Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucu %5 devamlı özür oranı ile ne kadar maddi tazminat alınır?

3 hafta ve 4 hafta gibi bir sürede adli tıp cevap verdi

şuan son mahkeme mart ta bilirkişi raporum 69000 tl.

yalnız bu dediğim gibi asgari ücret üzerinden yapılan hesaplama.benim maaşım asgarinin nerdeyse 2.5 katı. belli bir mesleğim var. bunu nasıl hallederim bilmiyorum hemde çalıştığım şirkete zarar vermeden.sonuçta hala çalışıyorum yaklaşık 10 yıldır aynı şirketteyim ve pozisyonum dan çok memnunum

Merhaba
18 yıllık devlet memuruyum, bekarım 2013 YILI TEMMUZ AYINDA otobüs kazası geçirdim ,yolcuydum , 5 kişi öldü, psikiyatri tedavim 1 yıl sürdü 6 ay ialç kullandım, 20 psikiyatri servisinde yattım ve tam teşekkülü devlet hastanesinden trafik kazasına bağlı heyet hasar raporu aldım %30 psikiyatri raporu. bir hak kazanımım olabilirmi lütfen yardımcı olun

Armodilla kardeşim kesinlikle hemen bir avukatla görüş tazminat alırsın bence

Merhaba arkadaşlar,
7 ay önce geçirdiğim kaza sonucu kalça kırığına bağlı ameliya geçirdim ve platin takıldı,heyete yeni girdim %10 civarı engel çıkacak gibi görünüyoraldığım maaş 3800 tl yaş 43 tazminat hesaplamak tabiki zor ama bilen arkadaşlar yaklaşık bir rakam söyleyebilir belki.Asıl sorum karşı taraftan alabileceğim tazminatla ilgili.Karşı araç sürücüsü ehliyetsiz ve 8 de 8 kusurlu araç şirket aracı sürücü patronun yeğeni patron zaten niyetini belli etti çocuk kendi almış arabayı zaten kovdum modlarına girdi,ilk olarak sürücüye açılmış bir dava var fakat ondan birşey alabileceğime pek ihtimal vermiyorum şirkete ayrı bir dava gerekirmi,ameliyat masraflarımı sonrasındaki tedavi masraflarımı faturalandırdım fakat faturalandıramadığım kısımlar var (fizik tedaviye gidiş gelişlerde komşum arabasıyla götürdü getirdi ücret mukabilinde, sgk iş kazası haricinde maaşın 3 te 2 si veriyor kalan 3 te 1 alınabilirmi nasıl bir yol izlenebilir.

Merhabalar. Tam 3 sene önce yolcu otobüsünde yolcu olarak kaza geçirdim. Ayağımda oluşan kırıklar sonucu 11 ay raporlu olarak tedavi devam etti. Daha sonra işe tekrar başladım ve çalışıyorum. Memurum ve 34 yaşındayım. Kaza anında bekardim. Şuan hala kazaya bağlı olarak fizik tedavi alıyorum. Doktorun söylemesi herhangi bir raporluk durum yok. Otobüs şoförüne kamu davası açıldı fakat ben soforden şikayetçi olmadım gariban bir adamdı. Kazadan itibaren faturalandirdigim masrafları geri almak için dava açmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeyim. Ayrıca firmadan veya sigortadan manevi tazminat talep edebilir miyim? Yardımlarınız için teşekkürler

Sayın Ercan Bey,

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz.

Yaralamalı trafik kazalarında, alabileceğiniz tazminatı hesaplayabilecek kişiler ancak aktüer hesap uzmanlarıdır. Aktüer hesap uzmanı olabilmek için uzun süreli bir eğitim ve sınavların tamamlanması gerekip, Adalet Bakanlığı'na kayıt olmak gereklidir.

Bu tazminat hesabı birçok formüllerle, verilerle ve olayın özelliklerine göre yapılan bir hesaptır. Dolayısıyla, gerek forum sitesinde gerekse etrafta fikir veren, uydurma hesap yapan kişilere ve özellikle hiçbir hukuki donanımı yahut yeterlilik belgesi olmayan hasar takip bürolarına itibar etmemeniz tavsiye olunur. Bu tür uzman olmayan ve gerekli eğitimi almamış kişilerin, kulaktan dolma verdiği bilgiler veya uydurma yolla yaptıkları hesaplar yanıltıcı olacaktır. Bu yanılgılar sonucu da mevcut haklarınıza kavuşma imkanınız ortadan kalkacak, telafisi imkansız hukuki hatalara uğramanız kaçınılmaz olacaktır.

