Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlar için kolay bir soru: Evet mi Hayır mı? [Tartışma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet diyen vatan hayini,mi bu gibi düşünçeler yüzünden bu ülke ilerliye miyor hep korkut mayla başkasının iradesine saygı göstermeme sinden bu ülke demoratikleşemiyor birinin akdedigine biri kara diyor buyüzden bir karış yol kat edemiyoruz alah akıl fikir ihsan etsin

Cumhuriyetimi sevdiğim için HAYIR diyeceğim ben.

çalışma hayatını öğrendik,ana baba değerini öğrendik,tarihimizi öğrendik vs vs ama her görüşe saygıyı öğrenemedik.

lütfen ama lütfen her görüşe saygı...

şurda bana bi kişi neye evet dediklerini anlatsin yeminle bende evet vericem :) bi tane madde okudum şundan evet dicem desin tamam dicem özürlüye ne hak vermiş bu anayasa hakkın olani alamiyorsun kardeşim gözünü aç gözünü tuzu kuruluk yapmasin biri neye evet senin haklarin kanunda var zaten hangisini alabildin bana dokunmayan bin yaşasin politikasi biri diyor 12 eylül anayasasi cahil olduklari belli o anayasanin %90 değişti neymiş memura toplu sözleşme varmiş kanunda bu zaten var anayasaya girse ne olur yaptilar mi hayir ?m %3 kadro dolucak dendi yaptilar mi hayir ? neymiş maaş 310 lira olcakmiş yani 26 lira için evet :) ama kızmamak lazim iki paket makarna ya oy satanlar var ? Yök neden yok anayasada o darbe anayasasi ürünü değil mi ? sonuç duruyor darbeye karşiyiz vete tamam 27 mayista muhtıra veren genarel nerde en yakın tarihli darbe oldu teşebbüs deildir bildiniz mıhturadir nerde odugunu söyleyeyim son model arabasiyla geziyor ? daha diyorum bi tane insan açıklamadi şu ben özürlülere şu hak verilecek evet diyorum diye bu kadarda körü körüne savunulmaz ki yaziktir mesele parti meselesi değil hala üstünü çiziyorum ne yapildi şimdiye kadar bize kaşikla verip kepçeyle aliyorlar biri yalan desin ? ben ünüversite bitirmişim hertürlü zorluga ramen ne normal statüde aliyorlar nede hakkım olan özürlü statüsünde neden kapatmiyorlar açıklari kolaymi saniyorsunuz okumayi neymiş özürlüye pozitif ayrimcilik :) gülüyorum sadece gülüyorum başkada bişey demiyorum evet diyip neye evet dediklerini bilmeyenlere gülüyorum nutuk atanlar neye evet dediniz anlatin yahu bak çok hayircilar var belki onlarinda kafasina yatar

arkadaşım neye evet dedigimizi en başta oturan boga arkadaşımız yazmış baştan okursan neye evet dedigimizi anlarsınız herkesin düşüncesine saygılı olun bizim evetlerimizi düşün çelerimizi küçüm semeyin

%80 oranında özürlüyüm ve ben ÖTV indiriminden yararlanamıyorum hani nerde adalet eşitlik ? ben hayır diyeceğim

eşitlik ve özgürlük için tabikide evet ülkeyi artık bir tabaka yönetemiycek

8 yildir ülkeyi yönetenler ayni :) hangi tabakaymiş o merak ettim chp desen 30 yildir iktidarda degil mhp desen öyle ? merak ettim vallaha

vaybe kuşatma altına girdik dövecekler nerdeyse hayır diyorum sevindinizmi.
sorunuza gelince kim yönetiyor anayasa mahkemesi hsyk yargıtay danıştay vb bir sürü kaosu seven marjinal üst tabaka

drirek magdur edebiyati ne döveyim kardeşim niye kuşatayim soru soruyorum soruma cevap verin demogoji acitasyon yapmayin anlatin özürlülerle ilgi korkmayin konuşmakdan tartişmaktan ne getiriyor özürlü olarak sana ? hukuk herkese lazim bunu unutma ben soru sordum sana insani ve medeni şekilde sende bana sor neden hayir diyorsun benim yazilarimda duydun mu başka bir madde konuştugumu ben engelliyim verilmeyen haklarim var buna engel olan yargitay mi daniştaymi anayasa mahkemesi ? kanunen olan bir hakkımı alamiyorum şimdi kanunsuzlugu bu dedigin kurumlar mi yapiyor yoksa bu hükümet mi? az düşün

Oturanboğa kendi görüşlerini yazmış saygı duyuyorum.Oturanboğa bilmiyormu kaç bin kişinin yersiz ödeme iddiasıyla maaşının kesilip haksız yere ceza uygulandığını.2008 yılında af çıkarttık dediler ama uygulamadılar kandırdılar bizi yani.sizi gidi gandırıkcılar sizi.size kim inanır ya.

