Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik Sigortasından Tazminat Almak..

@Karahan1990

Bu söyleme inanmayın ,
kaza geçirdiğiniz tarihten önce yasa değişti Bakıcı tazminatını alamazsınız.
Zamanınızı ve paranızı boşa harcamayin

Selamun aleykum 2 sene once kaza yaptim kazada karsi tarafla bana yuzde 50 kusur verdi kazada benim 8 aylik kizimzn bacagi kirildi ferum kirigi 1 sene sonre yuzde 3 oran verdiler tazminat olark ne kadar alirim bide kaza gunu ambulansla hataneye gittik kizima tomogrofi cektiler gonderdiler ertesi gun kzimin bacagi morarmaya baslayinca bidaha goturdugumuzde bacaginin kiik oldugu anlasildi hastaneden de tazminat alabilimiyiz ne kadar aliriz

Merhaba bende kaza geçirdim iki taraflı raporda sucu %100 karşıya vermişler tibia kemiğim de parçalı kırık var platin taktilar bu tazminat işini merak ediyorum nasıl olacak diye bi kaç tane şirket aradı bitanesi vekalet vermem için bi yazı göndermiş okudum ahzu kabz diye bimadde var benim alacağım tazminat avukatın hesabına yatacak demekmiş bende imzalamadım ben ne kadar oran alabilirim ne kadar tazminat alabilirim yardımcı olurmusunuz kaza tarihi 17 mart 2018

Hepinize iyi günler arkadaşlar.Yardım almak isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz.

02.09.2017 tarihinde trafik kazası geçirdim iki taraflı kalça protezi takılacak tedavim devam etmekte henüz adli tıp raporu alamadım 92 doğumluyum maaşım haziran ayında 4200 kaza tarihinde 2700 hangisine göre hesaplama yapılır bir de tahmini ne kadar tazminat alabilirim 8/8 karşı taraf kusurlu

Kaza yarimdlutfen

2 sene once kaza yaptim iki tarafada yuzde 50 kusur verdiler kazada 8 aylik kizimin bacagi kirildi adli tip yuzde 3 oran verdi nekadar tazminat alabilirm
Umuttoscali bana yardim edrmisin yazmistim ama

Merhabalar.
Öncelikle başımdan geçenleri anlatayım. Ben tali yoldan yeşil ışıkta geçerken ana yoldan kırmızı ışıkta geçen kamyon durmadan geldi bana çarptı. Kullandığım araç şirket aracıydı pert oldu. Ben 4 gün hastanede yattım. Kaburgalarda kırıklar ve belde ufak kırıklarla kazayı atlattım. Kaza tespit tutanağında bütün hasar karşı tarafa verildi.
Olay sonucu avukata vekalet vererek her türlü dava açmasını talep ettim. Avukat bana tazminat olarak 3-5 bin tl arası bir miktar söyledi. Bu günde bir danışmanlık şirketinden gelen arkadaşlarla görüştüm. Onlarda bana normal avukatların bu konulara hakim olmadığını sigortadan alınacak en düşük maddi tazminatın (asgari ücret üzerinden ve en düşük rapor oranından hesapladı) 40.000 tl olduğunu bütün işlemleri 7. aya kadar sonlandırıp parayı alacağımı söylediler. Tabi %25 i de kendilerine vermem karşılığında olduğunu söylediler.
Bende buradaki bilgilere bakarak basit 3-4 adımda kendim halledileceğimi öğrendim.
Şimdi;
- Bulunduğum il üniversite hastanesinden adli tıp tan alacağım rapor (adli tıp bağlayıcı olduğunu öğrendim)
- Kaza tespit tutanağı
- Başvuru dilekçesi ile alakalı sigortaya taahhütlü posta ile göndersem sonuç ne olur?

Başkaca yapmam gereken bişey var mı?

Aklıma gelmişken avukata verdiğim vekalet sıkıntı olur mu?
Birde karşı tarafın hangi sigorta olduğunu nereden öğrenebilirim?

12,12,2017 tarıhınde trafık kazası gecırmıs olup sol gorme kaybı sonucu 32 oran verılmıstır kusur oranı 75 maas bodrosu askerı personel olarak calıştıgım ıcın 2927 olarak verıldı yasım 26 sıkorta sırketı 46 bın teklıf yaptı sızce mantılımı bu teklıf

14.03.2018 tarihi yaralamalı kaza karşı taraf %100 kusurlu
Maaş:4500
Evliyim 1 çocuğum var ne kadar tazminat alırım
(Son durum bildirir raporu %5 cildiye sürekli )

simader
Kaza tarihi: 11.2012
Doğum tarihi: 02.1994
Net Gelir: çalışmıyor hala da çalışmıyor
Kesin sakatlık oranı:%3,5
Ne kadar para alabiliriz bilgilendirirseniz sevinirim

Benim haziranın 8 inde adlı tıpa gönderdiler bundan sonra ne kadar daha sürer trafik kazası