Aktüer hesabın ortalama yapılması mümkün değildir. Tazminat tutarının hesaplanabilmesi için;
- Kaza tarihi (ay-yıl)
- Doğum tarihi (ay-yıl)
- Kaza tarihindeki net gelir
- Kesin sakatlık oranı
- Geçici maluliyet (tedavi) süresi, bilgilerinin net olarak verilmesi gereklidir.

Diğer yandan; sürücüye açılmış olan dava, her kazada açılan ceza (kamu) davasıdır. Bu davada lehinize herhangi bir tazminata hükmedilmeyecektir.

Maddi (daimi ve geçici iş göremezlik zararı ile SGK tarafından karşılanmayan zararlarınız) tazminat haklarınız bakımından; karşı aracın trafik sigortacısına, ZMMS limitlerini aşan bir zararınız varsa ve karşı aracın kasko sigortası varsa kasko sigortacısına, araç sahibine, sürücüsüne ve şayet siz de araç içerisindeyseniz ve aracın kasko sigortası var ise kasko sigortacısına karşı dava ve talep haklarınız bulunmaktadır. Tüm tedavi giderlerinizden (ilaç, hastane, protez, yardımcı tıbbi malzeme vb.) 6111 sy. yasa gereği SGK sorumludur. Tedaviye ilişkin yol vb. zararlarınızı ise sadece sürücü ve araç sahibinden talep hakkınız bulunmaktadır.

Manevi tazminat haklarınız bakımından ise; karşı aracın kasko sigortası varsa ve poliçede manevi tazminat klozu varsa kasko sigortacısına, sahibine ve sürücüsüne karşı dava ve talep haklarınız bulunmaktadır.

Başınıza gelen olayda, tüm bu tazminat haklarınıza kavuşabilmenizi teminen, öncelikle Savcılıktan veya Ceza Mahkeme'sinden 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 85/1 maddesi gereği kazaya sebep olan aracın üçüncü kişilere devrinin engellenmesi için tedbir kararı verilmesini istemeniz tavsiye olunur.

Ayrıca, tam teşekküllü devlet hastaneleri, araştırma hastaneleri ve üniversite hastanelerinin polikliniklerinden alınan kalıcı sakatlık raporları, itiraz edilebilir raporlardır. Böyle bir itirazla karşılaşma olasılığınız çok yüksek olup, rapora itiraz edilmesi halinde Sağlık Bakanlığı İl Müdürlüğüne müracaatla hakem hastane belirlenmesi gerekir. Bu prosedür oldukça uzun süren, yorucu ve aleyhinize sonuç doğurabilecek bir yoldur. Dolayısıyla, bu olumsuz sürecin uygulanması yerine Adli Tıp Kurumu veya Üniversitelerin Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanlıklarından rapor alınması daha lehinizedir. Zira; bu kurumların raporlarına itiraz mümkün olmayıp, raporları Mahkemelerce dahi hüküm kurmaya elverişlidir.

Kaldı ki; ferdi kaza sigortası branşından talep edilecek tazminat hakkınızın belirlenmesi için de, rahatsızlığınızın ilgili cetveldeki karşılığının bu kurumlar tarafından tespiti gerekmektedir.

İyi günler dileriz.

espanyol55

Sayın Espanyol55,

Kemik kırıkları tamamen iyileşmiş olsa dahi; soğuklarda yapacağı ağrı, performans düşüklüğü, eskiye nazaran çabuk yorulma vb. sebeplerle kalıcı maluliyete sebep olacağı muhakkaktır. Dolayısıyla, bu hususun tedavinizi gerçekleştiren hekim yerine ilgili heyet ve hatta Adli Tıp uzmanları tarafından incelenmesi daha yerinde ve lehinize olacaktır.