JEAM;

ben engelliyim verilmeyen haklarım var demişsiniz,bende engelliyim ama bir hakkımda varsa söke söke alırıım.sadece biraz bilgili olmak yeterlidir.inanki bende başkalarından veya forumdan ne, nerde, nasıl olur ? öğrendim
kanunen olan bir hakkımı alamiyorum şimdi kanunsuzlugu bu dedigin kurumlar mi yapiyor yoksa bu hükümet mi? demişsiniz, hangi hakkınsa paylaş, bildiğimiz veya tecrübe sahibi arkadaşlarım inanki cevaplar.hakkını daha iyi bulabilirsin

diğer konu ise zaten adminimiz gereken açıklamayı geniş geniş yazmış.adminim ellerin dert görmesin sağol.

diğer bir konu ise ben sabahlara kadar yazsam seni veya bir başkasını ikna edemem,veya bir başkası beni ikna edemez.

konu adminimiz bir başlık açmış herkes düşüncesini yazıyor.

lütfen her görüşe saygı

BİR kiloluk kıyma koymuşlar önümüze ama 950 grm et 50 grm ise domuz etii.siz bu kıymayı yermisiniz... ?

kardeşim sen baya güçlüsün galiba açtirsana kanunen %3 olan engelli kontejanini ? yazdiklarimi oku neyini aliyorsun onu anlamadim

güzel kardeşim,çalışana inanki iş var.ben özel bir sektörde çalışıyorum,%3 engelli çalıştırma zorunluğundan dolayı işe girdim,nasip olursada memur oluruz,olmasakta hiç umrumda değil.işten çıkardılar diyelim oda hiç umrumda değil,her yerin engelli açığı var kesin birine girerim ....

dedimya sana sayın adminim gerekeni zaten yazmış.

24bin engellinin 2022 maaşlarina icra takibi başlatildi ? normal rapor aliyorsun maliye 3 kuruş vergi indirimi diye raporunun oranini kesiyor ? otobüslerde rampa yok kaldirimlar da rampa yok 58bin açık kadro boş 540 lira 3 aylik maaş veriliyor ? sayiyim mi daha balıkesirde yaşiyorum gir iş kurumuna bi bak bakalim ünüversite için özel sektörün açık ilani var mi konuşurken boş konuşmayin realiteli konuşun sen hangi ülkenin engellisisin ? merak ettim alsana şu yazdiklarimin haklarini :)

Böyle bir tartışmanın başlatılmış olması üzüntü verici. Olayı garnitürleyip altın tepside sunarlarken hoş bir tat oluşturma gayreti içindeler. Bu durumda engelliler, hazırlanan garnütüre lezzet veren en güzel tat olarak görülüyor.Pozitif ayrımcılık farkı bir şey,engellinin en temel hakkı başka bir şey. Engelliler üzerinden; ülkenin özgürlüğüne, yargının bağımsızlığına gölge düşürecek tartışmalardan rahatsızlık duymaktayız. Böylesine ciddi bir konunun taraftarı ya da bertaraftarı olmak daha da rahatsızlık verici.

JEAM;

1: sosyal güvencen olupta bildirmedinse ,icra başlaması normaldir.
2:bu dert bende de var :D
3:8 sene önce ne su vardı nede sokaklardan çöpleri toplayan arabalar.şimdiye bakarsak çok iyi
4:benim bildiğim memur kadrosuna işe alımlar başladı

neyse asıl hangi ülkenin engellisyim onuda cevaplayayım TÜRKİYE CUMHURİYETİ

güzel kardeşim başka bir sorunuz ?

kardeşim biz yapılanlarıda görüyoruz haksız yerede kimsenin hakını yemezler sen hem calış hem engeli maaşı al ne güzel arada yanlışlıkla kesilen olabilir fakat haksız yere maaş alanda çok çalıştıgım yerdede vardı hemde engeli maaş alıyordu söylüyorduk kesilirdiye oralı bile olmadı bu bence haksız kazanç bunun nere si insafsızlık neresi hak gaspı jeam kardeş herşey bir anda olacak degil kimsenin elinde sihirli deynek yok kısmetse referandumdansonra engeliler için her şey daha hızlı ve kolay olaçak senin görüşlerine katılmıyorum

evet oyu çıkarsa eger .ne diyem ,en buyuk kotulugu hak ediyor demekdir bu millet !!!!!

allakasi bizde görüyoruz bir belediye başkaninin 6 tane çocugu ayni gün rapor alip mebe yerleştigini siz haklisiniz durmayin siz yola devam edin ? kul hakkını elbet allah çıkaricak emin olun

almlar başlamişmiş refarandum öncesi alimlar :) oda 6bin nede 58bin 8 senedir neden dolmuyor ? savunurken mantikli savunun ben yazdim ben chpyide kınıyorum iş bankasinin özürlülere yaptiği eziyeti kim yapiyor ben susuyorum...

