Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

srfnz

peki hiç vergi dairesiyle görüştünüzmü e devletten takip ediyor musunuz??

Arkadaşlar 16 Eylül Ankara varışlı raporum, gittiği gibi 64 puan ve sürekli olarak onaylandı... Allah hepinize hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin...

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün sonu 94 ile biten , numaraya ulaştım, benim 4 ekim ne zaman belli olur dedim, Eylül çok yoğundu, bitmedi dedi ,15 gün sonra tekrar arayın dedi

Arkadaşlar merhaba,
Benim MS hastalığımdan dolayı %60 sürekli raporum var fakat Maliye vergi indirimini 2 yıl vermişti bu süre ( vergi indirimi süresi) Nisan ayında doluyor. Benim ayrıca Nisan ayında emekliliğimde dolacak yani emekli olmak için vergi dairesine gidip tekrar vergi indirimi almak için yeniden bir hastaneye sevkmi edilmem gerekiyor?. Bildiğim kadarı ile emekli olmak için vergi indirimi gerekli.

Hayırlı olsun . Kaç gitmişti ankaraya ve rapor süresi sürelimi süreklimiydi.
Neden bu kadar uzun sürüyor bir bilginiz varmı.
Ben yüzde 44 olarak 1 yıl süreli raporu geçen ay gönderdim.
Kalp hastasıyım , sürekli rapora çevirirmi ankara

HAYIRLI GÜNLER DİLERİM

görüştüm haftaya gelir dediler 2 hafta oldu yok

2 Eylül giden raporum bugün sonuçlandı darısı sizin başınıza olur inşallah

Merhaba arkadaslar, 13 eylul ankara varis raporum cikmis, istanbul v.d. imzadaymis, cok selam

Merhaba, aksaray vatan caddesindeki vergi dairesine bizzat gittim, selam

herkese merhaba

20 eylül gidişli raporum 19 şubatta gittiği gibi onaylandı, yaklaşık 2 haftadır İstanbul vergi dairesinde bekliyordu baktım iş yerine gelmiyor gittim kendim elden aldım.
rabbim tüm bekleyen kardeşlerimizin hayırlı sonuç almalarını nasip etsin

herkese sa. hangi aydalar bilgisi olan varmı ilk başvuru benim 31 ekim 2019

96 gun oldu hala cevap yok dünyanın hangi ülkesinde böyle bir sistem varmidir telefon denilen bir cihaz var orada çalışanlar telefonu açmıyor buda bir insanlik ayıbı degilmi aç kardeşim. Bilgilendir zaten ben engelliyim ne olur yani Allah bildigi gibi yapsın engelliye zulüm bir marifet olmuş vs

packardbell

merhaba ameliyat raporu ve patoloji raporunu verdim hastahaneye onlarda engelli raporuna eklyip gönderdiler sanırım...

22 ekimde ellerine geçen raporumdan hala ses seda yok :( evsiz de hala bakanlıkta diyor ama benim durumum biraz sıkıntılı 3 ay sonra ben ssk haklarımı kaybedeceğim 3 yıldır kamu personeli olduğum için sskdan emekli olursam 3450 tl aylık maaş hakedişim var kamuya yani emekli sandığına devrolursa haklarım bu maaşım kuşa dönecek bana bir akıl verin arkadaşlar....

evise giriyorum girilen bilgilere gore kayit yok diyor.inter aktif vergi dairesinde dilekcem gozukuyor sorgula yapirem islem sonlandi diiir.
neden acaba
.

nissaca BENDEDE HEP ÖYLE DİİİRDİ EYE ORASI HİÇ DÜZELMİR GEREK Kİ HEP TELEFONLA ARAYASAN

ozlmasgr

kiz hakketi diysen .nereyi ariyamki gozun kör olmayası.ankara nem kalmışkine meni hoştliye hee

Üst Alt