Bu sebeple, kalıcı maluliyet oranınız ile geçici maluliyet sürenizin tespiti için mutlaka sağlık kuruluşuna başvuru yapmanız önerilir. Devlet hastaneleri, araştırma hastaneleri ve üniversite hastanelerinin polikliniklerinden alınan kalıcı sakatlık raporları, itiraz edilebilir raporlardır. Böyle bir itirazla karşılaşma olasılığınız çok yüksek olup, rapora itiraz edilmesi halinde Sağlık Bakanlığı İl Müdürlüğüne müracaatla hakem hastane belirlenmesi gerekir. Bu prosedür oldukça uzun süren, yorucu ve aleyhinize sonuç doğurabilecek bir yoldur. Dolayısıyla, bu olumsuz sürecin uygulanması yerine Adli Tıp Kurumu veya Üniversitelerin Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanlıklarından rapor alınması daha lehinizedir. Zira; bu kurumların raporlarına itiraz mümkün olmayıp, raporları Mahkemelerce dahi hüküm kurmaya elverişlidir.

Manevi tazminat haklarınız bakımından; karşı aracın kasko sigortasında manevi tazminat klozu varsa kasko sigortacısına, otobüsün sahibine, otobüs işletmecisi firmaya ve sürücüsüne karşı dava ve talep haklarınız bulunmaktadır.

Maddi tazminat haklarınız bakımından ise;
* Maluliyet oranınız belirlendikten sonra, kalıcı ve geçici maluliyet tazminat haklarınız için; karşı aracın trafik sigortacısına, ZMMS limitlerini aşan bir zararınız varsa aracın zorunlu taşımacılık sigortacısına, araç sahibine, işleten firmaya ve sürücüsüne karşı dava ve talep haklarınız bulunmaktadır.
* Tüm tedavi giderlerinizi (ilaç, hastane, protez, yardımcı tıbbi malzeme, fizik tedavi vb.) 6111 sy. yasa gereği SGK'ndan talep etmeniz gerekmektedir.
* Tedaviye ilişkin yol, bakıcı vb. zararlarınızı ise sadece sürücü, işleten firma ve araç sahibinden talep hakkınız bulunmaktadır.

İyi günler dileriz.

arkadaşlar bir sorum olacak. ben 2013 de trafik kazası yapmıştım. %16 oranında adli tıp bana rapor verdi. sigorta şirketinden 67000 tl tazminat aldım. yalnız kaza tek taraflı idi ben yolcu konumundaydım. yol da çalışma varmış ve beton bariyerlerle kapatılmış bir yol. bu çalışmayla ilgili yolda hiç bir uyarıcı levha tabela vs yoktu (bu polis tutanaklarında sabit) bu yüzden biz yolda seyir halınde iken beton bariyerlere çarptık. yol çalışması ankara buyuksehır tarafından yapılıyormuş. yalnız bizim kazada suçun tamamı bizim şöföre çıkmış. buna itiraz etme hakkımız varmı? var ise büyükşehir belediyesine manevi tazminat davası açılabılırmı? bilgilendirirseniz çok sevinirim iyi günler.

maddi tazminat; aldığın maaş, kazadaki kusur oranı ve yaşın baz alınarak blirkişilerce hesaplanır uzmanlık isteyen konular olduğu için bilirkişelerce hesaplanır burada değişik rakamlar verilmesi mümkündür engel oranın az ancak yaşın genç ve karşı taraf tamamen kusurlu olması lehine ancak rakam vermek oldukça güç bekleyip göreceksin

t

Son düzenleme:
tabıkı alabılırsınız eskısı gıbı hayatınızı saglıklı bır şekılde devam ettıremeyecegınıze gore raporunuzda mevcut tabiki tazmınat alabılırısnız

dostum bence maddi manevi tazminat davası aç ve vakit geçirme aracın ruhsat sahıbınden manevı tazmınat ve maddı tazmınat ıste ayrıca maddı tazmınat için siğorta şirketinede dava aç 11 ay uzun süre fizik tedavıde görüyorsun mahkeme senı heyete yollayacak orada durmunu anlat ayakta durdugunda agrı oldugunu fılan soyle muhtemelen buyyuk ıhtımal sana rapor vereckelerdır kendı doktorunun soyledıklerınede takma benı dınle dava aç herkes bısey soyler sen elındekı belgelı faturalarını fılan hepsını mahkemeye sun alırsın yusde yuz belkıde hayal etmedıgın paraları alabılırsın emın ol

ibrahim1983

Sayın İbrahim Bey,

Belediye aleyhine açacağınız manevi tazminat davası sırasında, kusur dağılımına itiraz ederek, tekrardan kusur incelemesi yapılmasını isteyebilirsiniz. Belediyeye kusur verilmesi halinde lehinize manevi tazminata hükmedilebilir.