kpssde ertelenmiş ne güzel :) herşey güzel olacak ne güzel ne güzel bununda suçu yüksek yargi anayasa daniştay ergenekon vs vs vs ..:)

kızma ya sonra maduru oynuyorlar herkes hür iradesiyle oyunu kullanacak herkesin görüşüne önem vermek lazim her ne kadar neden ve sebebini açıklamasalarda herkesin kendi iradesi

vaybe kuşatma altına girdik dövecekler nerdeyse hayır diyorum sevindinizmi.
sorunuza gelince kim yönetiyor anayasa mahkemesi hsyk yargıtay danıştay vb bir sürü kaosu seven marjinal üst tabaka

siz ne kadar hoşgörüsüz bir insansınız. sizi kınıyorum. karşı görüştekilere dolaylı yoldan "kabadayı" muamelesi yapıyorsunuz. Kim veriyor size bu hakkı? neredeyse çete üyesi bile diyeceksiniz. Yasama, yürütme, yargı denen kavramlar vardır. Siz kimsiniz de bu ülkeyi oy verilerek seçilen insanların yönetmediğini söyleyebiliyorsunuz? Kaos da dediniz. 27 nisan e-muhtırasını yazanlarla kapalı kapılar ardında görüşenler kimdi? Neler konuşulduğu neden anlatılmıyor? Bu da mı hukukçuların suçu? Vah güzel ülkem vah...

her görüşe saygı teşekkürler jeam

arkadaşlar kimi evet demiş kimi hayır ,her bireyin görüşü kimseyi bağlamaz,kimsede karışamaz.12 eylül gelince vicdanının sesini dinler oyunu verir.
evet çıkarsa ben aynı ben hayır çıkarsa yine aynı ben.

birbirimizi yemeği bırakalımda neler yapabilriz onu konuşalım.yalan yok herkesin mağduriyeti var,buna çözüm bulalım.
çok güzel bir platformda bulunuyoruz,bu forum sitesinin önceliğinde inanınki ses çıkarta biliriz.

mağduriyetleri gidere bilmek için alın size fırsat önümüzde bir referandum ve sonrasında bir seçim.

birlik olursak başara biliriz.

toplu mail ler atalım.
toplu mektuplar atalım
gerekirse toplu yürüyüş yapalım

senin anlayışın kıtsa napalım burda herkes inandıklarını konuşabilir demokra sivar kimse kimseyi kınayamaz düşün celerinden dolayı vatan hayinligiylede suclayanlar var odüşüncede olanlarda size aynı çeva bı verse ler hoş olurmu herkes herkesin düşünçesine saygı duymalı herkes sizingibi düşünmeyebilir

lütfen çirkinleşmeyelim

allakasi alakasiz alakasiz yazilar yazma olur mu? çirkinleşen kim tartişmasini bilmiyorsan yazmazsin nerde çirkinleşme biz göremedik ?

Kesinlikle haklısın Jeam arkadaşım var olan yasaları önce uygulasınlar!! pilakaya gelince Bülent İnek yakıştırmasını sana yakıştırmadım engelli olarak hem park yerinde ayrıcalık istiyoruz hem ötv den muaf aldığımız araçları bizden başkasının kullanmaması gerek hem bu ayrıcalıklardan faydalan hem pilakandan gocun ne engelimden ne pilakamdan gocunmuyorum ben engelliyim bunu taşıyorsam bilinse ne olur bilinmese ne olur devlet şunu getirsin madem benzinde indirim yaptırsın ben inek gibi damgalı gezerim bunları yazmışsınız ayrıca peki protezlerden alınacak katılım paylarını emeklilerdende ssk pirimlerini de yazsınlar biri bu anayasa değşikliğini tam olarak yayımlasın ayrımcılıkla mücadele diyoruz biz engelliler olarak ama ülke kaça bölünüyor hiç bakmıyoruz TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE TÜRK BAYRAĞI altında ülke çıkarlarını hiç düşünmeden sadece aman biz sakatların pilakası aman sakatların ortezi aman sakatların şusu busu derken ne yüzle bu CUMHURİYETTEN beklentiye giriyoruzz anlamıyorum...

tebrikler vahide tebrikler!!! anlatamiyorum ben bunu önce var olan haklarimizi kanunlari yapsinlar yeterli gelmez engel olunursa dersin ki anayasaya güvence altina alayim bi tane evet diyen neden evet dedigini yazamamiş 7 sayfada okursan :)

Kardeşim ben de bu mağduriyeti yaşayanlardanım.2001 den bu yana hiç sigortam olmamasına rağmen 7.236 lira ceza geldi.2008 de güya af çıkarttılar milleti kandırdılar.bilmeden konuşmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt