Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
arkadaşım gib den gelen yazı hepsini bağlar . sen bakma ümraniyeye . onlarınki hariçten gazel okumak . sen gelen yazıyı ya siteye at yada bana mesaj olarak at bir okuyum ondan sonra sana bir açıklama yaparım çünkü bilgi edinme yazılarının hukuki yaptırımları zayıftır yada alakasız cevaplar yazarak cevap verdik diye cevap verirler çok iyi bilirim bunları .H sinifi ehliyet tamam. Otomatik vites raporu tamam. G.i.b ten adima gelen, ''otomatik vites arac alabilirsiniz'' cevabi tamam. Gel gelelim bugün ümraniye vergi dairesine sordurunca, direksiyondan vites isteriz cevabi almak, paha bicilmez bir mutluluk! Ne bitmez çilemiz varmis arkadas. Artik otomobil bayileride umursamaz oldu istanbulda, kimse ugrasmak istemiyor. Bursa yollari gorundu artik sanirim.
Dadaş arkadasim, bende seninle ayni fikirdeyim fakat dun umraniye vergi dairesini telefonla aradim, olmaz dediler. İş yerimden izin alabilirsem, buvun yarin gidip yuzyuze gorusmeyi dusunuyorum. Olmuyorsa neden olmuyor? Oluyorsa da nasil oluyor? Direksiyondan vites konusunda kesin kararlilar mi, yazili bir cevap istiycem.