Tekrar Merhaba Arkadaşlar. İş güç cevap veremedim sizlere. Arkadaşlar bakın kendini öldürmeyi istemek normal bir düşünce değil. Biliyorum bende yaşadım şu an çok mantıklı geliyor olabilir. Ama bu bir hastalık. Bu düşünceler hasta bir beyinden çıkıyor. Önce hasta olduğunuzu kabul etmelisiniz. Sonra bu hastalığı geçirmek için tedavi olmalısınız. Ben önce hasta olduğumu kabul ettim. Sonra tedaviye geçtim.
Sürekli denedim ilaçlar, psikolojik seanslar şimdi nispeten iyiyim. Tamam bazen kötü hissettiğim kaygılı olduğum, panik olduğum anlar oluyor ama bu benim hastalığım. Nasıl şeker hastası iseniz insülininizi falan kulllanıyorsanız bunu da bir hastalık olarak göreceksiniz ve hasta olduğunuza inanacaksınız. İntihar etmek çözüm gibi gelebilir ama hastalıklı olarak değil de normal düşünebilseniz ne kadar saçma olduğunu anlayacaksınız. Hemen bir psikiyatriste gidin. İlaçla tedavinize başlayın. 11 senedir ilaç kullanıyorum diyorsunuz da kaç çeşit ilaç var kaç çeşit kombinasyon var biliyor musunuz? Ben o kadar çok ilaç denedim ve o kadar çok kombinasyon kullandım ki inanamazsınız. Hasta olduğunuzu bilin ve asla denemekten vaz geçmeyin. Sonucunda oluyor ben çok uğraştım ve şimdi kendimi idare edebiliyorum.
Ben depresyon hastalığımı kabul edip geriye baktıktan sonra hayattaki hatalarımın büyük çoğunluğunu depresyon yüzünden yaptığımı gördüm. Aslında çok uzun süredir depresyon hastası olduğumu, kararlar alırken bu depresyonunumun yüksek olduğu zamanlarda beni yanlış yönlendirdiğini farkettim. Bakın bu hastalık böyle sinsi bir hastalık. İnsanın belli durumlarda normal karar vermesini de etkiliyor. Bende hatalar yaptım çok kişi ve çok para kaybettim. Belki sizde bu hastalığınızı ihmal ettiğiniz için yanlışlar yaptınız. Ama artık durdurun ve tedavi olun.