Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik Sigortasından Tazminat Almak..

sorun hastanede değil, raporun kendisindedir. rapor usulüne uygun verilmiş mi? sakatlık oranının dışında, bu sakatlığın davaya konu trafik kazasından kaynaklandığı açıkça belirtilmiş mi vs. bir ton ihtimal var.
ara kararda raporun neden uygun görülmediği de yazar zaten, arkadaşınız avukatına sorsun ara kararda ne yazdığını, burda kesin bir cevap bulamazsınız.

14.10.2015 trafik kazasi gecirdim sag ayak bilegimde 3tane parcali kirik cikti platin takildi adli tip %21.2 surekli rapor verdi 8de6 karsi taraf suclu evliyim 1 cocugum var yasim 28 ne kadar tazminat alirim arkadaslr

Simdi bu arkadasin raporu engelli raporu oldugu icin tahkim kabul etmemis...desek ...ayni hastaneden kazaya iliskin rapor cikarsa ve bu rapor dusuk cikarsa engellu raporunu etkilermi nalum sgk buemekliligini iptal edermi

Merhaba arkadaslar

Ben 2016 mayısta metro turizm ile kaza geçirdim. Öğretmenim sağ kolumda 2 adet platin takıldı ama eskisi gibi kullanamıyorum. Adli tıp kurumundan yüzde 14 oranın da rapor aldım tazminat için beklemedeyim tahmini ne kadar yatar yaşım 32 maaş im 3000 ama 750 icraya kesiliyor bi yardımcı olursanız sevinirim iyi aksamlar

Mhmt100101

tahminen net degil ama 3000 tl gelir ile yaklasik olarak 200 binliranin ustunde alirsiniz....bu rakam 300 bini gecmez....arada bi rakam alirsiniz burdaki arkadaslar bazen tam isabet hesapliyor...

Tsekkur ederim

İcra kesintisine bakmazlar değilmı yani 750 kesiliyor 2250 den hesaplamazlar

Maasa bakarlar kesinti sorun cikarmaz...raporu hangi hastaneden aldiniz

Adlı tip tan aldım abi raporu ek dersle beraber 3700 TL yapiyo

İstanbul dan

Hesap yapılırken ispat edilebilen bi tutar alınıyor. Ekders ücreti bordro da gözüküyor. Emsal bi dava ya da karar yok mu acaba

Parayi merak etme 200 binin ustu garanti....ek ders gelirinide bodroda gosterilirse 240 bin ustu garanti...mhmt1001 raporun nasil aldigini acikca yazarmisin...

15.10.2015 trafik kazasi gecirdim 8de6 karsi taraf suclu %21.2 adlitip surekli raporum var. evliyim 1 cocugum var ne kadar tazminat alabilirim..

mandreyam

Abi istanbul hastanede kazadan 5 6 ay sonra heyete girdim aslında kontrol için gitmiştim sadece kolumu elimi düzgün calistiramadigim icin heyet yüzde 14 oran verdi

Bordora baktım az önce
Gelir top 3700
Kesinti 1662 icra kesintiside içinde
Net ödenen 2094
Ek ders ücreti 1414
Toplam ödenen 3505 yaziyor

Demekti ek dersi ekliyolar

Ugur net degil ama 80 binle 110 bin arasi da alirain80 binden asagi olmaz

Mhmt1001 240 bin ustu alirsi ne desem yalan olur ama 240 bin asagisina ihtimal yok bunu bil

Ucuk degil hakkin o maasin yuksek olmasi bukadar etki ediyor meaela ugura bak asgari ucret hesaplanir max 110 minimum 80 dedim maasa dayali yani...o parayi alirsin merak etme

Hesaplama cok karisik maas arti yas bunlar onemli faktor...ben yaklasik olarak hesapliyorum

mandreyam
Abi çok tesekkur ederim
Az önce uğur20 dedi ya nasıl hesaplaniyoki abi
Bide bana 3 sigortaya dava açılmış
Koltuk sigortası
Taşıt sigortası
Trafik sigortalarina

Tşkler Allah razi olsun iyi akşamlar son sorum mandreyam 80den aşağisi olmaz diyorsunuz kesin mi?

Arkadaşlar konu ile alakalı BURSA' dan teknik destek isteyen olursa görüşebiliriz. Kazasız günler sizlerin olsun. Mail atabilirsiniz. heck_turk@hotmail.com

Bu trafik kazalarında aktüer hesaplama bilen varmı abiler ablalar
Formüllü mu bu katsayilimi nasıl yapıyoruz

Üst Alt