Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Arkadaşlar 16 Eylül Ankara varışlı raporum, gittiği gibi 64 puan ve sürekli olarak onaylandı... Allah hepinize hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin...
Arkadaşlar merhaba,
Benim MS hastalığımdan dolayı %60 sürekli raporum var fakat Maliye vergi indirimini 2 yıl vermişti bu süre ( vergi indirimi süresi) Nisan ayında doluyor. Benim ayrıca Nisan ayında emekliliğimde dolacak yani emekli olmak için vergi dairesine gidip tekrar vergi indirimi almak için yeniden bir hastaneye sevkmi edilmem gerekiyor?. Bildiğim kadarı ile emekli olmak için vergi indirimi gerekli.
Hayırlı olsun . Kaç gitmişti ankaraya ve rapor süresi sürelimi süreklimiydi.
Neden bu kadar uzun sürüyor bir bilginiz varmı.
Ben yüzde 44 olarak 1 yıl süreli raporu geçen ay gönderdim.
Kalp hastasıyım , sürekli rapora çevirirmi ankara
20 eylül gidişli raporum 19 şubatta gittiği gibi onaylandı, yaklaşık 2 haftadır İstanbul vergi dairesinde bekliyordu baktım iş yerine gelmiyor gittim kendim elden aldım.
rabbim tüm bekleyen kardeşlerimizin hayırlı sonuç almalarını nasip etsin
96 gun oldu hala cevap yok dünyanın hangi ülkesinde böyle bir sistem varmidir telefon denilen bir cihaz var orada çalışanlar telefonu açmıyor buda bir insanlik ayıbı degilmi aç kardeşim. Bilgilendir zaten ben engelliyim ne olur yani Allah bildigi gibi yapsın engelliye zulüm bir marifet olmuş vs
22 ekimde ellerine geçen raporumdan hala ses seda yok evsiz de hala bakanlıkta diyor ama benim durumum biraz sıkıntılı 3 ay sonra ben ssk haklarımı kaybedeceğim 3 yıldır kamu personeli olduğum için sskdan emekli olursam 3450 tl aylık maaş hakedişim var kamuya yani emekli sandığına devrolursa haklarım bu maaşım kuşa dönecek bana bir akıl verin arkadaşlar....
evise giriyorum girilen bilgilere gore kayit yok diyor.inter aktif vergi dairesinde dilekcem gozukuyor sorgula yapirem islem sonlandi diiir.
neden acaba
.