zenes
maliye öyle demiyor ötv indirimli rapor için tekrardan rapor istiyor dediğinizi anladım mantıklı ama sonuçta raporla kısıtlama kodlarında yazıyor tabirleri farklı ama aynı kapı gibi sonuçta rapor var sadece 10.02 yazsa tamam da 40.14 de yazılı
sadece 78 işini görür ama sadece 10.02 yazılsa evet verılmez
ama baska bir daha kısıtlama kodu var
35.04 35.03 ile 40 .14 te aynı kapı gibi
35.04 ve 03 te sağ elini çekmeden veya sol elini çekmeden kullanılan direksiyon diyor 40.14 tede tek elle kolla kullanılan dıyor aynı kapı kodların bazıların gereksizlik ve fazlalık var tek elle kolla deyınce zaten ikisinden biri oluyor yada 40.14 hiç olmasaydı yada 35.03 ile 35.04
maliye nin rapor istediği aynen şu raporun ön yüzünde kutucuk içinde yazan karar kısmında nası araba kullancağına dair kararın açık yazması lazım yüzde yazacak engelin tıbbi teşhisi de yazılcak böyle istiyor yoksa ehliyet için raporla da alınır da zaten orda kısıtlama kodları yazıyor nasıl araba kullancagına dair sol el için bakanlık otomatık vitesi özel tertibatlı olarak kabul ediyor
bide bana 104 eklemişler ehliyet gelene kadar verilen geçiçi belgede
104. Sürücü kursunda otomatik vitesli araçla eğitime ve sınava katılarak sertifika alanlar sürücü belge sınıfına uygun sadece otomatik vitesli araçları kullanabilir.
buda 78 le aynı anlamımı taşıyor adam bana sürücü kursunda otomatık kullandın dimi dedi evet dedim
ehliyete düşülen kodlar 10.02 40.14 ve 104
bardakci
ehliyete mecbur işlencek ve araban bu şekilde olacak tertibatlar taktırılmassa veya yazılan uyarlamaları araba taktırmassan ceza yersin trafikte çevirmede kontrol de ehliyetıne bakar bu bu araban da yok falan ceza yersin yetersiz ehliyetle arabayla araba kullanmaktan
rapora gelince o belli olmuyor bayi alınır dıyor vergi dairesine soruyon hayır dıyor bu ilden ile değişiyor da kanun neyse her yerde o dur ama bazı ları gerçekten işbilmezlik ve korkaklık olduğu için konuları cok baska yere cekıyorlar tamamen aptal iş bilmez memur zihniyeti adam gibi bilen çok çok az var vergi dairesi müdürü müd. yardımcısı olsada hiçbirşey bılmeyen tonlarca dolu