İyi günler dileriz.

Sayın armodilla doğum tarihiniz ve net maaş tutarınızı belirtirseniz tazminat hesaplamanızı yapabiliriz.Sağlıklı günler dileriz.

Arkadaşlar Merhaba. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.ben trafik kazası sonucunda yüzde 16 is gücü kaybına uğradım. Yasal hak arayışım sonucunda aracın trafik sigortasından anlaşma sonucu 50 bin TL aldım. Ama bu asgari maaş üzerinden hesaplanan bi para.simdi normalde ben kazayı 2012 de yaptım ve maaş ım 2000 tl idi.hemen hemen 3 katı almam gerekirken sırf sirket maaş primlerini asgariden ödediği için böyle oldu.simdi ben sirkete dava açıp eksik ödenen ücreti talep edebilirmiyim. Gerekirse şahit lerim var 7 kişi hepsi sirket çalışanı idi.bir de yaptigimiz işler hep şehir dışı harita sektörü. Artı olarak 3 ayrı kredi öduyorum ki bunların toplamı zaten 1400 tl.bunlari delil olarak kullanıp şirketten kalan parami alma şansım varmı lütfen biri bana yardımcı olursa çok sevinirim.iyi geceler

Arkadaşlar Merhaba. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.ben trafik kazası sonucunda yüzde 16 is gücü kaybına uğradım. Yasal hak arayışım sonucunda aracın trafik sigortasından anlaşma sonucu 50 bin TL aldım. Ama bu asgari maaş üzerinden hesaplanan bi para.simdi normalde ben kazayı 2012 de yaptım ve maaş ım 2000 tl idi.hemen hemen 3 katı almam gerekirken sırf sirket maaş primlerini asgariden ödediği için böyle oldu.simdi ben sirkete dava açıp eksik ödenen ücreti talep edebilirmiyim. Gerekirse şahit lerim var 7 kişi hepsi sirket çalışanı idi.bir de yaptigimiz işler hep şehir dışı harita sektörü. Artı olarak 3 ayrı kredi öduyorum ki bunların toplamı zaten 1400 tl.bunlari delil olarak kullanıp şirketten kalan parami alma şansım varmı lütfen biri bana yardımcı olursa çok sevinirim.iyi geceler

ibrahim1983;
arkadaşlar bir sorum olacak. ben 2013 de trafik kazası yapmıştım. %16 oranında adli tıp bana rapor verdi. sigorta şirketinden 67000 tl tazminat aldım.

ibrahim1983;
Arkadaşlar Merhaba. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.ben trafik kazası sonucunda yüzde 16 is gücü kaybına uğradım. Yasal hak arayışım sonucunda aracın trafik sigortasından anlaşma sonucu 50 bin TL aldım. Ama bu asgari maaş üzerinden hesaplanan bi para.simdi normalde ben kazayı 2012 de yaptım ve maaş ım 2000 tl idi.

arkadaşım öncelikle şu aldığın para hangisi, 50 mi 67 mi, sen sigorta şirketine maaşının 2000 tl olduğuna dair belge verirsen tekrar hak talebinde bulunabilirsin, ben 2000 tl maaşla çalıştığımı ispatlarım, belgelerim diyorsan hemen hukuk mahkemesine dava açacaksın maaşını belgelersen sigorta şirketinden tazminatını alırsın.

Arkadaşım 67000 çıktı yüzde 20 avukata verdik ben 50 bin aldım. Önemli olan o değil ki.

evet önemli olan o değil ve önemli olanıda yazdım oraya, ne yapılması gerektiğinide yazdım ayrıca bu sorduğun soruların cevabını avukatın çok iyi biliyordur, istersen ona sor ve oda sana ayrı bir dava açılmasını söylüyecektir.hukuk davaları belgeye dayanır ve belgeleye göre karar çıkar.sen maaşını belgeledikten sonra tazminatını alabilirsin.