5, 6 trilyon rahat çıkar av. Der 2,3 trilyon gerisini kendi alır sana kağıt imzalatır vekalet alır uyanık ol hacı

selam abi 1 buçuk ay önce trafik kazası geçirdim bana yardımcı ola bilirmisiniz 05534768827 telefon numaram

ımg sigorda diye bir sigorta davamı almak istiyor daha vekalet felan vermedim nasıl bir firma acaba

selam

selam abi banada yardımcı ola bilirmisiniz ya çok ktü bir çıkmazdayım

RAMAZAN1126

Geçmiş olsun. Sakın öyle aracı firmalara dosyanızı vermeyin. Sadece bu dosyalara bakan uzman bir avukata verin dosyanızı.
RAMAZAN1126

Geçmiş olsun. Sakın öyle aracı firmalara dosyanızı vermeyin. Sadece bu dosyalara bakan uzman bir avukata verin dosyanızı.

IMG sigorta şirketinin sahibi hakkında yakalama kararı var. Beni de aradılar ben bilgi verdim onlara. Sakın sözleşme imzalamayın

Herkese iyi gunler,
20/05/2017 tarihinde motorsiklet kazasi gecirdim. kazada karsi taraf yuzde 100 suclu bulundu, beni ambulans ile hastaneye kaldirdilar. kaza gec saatte olmustu, acilde yaralarimi sardilar, tomografi ve rontgen cektiler ve kirik yok diye geri gonderdiler. bir hafta acidan dayanamadim tekrar gittim, bu sefer acile degil ayni hastanenin ortopedi bolumune gittim, acilde cekilen filmlere bakarak ayagimin kirik oldugu anlasildi ve tekrar film cekilerek alciya alindi. aradan 7-8 ay gecti ve ayni hastanenin heyetine girdim. yuzde 10 kalici ozurlu raporu verildi. islerimi danismanlik firmasiyla ( buyuk bir firma ve 7-8 avukatlari var ) ilerletiyorum, yuzde 15 e anlastik. tahkime gitmek icin epikriz istendi, fakat hastaneye gittigimde hasta raporlarim var ama hastanede yatmadigim icin hastane kurallari geregi epikriz im olmadigi soyleniyor, sizce bu tazminat almami engeller mi ? hasta kayitlarim var, kaza sonucu hastaneye getirildigim var, rontgenlerim var, tedavim var, ayni hastaneden heyet raporum var ( Ankara Ataturk Egitim ve Arastirma Hastanesi ), ama epikriz im yok. kaza yaptigim sene icerisinde sahibi ve ortagi bulundugum sirketlerin 1,5 milyon cirosu var, yani benim sahsi aylik cirom 30bin uzeri. 32 yasindayim, bekarim, ve yuzde 10 raporum var, danismanlik burosu 300bin alacagimizi soyluyor ama epikriz istenirse ne yapmam gerekir ? Tesekkurler, iyi haftalar...

Trafik sigortasından alınacak tazminat poliçe değerini aştığı takdirde kalan kısmı alabiliyor muyuz

Aracin kaskosu varsa. Kalan kismini kaskodan alabilirsiniz. Yoksa alamazsiniz.

Peki tedavi masrafları ve bakıcı giderleri nasıl alınıyor 330 bin TL lik poliçe den mi ayrıca mı alınıyor bilginiz var mı

birisi yardimci olabilir mi lutfen, yas 32, kaza yili mayis 2017, yuzde 100 hakliyim, sakatlik orani yuzde 10, bekar, ankara, sirket sahibi ciro aylik 50.000 lira , tahminen ne kadar alirim ? karsi tarafin kaskosuda var

herkese selam bilir kişi raporum geldi tazminat hesaplanmış şimdi nasıl olacak tam olarak, birde yasal faiz nasıl hesaplanıyor kaza tarihi 2014 dava açılma tarihi 2015 haftaya mahkemem var şimdi ne olacak yasal faiz işi nasıl olacak. ilk basta bu tutarı alıp yasal faizi sonramı alıyoruz bilien kişiler yardımcı olursa sevinirim
kafası kırık

rapor geldiyse ve itiraz olmazsa karar verilir,itiraz olursa yeniden rapor için duruşma ertelenir.
yasal faiz yıllık %9 oranında hesap edilir. zaten karar da hangi tarihten itibaren faiz alınacağı yazar.evet faizde hesap edilen tazminatın üstüne eklenir. hdoa

onurdk85

Geçmis olsun bende motosiklet kazası geçirdim 2011 de gece vakti, hastane de yatisim olmadı 4 saat ameliyat oldum. Aynı senin durumun.. Avukat arkadaş vasıtası ile yürüttük konuyu sorun çıkmadı. Parayı aldım. 3 ay içinde ödendi. Daha sonrası tahkime gittim 15 20 günde tahkim sonucu teklif verdiler kabul ettim.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt