@
runo_6161
sizin verdiğiniz bilgilere göre çıkan tazminat miktarında bir yanlışlık var gibi, her zaman söylerim hukuki yollardan sapmayın diye, şimdi itiraz etmelimiyim diyorsun, bu soruyu senin işini takip eden UZMAN takipçiye sormalısın,
1-senin işini takip eden danışmanlık şirketi komisyonunu aldıktan sonramı 34000- 17000 ödendi sana ,
2-%75 kusur oranı, % 11 rapor oranı , 33 yaşında oluşunuz ve 2000 lira gelirinize göre hesapladıysa sigorta şirketi yaklaşık 60000-63000 lira civarında bir rakam çıkması gerekiyordu, ama tahminim sigorta şirketi senin gelirini asgari ücretten hesaplamış ve 34000 lira çıkarmış gibi geliyor bana.bunu sigorta şirketine sorabilirsin ve hesaplamayı isteyebilirsin veya DANIŞMANIN bunları yapsın,
3- diğer siğorta şirketi %25 kusur oranı, % 11 rapor oranı, 33 yaşında oluşunuz ve 2000 lira gelirinize göre hesapladıysa 16000- 19000 arası bir rakam çıkması gerekiyordu ve 17000 çıkması normal görünüyor.
bence 34000 öedeyen sigorta şirketinin hesaplamasında bir yanlışlık var,
sayın @
simader; lütfen hesaplamalarda bir yanlışım varsa düzeltin , hesaplama konusunda siz uzmansınız, benim hesaplamalarım tahmini, bence arkadaşın verdiği bilgilerde veya hesaplamada bir yanlışlık var diye düşünüyorum.