Avukatım yok ki.dava oldu bitti anlaşma sonucu tazminat aldım oda asgari ücret üzerinden ödendi bitti.

ibrahim1983

arkadaşım buradaki mesajında avukata % 20 verdik yazmıyormu, yani bu mesajına göre avukatına sor dedim, seninle anlaşmak biraz zor galiba, işin gücün rasgelsin.

Arkadaşım dava oldu bitti.avukatim vardı şimdi yok.aracin sigortasına anlaşıldı bit tiiiii

Hayır arkadaşlar yanlış hesaplama yapıyorsunuz alınmasi gereken rakam 50 bin TL civaridir

Asla avukata vermeyin dava açacak ve 3 yıl sürer

kazazede ewet bu konuda profosor oldum 5 yıldır ugrastıgım dawamı 10 gun once bıtırdım 90 mılyar alırsın dıyenlere ınat 380 mılyar para aldım 1.66 rapor oranım meslegımı yapamıcam ıcın aldıgımpara bu daha manewı degıl sıgortadan aldm parayı

ıbrahım bnde kırıkkalede yasıyom kazazede sorularını yanıtlamısda gergınlık olmus sankı basta awukata yuzde 20 verdım yazmıssın sora şirketle anlasık yazmısın sırketle anlasacaktın nıye awukata gıttın be bıraderım kendın anlassana ha benım olayıma gelınce benım raporum yuzde 66 oran 28 yasında kaza gecırdım sakın sakın hıc kımse şu aracı fırmalara ınanmasın bana 2012 de 90 mılyr alırsın dedıler 2013 de 110 mılara cıktılar sora aramayın benı dedımm awukatla hallettım daha yenı bıttı aldım paramı 5 yıllık faızıyle bırlıkte 3 kusurmılyar aldım daha manewıde alcamm

ya baskn danısmanların cogu sahtekar ben besyıldır ugrasyom yenı aldım paramı yok 90 lıradan fazla alaman yok 120 lıra werelım dosyanı bıze getr dıenlerımı aran ben ucyuz kusur mılyr para aldım tek guenmenız gerek ıyıbı awukat ben bunu bılır bunu solerımm

ali hemşerim ben avukta verdim o dava açtı adli tıp a gıdıldı dava görüldü bilirkişi hesabı yapıldı 67000 tl çıktı. bizde sigorta şirketi davayı uzatmasın diye 3000 den vazgeçip 64000 e razı olduk 11 ay falan surdu bu olay. avukatımla sadece sigorta şirketine dava açmak için anlaşmıştım. o iş bitti. şimdi ne bir avukatım var nede açmış olduğum bir dava. ama ben haklarımı merak ediyorum. normalde maaşım üzerinden sigortam yatmış olsaydı 150000 e yakın para almam gerekiyordu. o yüzden bu zararımı şirketten almak benim hakkım diye düşünüyorum. birde yaptıgım trafik kazası tek taraflı idi. ankara büyükşehir belediyesi yolda çalışma yapıyormuş yolu kapatmış beton bariyerler ile ama yolda en ufak bir işarek ıkaz hiç birsey yok. buda polis kaza tutanaklarında mevcut.bu yuzden buyuksehır belediyesi ne de manevi tazmınat açmak istiyorum aslında butun mesele bu. bu konuda fıkrı olan yada bır bılgısı olan var ıse açıklarsa sevınırım. avukatım dedıgım gıbı sadece aracın sigorta şirketine karşı dava açtı dava sonunda anlaşıldı ve bitti.

mrb ıyı gunler gaziantepte 2009 da 9 ayda trfik kazası gecirdim ben motor kullanıyorum karsı araba dava sonuclandı karsı taraf 8 de 8 suclu cıktı ama ben davadan vazgectım 2010 sonuclandı dava ama karsının arabasının sadece sıgortası var 2015 bu yık 2 ay once yuzde 20 rapor aldım ayagımdakı kalıcı sorunlardan dolayı kaza anında 31 yasındaydım 8 ve 9 yasında ıkı oglum vardı ama calışmıyordum sıgortam yoktu eşım çalışmıyor sızce tazmınat alabılırmıyım alabılırsem nekadar alabılırım

terapist27

Sayın Ali Bey,

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz. Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda aktüer hesap uzmanları tarafından yapılan hesaplama sonucu kalıcı sakatlık tazminatınız 75.576,00 TL. olarak belirlenmiştir.

