@3T3TN1TY bende sana katılıyorum herşeyi bayi halleder.Tamam buradaki herkese hak veriyorum herkes heyecanlı benim gibi.O kadar seneden sonra hakkımızı aldık.Ama şimdi biraz daha sabredip taşların yerine oturmasını beklemeliyiz.her kafadan bir ses bir yorum çıkıyor ve böylece konular karışıyor.Biri diyorki benim falanca şehrin vergi dairesinden aldığım onay başka şehri bağbağlamaz.Neden? Kanunlar ilden ile değişiyormu? Biri diyorki ben falanca hastaneden raporu aldım,ddiğeri diyorki aynı engelden alamadım. başhekimliğe çıkacaksın kanunu açıp okutacaksın alacaksın.uzatmak istemiyorum ama anlatmadan geçemeyeceğim.ben 6 sene önce h sınıfı ehliyet için hastaneye başvurduğumda doktorun bana muayenede söylediği söz aynen şöyle;ben senin arabana binmemki sen nasıl kullanacaksın ben onay veremem. buna karşılık benim sözlerim; benim arabamda senin işin ne? Ben seni gezdirmek için değil kendim için alıp kullanacağım,bu raporu onaylıyormusunuz yoksa yasal yollarlamı onaylatayım dedim.beni odadan kovdu,bende çıktım başhekimliğe durumu tümüyle anlattım ve 15 gün sonra rapor elimdeydi.kısaca bu hastane verir diğeri vermez yok öyle bi şey.istanbul dışı hariç istanbul içinde hastaneden rapor alamayan söylesin gideyim o hastaneden rapor alayım.yok bir daha o hastaneye gitmem diyen arkadaşlar bıktırana kadar gidin hakkımız bu bizim.
nerde kalmıştım az daha bekleyelbekleyelim.arabanı hemen alma bir ay sonra al iki ay sonra al 5 senedir 10 senedir beklemişsin 2-3ay daha bekle ne olur.heryere tebligat gitsin bilgilendirme gitsin.ondan sonra seç bir bayi ver parasını halletsinler onlar herşherşeyi.gönül rahatlığıyla bin kışın sıcak sıcak yazın püfür püfür.haydi iyi geceler kalın sağlıcakla.hepinize engelsiz günler dilerim.