaz yok. En basit ornek; kisi hastami degil mi, suc isleyen birinin ceza ehliyeti var mi deli mi degil mi ? Diye psikiyatristler konusarak, davranislarini gozlemleyerek sonuca ulasmaya calisir. Iyi guzelde o zaman neden fiziksel nedenler belliymis gibi ilaclar veriliyor? Madem ruh hastaliklarinin fiziksel nedenleri belli, neden o zaman bunlari ölcen cihazlar ile bu hasta,bu degil,bu ceza alir, bu almaz diye karar verilmiyor? Yokki oyle bir cihaz :) tutturmuslar dopaminin yuksek olmasi sanrilara,halusinasyon veya olmayan seylere inanmaya, suphelere yol aciyor diye. Noronlar ve noronlar arasi iletisimim icerigini birak, zihinsel aktivite cozulememisken olayi dopamine baglamalari tam komedi. Benim sag elimde tendonlar, sinirler kesildi. Ve sag elimin cogu diger elime gore soguk. Yani sen benim elimin isisini normale cevirince elim tedavi olmuyor :) demek istedigim bazi ruh hastalarini psikolojik sorunlari dopamine etki edebilir. Bide bu dopamine beyinde nasil islendigi bilinmeyen ilaclar verilince hormonu salgilayan sistem ve diger bu dunya ne varsa cokuyor. Anti depresana gelince: tutturmuslar seratonin diye. Onu sokakyaki extazi seker denilen haplarda salgiliyor. Kontrollu dozda seker atmak gibi bisey. Muhim olan hormonu salgilayan sisteme, noronlara noluyor? Ayrica herkesin hormon yapisida ayni degil. Ben nadir kisilerde sunu gordum: adam uzun suredir anti deprrsan kullanmasina ragmen ben artik iyiyim diyor. Ama adamla biraz konustuktan sonra (icimden) diyorumki sen zaten bosa yasiyorsun.. cunku adamda antidepresandan beyin gitmis. Anksiyete gecmis, psikotik gelmis. Psikozda genelde bu semptomlari zaten kabul etmiyor. Yani bu nadir insanlar yarin oburgun 'ablam benden gizliyor ama su herif benim ablama tecavuz etti suphesine kapilip, sucu olmayan adami öldurmeye calisinca hic sasirmiyorum.. genel olarak, istatistik olarak ise 3 senede kac milyon katina cikiyor ilac satislari. Neymis efendim ortam bozuluyormus millet kafayi yiyormus ondan ilac satiliyo vs lan ne alakasi var 2-3 yilda dunyada o kadar bozulmuyo ortam. Burda milyonlarca ilacyan bahsediyoruz.. ilac sirketleri+psikiyatri yari bilim kullaniyor. Sahte bilim.. ayrica lobotomy denen vahset eskiden nobel odulu aldi, simdi yasak. Lsd gibi etkili uyusturuculae hukumetler tarafindan ilk okul couklarina verildi, simdi dunyaca yasak. Psikiyatrinin gecmisi cok kirlidir. suan ise insanlara ilaclar ile kimyasal lobotomy uygulaniyor. Dikkat daginikligi nedeniyle psikiyatriye giden cocuklar buyuyunce kokainman oluyor. Cunku ritalin,concerta gibi uyaricilar etki olarak kokaine cok benzer. Suan 6 yas ustu cocuklara uyarici veriliyor. Bu cocuklar buyuduklerinde ilac verilmeyen dikkat sorunu olan cocuklarla kiyaslandiginda; beyin taramalarinda olculebilir bir kuculme oluyor, boylari dusuk kalir ve ruh hastaliklari hastanelerine daha sık gidiyorlar. bunlar takip arastirmalarinin net belgeleridir..