Bu tazminatın miktarının, ilgili formüller kullanılmadan hesaplanması veya yaklaşık bir şey söylenmesi imkansızdır. Size bu yönde bilgi veren hasar takipçileri veya aktüer uzmanı olmayan hukukçular sadece kötüniyetli şekilde kandırma amacı gütmektedirler.

Yaralamalı trafik kazalarında, alabileceğiniz tazminatı hesaplayabilecek kişiler ancak aktüer hesap uzmanlarıdır. Aktüer hesap uzmanı olabilmek için uzun süreli bir eğitim ve sınavların tamamlanması gerekip, Adalet Bakanlığı'na kayıt olmak gereklidir.

Bu tazminat hesabı birçok formüllerle, verilerle ve olayın özelliklerine göre yapılan bir hesaptır. Dolayısıyla, gerek forum sitesinde gerekse etrafta fikir veren, uydurma hesap yapan yapan kişilere ve özellikle hiçbir hukuki donanımı yahut yeterlilik belgesi olmayan hasar takip bürolarına itibar etmemeniz tavsiye olunur. Bu tür uzman olmayan ve gerekli eğitimi almamış kişilerin, kulaktan dolma verdiği bilgiler veya uydurma yolla yaptıkları hesaplar sizi yanıltıcı olacaktır. Bu yanılgılar sonucu da mevcut haklarınıza kavuşma imkanınız ortadan kalkacak, telafisi imkansız hukuki hatalara uğramanız kuvvetle muhtemeldir.

Son yıllarda; sigorta şirketlerinin keyfi uygulamalarından çok, hiçbir hukuk eğitimi bulunmayan, ruhsat-plaka takipçiliğinden çıkıp hasar takip bürosu açan kişilerden veya bu konuda uzman olmayan hukukçulardan kaynaklı mağduriyet yaşanmaktadır. Bu konuda derneğimize de birçok başvuru gelmekte olup, bu tür sigorta aracılık şirketleri, danışmanlık firmaları yahut takip büroları hakkında ülke genelinde yaşanan sıkıntıları anlatan ve Barolar tarafından düzenmiş araştırmaları derneğimizin internet sitesinde inceleyebilirsiniz.

Manevi tazminat haklarınız bakımından ise; karşı aracın kasko sigortası varsa ve poliçede manevi tazminat klozu varsa kasko sigortacısına, sahibine ve sürücüsüne karşı dava ve talep haklarınız bulunmaktadır.

İyi günler dileriz.

Bence avukata bağli . devamli özürlülük oraniniz az ama maaşiniz göz önüne alarak 70-100 bin arasi düşünüyorum . geçmiş olsun.

2007 yılında iş kazası geçirdim %3 oranında bana %40 hata verseler işverene de %60 verseler iş kazası geçirdiğimde 20 yaşında idim.maaşlar asgari ücretten yatıyordu dava açacağım acaba ortalama kaç tl tutar tazminat dacası
teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba.25 yaşındayım,2010 yılında kaza geçirdim yolcu olarak takside.8 de 6 taksici 8 de 2diğer taraf kusurluydu..Ozaman öğrenciydim..6 ay hastanede yattım ve ozamanki özürüm % 25 ti..sigorta şirketlerinden 42 bin tl aldım 2011 de..sonra çok araştırdık bu işleri insan başına gelince anlıyor hep ya..çok az almışız sigortalardan.2015 yılında avukata verdik dosyayı mahkeme sürecinde heyete girdim tekrar engelim de % 47 ye çıkmış..şimdi hesaplamada ayrıca şuan bankacıyım 2000 lira alıyorum bilmiyorum etkisi olur mu ama bordro da koyduk dosyaya..düşüncelerinizi merak ediyorum arkadaşlar sizce ne olur tazminatım..yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

Üst Alt