Herkese iyi gunler,
20/05/2017 tarihinde motorsiklet kazasi gecirdim. kazada karsi taraf yuzde 100 suclu bulundu, beni ambulans ile hastaneye kaldirdilar. kaza gec saatte olmustu, acilde yaralarimi sardilar, tomografi ve rontgen cektiler ve kirik yok diye geri gonderdiler. bir hafta acidan dayanamadim tekrar gittim, bu sefer acile degil ayni hastanenin ortopedi bolumune gittim, acilde cekilen filmlere bakarak ayagimin kirik oldugu anlasildi ve tekrar film cekilerek alciya alindi. aradan 7-8 ay gecti ve ayni hastanenin heyetine girdim. yuzde 10 kalici ozurlu raporu verildi. islerimi danismanlik firmasiyla ( buyuk bir firma ve 7-8 avukatlari var ) ilerletiyorum, yuzde 15 e anlastik. tahkime gitmek icin epikriz istendi, fakat hastaneye gittigimde hasta raporlarim var ama hastanede yatmadigim icin hastane kurallari geregi epikriz im olmadigi soyleniyor, sizce bu tazminat almami engeller mi ? hasta kayitlarim var, kaza sonucu hastaneye getirildigim var, rontgenlerim var, tedavim var, ayni hastaneden heyet raporum var ( Ankara Ataturk Egitim ve Arastirma Hastanesi ), ama epikriz im yok. kaza yaptigim sene icerisinde sahibi ve ortagi bulundugum sirketlerin 1,5 milyon cirosu var, yani benim sahsi aylik cirom 30bin uzeri. 32 yasindayim, bekarim, ve yuzde 10 raporum var, danismanlik burosu 300bin alacagimizi soyluyor ama epikriz istenirse ne yapmam gerekir ? Tesekkurler, iyi haftalar...