SERAFİM bırak bu ayakları milletin kafasını bulandırma ne yogosu ne seyahatı böyle saçma sapan şeylerle kafamızı karıştırma insan dogar yaşar yaşadıgı sürece hasta olabilir bunun içinde ilaçtan başka çeresi yoktur bilimseldir
sen hiç o zaman doktora gitme bagıra bagıra öl

Ilac sirketleri+psikiyatri yari bilim, sahte bilim kullanir. Hic bir somut kanit yoktur.
Bu ilaclar sukunete degil, perisanliga neden oluyor. Beynin, zihnin isleyisini henuz olcen bir cihaz yok. En basit ornek; kisi hastami degil mi, suc isleyen birinin ceza ehliyeti var mi deli mi degil mi ? Diye psikiyatristler konusarak, davranislarini gozlemleyerek sonuca ulasmaya calisir. Iyi guzelde o zaman neden fiziksel nedenler belliymis gibi ilaclar veriliyor? Madem ruh hastaliklarinin fiziksel nedenleri belli, neden o zaman bunlari ölcen cihazlar ile bu hasta,bu degil,bu ceza alir, bu almaz diye karar verilmiyor? Yokki oyle bir cihaz :) tutturmuslar dopaminin yuksek olmasi sanrilara,halusinasyon veya olmayan seylere inanmaya, suphelere yol aciyor diye. Noronlar ve noronlar arasi iletisimim icerigini birak, zihinsel aktivite cozulememisken olayi dopamine baglamalari tam komedi. Benim sag elimde tendonlar, sinirler kesildi. Ve sag elimin cogu diger elime gore soguk. Yani sen benim elimin isisini normale cevirince elim tedavi olmuyor :) demek istedigim bazi ruh hastalarini psikolojik sorunlari dopamine etki edebilir. Bide bu dopamine beyinde nasil islendigi bilinmeyen ilaclar verilince hormonu salgilayan sistem ve diger bu dunya ne varsa cokuyor. Anti depresana gelince: tutturmuslar seratonin diye. Onu sokakyaki extazi seker denilen haplarda salgiliyor. Kontrollu dozda seker atmak gibi bisey. Muhim olan hormonu salgilayan sisteme, noronlara noluyor? Ayrica herkesin hormon yapisida ayni degil. Ben nadir kisilerde sunu gordum: adam uzun suredir anti deprrsan kullanmasina ragmen ben artik iyiyim diyor. Ama adamla biraz konustuktan sonra (icimden) diyorumki sen zaten bosa yasiyorsun.. cunku adamda antidepresandan beyin gitmis. Anksiyete gecmis, psikotik gelmis. Psikozda genelde bu semptomlari zaten kabul etmiyor. Yani bu nadir insanlar yarin oburgun 'ablam benden gizliyor ama su herif benim ablama tecavuz etti suphesine kapilip, sucu olmayan adami öldurmeye calisinca hic sasirmiyorum.. genel olarak, istatistik olarak ise 3 senede kac milyon katina cikiyor ilac satislari. Neymis efendim ortam bozuluyormus millet kafayi yiyormus ondan ilac satiliyo vs lan ne alakasi var 2-3 yilda dunyada o kadar bozulmuyo ortam. Burda milyonlarca ilacyan bahsediyoruz.. ilac sirketleri+psikiyatri yari bilim kullaniyor. Sahte bilim.. ayrica lobotomy denen vahset eskiden nobel odulu aldi, simdi yasak. Lsd gibi etkili uyusturuculae hukumetler tarafindan ilk okul couklarina verildi, simdi dunyaca yasak. Psikiyatrinin gecmisi cok kirlidir. suan ise insanlara ilaclar ile kimyasal lobotomy uygulaniyor. Dikkat daginikligi nedeniyle psikiyatriye giden cocuklar buyuyunce kokainman oluyor. Cunku ritalin,concerta gibi uyaricilar etki olarak kokaine cok benzer. Suan 6 yas ustu cocuklara uyarici veriliyor. Bu cocuklar buyuduklerinde ilac verilmeyen dikkat sorunu olan cocuklarla kiyaslandiginda; beyin taramalarinda olculebilir bir kuculme oluyor, boylari dusuk kalir ve ruh hastaliklari hastanelerine daha sık gidiyorlar. bunlar takip arastirmalarinin net belgeleridir..

