Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojim iyi değil. Sürekli intiharı düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

Bi kız var.

"Evlensem hayatını karartırım" diyorum.

Yeşil reçeteli ilacım var. İçince de

"Evleneyim o kızla, yaşarız gezeriz egleniriz cocuklarimız olur mutlu ailemiz olur" diyorum

Şimdi benim sorun ne? Neden böyleyim?

Alın size benim problem!

yeşil reçete zanaxmı akinetonmu hangisi

Akineton.
Xanax, diazem, rivotril bende hiç değişiklik yapmıyordu, dozu yükseltsem bile.. millet yazdirmak icin yirtiniyor o ilaçları bende bi halta yaramiyor ha içmişim ha içmemişim.

zanax şişede durdugu gibi durmaz çarpar adamı :cool::cool::cool:

Kaç mg carpar?
Bana uyku icinde vermişlerdi, onceden de sıkıntım içinde vermişlerdi. En ufak değişiklik olmamişti

puro--lixsin puro iç geçer hiç bir şeyin kalmaz purolixsin igne vurulma

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Kübadan sipariş ver bi kutu
Var mı sende öyle cömertlik?

bende uzun zamandır intihar etmeyi düşünüyorum. hele bu son atamada atanamayınca yıkıldım resmen iş yok güç yok para yok yok oğlu yok nereye varacak bu işin sonu Allah kahretsin... :( :( :(

Benim ölmeyi istememin en büyük sebebi geçmişte yaptığım aptallıklar ,kurduğum yanlış arkadaşlıklar ve bunların yüzünden uğradığım maddi manevi kayıplar ve bunlarında sürekli aklıma gelmesi hayatım hep keşkelerle geçiyor o kadar saf ve o kadar aptalmışım ki kendimi bir türlü affedemiyorum ölmek en güzeli o yüzden benim gibi biri için hayatımdan geçmişim yüzünden nefret ediyorum bugünüm sadece monoton o kadar başka derdim yok .

Tekrar Merhaba Arkadaşlar. İş güç cevap veremedim sizlere. Arkadaşlar bakın kendini öldürmeyi istemek normal bir düşünce değil. Biliyorum bende yaşadım şu an çok mantıklı geliyor olabilir. Ama bu bir hastalık. Bu düşünceler hasta bir beyinden çıkıyor. Önce hasta olduğunuzu kabul etmelisiniz. Sonra bu hastalığı geçirmek için tedavi olmalısınız. Ben önce hasta olduğumu kabul ettim. Sonra tedaviye geçtim.

Sürekli denedim ilaçlar, psikolojik seanslar şimdi nispeten iyiyim. Tamam bazen kötü hissettiğim kaygılı olduğum, panik olduğum anlar oluyor ama bu benim hastalığım. Nasıl şeker hastası iseniz insülininizi falan kulllanıyorsanız bunu da bir hastalık olarak göreceksiniz ve hasta olduğunuza inanacaksınız. İntihar etmek çözüm gibi gelebilir ama hastalıklı olarak değil de normal düşünebilseniz ne kadar saçma olduğunu anlayacaksınız. Hemen bir psikiyatriste gidin. İlaçla tedavinize başlayın. 11 senedir ilaç kullanıyorum diyorsunuz da kaç çeşit ilaç var kaç çeşit kombinasyon var biliyor musunuz? Ben o kadar çok ilaç denedim ve o kadar çok kombinasyon kullandım ki inanamazsınız. Hasta olduğunuzu bilin ve asla denemekten vaz geçmeyin. Sonucunda oluyor ben çok uğraştım ve şimdi kendimi idare edebiliyorum.

Ben depresyon hastalığımı kabul edip geriye baktıktan sonra hayattaki hatalarımın büyük çoğunluğunu depresyon yüzünden yaptığımı gördüm. Aslında çok uzun süredir depresyon hastası olduğumu, kararlar alırken bu depresyonunumun yüksek olduğu zamanlarda beni yanlış yönlendirdiğini farkettim. Bakın bu hastalık böyle sinsi bir hastalık. İnsanın belli durumlarda normal karar vermesini de etkiliyor. Bende hatalar yaptım çok kişi ve çok para kaybettim. Belki sizde bu hastalığınızı ihmal ettiğiniz için yanlışlar yaptınız. Ama artık durdurun ve tedavi olun.

koray75 haklısın da benim yaptıklarımın hastalıktan ziyade aptallığımdan olduğumu düşünüyorum ben o yüzden kendimi affedemiyorum zaten beni hasta eden şey verdiğim üst üste yanlış kararlar kurduğum saçma ilişkiler demek ki ben de o kadar adammışım ne yapalım olan oldu artık geçmişi düşünüp acı çekmemenin yolu ne acaba tamam aptalmışım ve bunları yaşamışım deyip kafadaki tüm konuları kapatmak sanırım .

koray75

Koray ağabey, ben intihar fikrimi bundan sonra hiçbir doktora açmayacağım. Açınca yatış veriyorlar bu da benim açımdan daha beter oluyor. Bu yüzden saklayacağım.

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM ben polis değilim silahım alındı sivil memurum çalışıyorum.

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM ben polis değilim silahım alındı sivil memurum çalışıyorum.
emekli olmayı düşünmüyormusunuz

senin bazı tesbitlerin dogru bizim bi arkadaş rexkapin kullanıyor dedigin gibi yüksek sesle konuşuyor ilaçların etkisi acayip bişey
ben meresa kullanıyorum nasıl sence meresa
solian kullananda gördüm oda mülayim olmuş dedigin gibi karı gibi yapmış

emekli olmayı düşünmüyormusunuz

senin bazı tesbitlerin dogru bizim bi arkadaş rexkapin kullanıyor dedigin gibi yüksek sesle konuşuyor ilaçların etkisi acayip bişey
ben meresa kullanıyorum nasıl sence meresa
solian kullananda gördüm oda mülayim olmuş dedigin gibi karı gibi yapmış

Kafam hep güzel olsun istiom kanka

KRALLARIN MEKANINDA YAZIYOSUNNNN

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
Taçsız donsuz farketmezzzz KRALIM BEN

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM emekli olmayı istiyorum ancak rahatsızlığım bipolar her yıl kontrol konuyormuş diye biliyorum bu yüzden emeklilikten korkuyorum sence de riskli değil mi?

@sokrates

Senin rahatsızlığın sadece BIPOLAR degil.

fdbwvp.jpg

@VurdukDibine ne benim rahatsızlığım o zaman bipolar dışında gerçekten merak ettim şimdi .

VurdukDibine ben okb olduğunu düşünmüştüm majör depresyon hakkında pek bir bilgim yok belirtileri nedir? nereden anladın gerçekten .

sokrates

Habire intihar etmekten söz ediyosun

Memursun maaşın fena değildir

Git ye patates kızartması

Patates kızartması zaten yiyorum da sadece ölme isteğim mi majör depresyon teşhisi koymana neden oldu sallamışsın o zaman .

Üst Alt