kesinlikle katılıyorum çok doğru..
Ilac sirketleri +psikiyatri yari bilim,sahte bilim kullanir. Bitane somut kanit yoktur. Bu ilaclar ozelliklede noroleptik sinifindaki antipsikotikler sukunete degil, perisanliga neden oluyor. ""Beynin, zihnin isleyisini henuz olcen bir cihaz yok. En basit ornek; kisi hastami degil mi, suc isleyen birinin ceza ehliyeti var mi deli mi degil mi ? Diye psikiyatristler konusarak, davranislarini gozlemleyerek sonuca ulasmaya calisir. Iyi guzelde o zaman neden fiziksel nedenler belliymis gibi ilaclar veriliyor? Madem ruh hastaliklarinin fiziksel nedenleri belli, neden o zaman bunlari ölcen cihazlar ile bu hasta,bu degil,bu ceza alir, bu almaz diye karar verilmiyor? Yokki oyle bir cihaz :) """ tutturmuslar dopaminin yuksek olmasi sanrilara,halusinasyon veya olmayan seylere inanmaya, suphelere yol aciyor diye. Noronlar ve noronlar arasi iletisimim icerigini birak, zihinsel aktivite cozulememisken olayi dopamine baglamalari tam komedi. Benim sag elimde tendonlar, sinirler kesildi. Ve sag elimin cogu diger elime gore soguk. Yani sen benim elimin isisini normale cevirince elim tedavi olmuyor :) demek istedigim bazi ruh hastalarini psikolojik sorunlari dopamine etki edebilir. Bide bu dopamine beyinde nasil islendigi bilinmeyen ilaclar ile ayar cekmeye calisinca ilaclar verilince hormonu salgilayan sistem ve diger bi dunya ne varsa cokuyor. Anti depresana gelince: tutturmuslar seratonin diye. Onu sokaktaki extazi seker denilen haplarda salgiliyor. Kontrollu dozda seker atmak gibi bisey. Muhim olan hormonu salgilayan sisteme, noronlara noluyor? Ayrica herkesin hormon yapisida ayni degil. Ben nadir kisilerde sunu gordum: adam uzun suredir anti deprrsan kullanmasina ragmen ben artik iyiyim diyor. Ama adamla biraz konustuktan sonra (icimden) diyorumki sen zaten bosa yasiyorsun.. cunku adamda antidepresandan beyin gitmis. Anksiyete gecmis, psikotik gelmis. Psikozda genelde bu semptomlari zaten kabul etmiyor. Yani bu nadir insanlar yarin oburgun 'ablam benden gizliyor ama su herif benim ablama tecavuz etti suphesine kapilip, sucu olmayan adami öldurmeye calisinca hic sasirmiyorum.. genel olarak, istatistik olarak ise 3 senede kac milyon katina cikiyor ilac satislari. Neymis efendim ortam bozuluyormus millet kafayi yiyormus ondan ilac satiliyo vs lan ne alakasi var 2-3 yilda dunyada o kadar bozulmuyo ortam. Burda milyonlarca ilacyan bahsediyoruz.. ilac sirketleri+psikiyatri yari bilim kullaniyor. Sahte bilim.. ayrica lobotomy denen vahset eskiden nobel odulu aldi, simdi yasak. Lsd gibi etkili uyusturuculae hukumetler tarafindan ilk okul couklarina verildi, simdi dunyaca yasak. Psikiyatrinin gecmisi cok kirlidir. suan ise insanlara ilaclar ile kimyasal lobotomy uygulaniyor. Dikkat daginikligi nedeniyle psikiyatriye giden cocuklar buyuyunce kokainman oluyor. Cunku ritalin,concerta gibi uyaricilar etki olarak kokaine cok benzer. Suan 6 yas ustu cocuklara uyarici veriliyor. Bu cocuklar buyuduklerinde ilac verilmeyen dikkat sorunu olan cocuklarla kiyaslandiginda; beyin taramalarinda olculebilir bir kuculme oluyor, boylari dusuk kalir ve ruh hastaliklari hastanelerine daha sık gidiyorlar. bunlar takip arastirmalarinin net belgeleridir.. kokain bulamayinca ritalini toz haline getirip burundan alan bursali arkadasimda vardi..

Ben takriben 20 senedir şizofreni hastasıyım.bu seneler içersinde birkaç çeşit ilaç kullandım ve şu ana kadar ne fiziksel ne de psikolojik anlamda herhangi bir zararını görmedim şükür.evet,bütün ilaçların bazı kötü etkileri vardır,doğru.zaten kullanım bilgilerinde yazıyor bu etkiler fakat bu etkiler insan sağlığını bozacak ölçüde etkiler değil.hiçbir psikolojik sorunlu arkadaşıma ilaçlarını bırakmasını tavsiye etmem.

Kursatgurbuz kardeşim sen ne muhterem ne değerli bir insansın

Öncelikle düşüncelerini böyle mantıklı bir şekilde örnekler vererek açıkladığın için çok teşekkür ederim .

İlaçların böbrekleri tükettiğini , Türkiye'de 7,5 milyon böbrek hastası olduğunu , bilen biliyor

Ben Lustral kullanmaya başladığımda evet beni çok sakinleştirmişti ama artık kendi kararlarımı kendim alamıyordum .

Şu an yaklaşık 2 aydır hiç bir şey kullanmıyorum ve pekala kendi kendime yetebiliyorum

Dediğin gibi Seratonin uyarıcı maddelerde kullanılıyor . (extacy ,kokain gibi maddeler uyuşturucu değil uyarıcıdır )

Seratonini dışarıdan almaya alışan beyin zamanla serotonin hormonu üretmeyi bırakıyor .

İşte o zaman yolun sonuna gelmiş ,bitmişsiniz demektir .

Evinizi tadilat yaptırmak için bi usta çağırdığınızı düşünün

Adam mutfağı yaparken salonu yıkıyor

İlaçlar , kimyasallar işte bu özelliklere sahip

Kardeşim bende 6 ay öncesine kadar nörodol akineton invega seruqal içiyordum kendimi iyi hissettim ve sadece sequa alıyorum gece yatarken oda 25 mg ve ayda bir xeplion 75 mg kullanıyorum istesem iyiyim kullanmıyorum der bırakırdım hastalığın organik olmayan psikoz ve tekrarlama olasılığı var ilaçlar destekleyici her ilacın yan etkisi var ama etkisi yan etkisinden daha fazla o yüzden ilaç diyoruz ilaçlar sadece destekleyici önemli olan biziz kendimiz yenmeliyiz hastalığı

SERAFİM

Her madde zehirdir. Zehir olmayan madde yoktur; zehir ile ilacı ayıran dozdur. / Paracelsus

Bu sözü beğendiyseniz Paracelsus hayatını merak etmiş olabilirsiniz veya diğer sözlerini de (varsa) okumak isteyebilirsiniz.

Nihat Hatipoğlu na sorulan :

[SIZE=3]Hocam Kıçıma Su Kaçtı Orucum Bozulur mu? [/SIZE]

Sorusunu aklıma getiriyor...

SEVGİYİtatmak
Paracelsus böyle demiş diye her madde zehir değildir . Katılmıyorum

zaferim34
O tür şeyler izlemiyor ve de takip etmiyorum . Kurduğunuz mantık orantılı değil

Alinmayin ama 8 yildir uyusturucu madde kullanan arkadasim bana ben bagimli degilimki diyor, kokain kullanan adam bana onla dikkatimi topluyorum diyor, seker atan hapci arkadaslarin bazilarina cekingenligi sosyofobiyi hap atarak yendim diyor. Veya noroleptik kullanmis adam safyi kaymasina ragmen iyi geldi diykr ama bu bahsettiklerimle biraz vakit gecirinde anliuorumki adamlarda ne beyin kalmis, ne psikoloji ne baska bisey.. O yuzden burda ilaclar uzun vadede bana iyi geldi, bir zararini gormedim diyen arkadaslari yargilamiyorum..

Birde bu psikiyatrik ilaclari , seker hastalari nasil insulin kullanmasi gerekiyorsa ruh hastalari da kullanmali gibi alakasiz orneklee veriliyor. 1.si insulin zaten vucutta "bulunan" bir hormondur, psikiyatrik ilaclar" bulunmaz" 2.si seker hastaligi fiziksel nedenlerinkn ne oldugu bilinen bir rahatsizliktir, ruh hastaliklarinin ise fiziksel nedenleri henuz bilinmiyor (konu yine cozulememis onca sey varken dopamin gibi sacma yerlere gelicekse onceki yorumlarimda belirtmistim)

Kursatgurbuz

Düşüncelerinizi çok güzel belirtmişsiniz .

Beğenerek okudum . Teşekkür ederim

Kursatgurbuz saçma sapan yorum yapmışsınız ne yapalım ilaçtan başka bi altarnatifiniz varmı söyleyin bizde ögrenelim

doktorlarım, ilaçlarım, acilde yapılan serumlar olmasa ya ölmüştüm ya delirmiştim, ya sokaklara düşmüştüm, ya da birçok zararlı kötü şey yapmıştım,

bipolar ve ağır uyku apnesi . yüzde %61 engelli raporum var.

Vücuttaki bütün kasları bitiren ve hareketsizlik sonucu kalp damar solunum sıkıntılarına yol açan Duchenne tipi kas erimesiyle yaşıyorum. yaşım 25. Günlük hayatta uyku dışında sorunum yok. Bacaklarımdaki kas kısalığı yüzünden sırt üstü yatarken ayaklarımı uzatamıyorum, hareket ettiremiyorum, yan yatınca da kaslarım ağrıyor. Normal bir insan hareketsiz kalınca ne hissederse onu hissediyorum. Ailemde de benim pozisyonumu sık sık değiştirecek kuvvette kimse yok. Gittiğim fizik tedavi merkezindeki doktora göründüm, bana Contramal adlı ağır olduğunu sonradan öğrendiğim ağrı kesiciyi verdi, ağrın çoksa ara sıra kullanabilirsin dedi. Toplamda 100 mg'lık doz halinde 1 yılda 5 6 defa aldım. Sonra da bu ilacın ne olduğunu öğrenince bıraktım. Bu ilaçlar bu kadar kolay verilmemeli ama... Bu gözler bir kere tansiyonum düşüp bayıldım, çenem de kilitlendi diye herhangi bir takip tetkik yapmadan direkt depakin reçete eden doktor gördü.

ılgaz20
Çok geçmiş olsun , Hayat gerçekten de bir sınav , hepimiz türlü zorluklar yaşıyoruz ,

ben de yaklaşık 1 ay kadar Lustral kulandığımda gün geçtikçe aptallaştıüımı hissetmiştim . Artık kullanmıyorum

ssometimes
psikiyatri ilaçlarının bipolara sebep olduğunu duymuştum .

Bu hastalık sanırım bende de var .

SERAFİM

arkadaşım senin proplemin yok doktora sapasaglam adam dahi gitse mutlaka ilaç yazmadan göndermez hastayı senin teşşizin ne
senin bi sorunun yok senki norrmal insani duygular her insan üzüntü sıkıntı çeker morali bozulabilir bunu hastalıga baglamamak gerek hasta olsan psikolojik çok zor günler geçirirsin örnek :depresyon diyelim
millet depresyondayım diyor moda olmuş depresyondayım demek
aslında turp gibi insanlar hiç bir sorunu yok morali bozuluyor adam depresyondayım diyor depresyon hafife alınacak bişey degil adamı perişan eder
tek kelimeyle MODA depresyonda olmak çagımızda

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Sorunum yok diye mi Lustral kullandım . İyi düşün .

Sen bence tek hasta kendin olmak istiyorsun .

Hastalığı olan insanları kıskanıyorsun .

Ayıp ayıp

bi silkelen ,kendine gel

SERAFİM hastalar belli ediyor zaten kendilerini forumda çok hasta var senin teşşizin ne söylesene neden lustral kullanıyorsun

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Lustral i bana doktor yazmadı , birinin kullandığını duyunca bende merak edip işyeri doktoruna bu ilacı kullanıyorum bana yazarmısın dedim

O da yazdı sağolsun .

1 ay kadar kullandım . Hastalığımın ne olduğunu bilmiyorum .

Hastayım ama ehehem kemkem küm ne bileyim işte herkes hasta bu devirde

Üst Alt