Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik Sigortasından Tazminat Almak..

Arkadaşlar mesajıma cevap verebilecek biri yokmu adli tıptan %17 raporum var kaza tarihi 2014 yaşım 28 di asgari ücretten gözüküyordum o dönemki net asgari maaş 890 tl kusur oranı 8/8 karşı tarafta şuan bilirkişide hesaplamada fakat sigorta şirketi aradı 125 bin lira teklif etti mahkeme 9. Ayda sizce teklif iyi mi..

Bence kabul etme, iyi bir tazminat gelecek gibi duruyor. 9. Ayda olması önemli değil mahkemenin. Bilirkişi raporu geldiği vakit , ara kararla sonuca gidebiliyoruz demişti avukatım bana.

Sizin Kaza ne ile ilgiliydi neye %17 verdiler acaba hocam.

benim kazadan dolayı kırık ve çıkık olmuştu buna bağlı bir sene sonra kolumda tümör oluşumu oldu

Merhaba ben 2 ay önce motosikletle trafik kazası geçirdim karşı taraf kusurlu bulundu kaza anında ben hastaneye kaldırıldım süren sol kulağım %90 duymuyor sağ el yüzük parmagimdan ameliyat oldum 2 tane vida takmışlar yüzümde 5 cm lik yara izi oluştu hasar danışmanlık şirketine vermedim avukata verdim tazminat alabilirim alirsam tahmini ne kadar olur bide avukata vermekte iyi yaptım bilmiyorum ve bugün avukatımi aramışlar uzlasmak için kabul etmemiş uzlaşmayı karşı taraf ne gibi bir zarara uğrar avukat uzlasmsmamizin bizim için iyi olacağını söyledi sigortanın 1 haftaya kadar bize dönüş yapacağını söyledi sigorta dönüş yaptıktan sonra karşı taraf sürücuye dava açacakmisiz ondan da tazminat alabilirimiyim

D.tarihim 10.01.1949 kaza tarihim 29.08.2016 tali kusur oranım %25 maluliyet raporum %31 sürekli rapoRum var emekliyim aylık 2.147 tl maaş alıyorum sigortadan ne kadar tazminat alabilirim

emeklilerde maaşı kaç tl olursa olsun asgari ücretten hedaplaniyormus dogrumudur

Evrsn

Evet doğru , emekliler için kaza tazminat hesabı maaşının ne kadar olduğu hiç önemli değil, tamamen Asgari ücret üzerinde hesap edilir.

Teşekkür ederim Enes bey peki verdiğim bilgiler doğrultusunda ne kadar tazminat alabilirim

Hesaplamada kullanılan 60 yaş hala geçerli mi acaba?
Türkiye'de yaşam ortalaması erkekler için 75 yıl görünüyor TÜİK verilerinde..

Birde hesaplamanın nasıl yapıldığını bulamadım burada
kalan yaşam yılı x brüt maaş x maluliyet oranı x kusur oranı mıdır??

Birisi yazsa hesaplama yöntemini herkes yaklaşık fikir sahibi olsa??
40 yaş + %19 maluliyet + % 75 kusur + brüt 3600 TL SGK.. Ne olur??

Selam kaza tarihi itibari ile yaş 67 kadın, %25 trafik kaza kusuru,%31 maluliyet sürekli rapoRum şu anda yaşım 69 tazminat tutarı mi ogrenmek istiyorum 10.01.1949 doğum yılım 29.08.2016 kaza tarihim

Emekliyim 2.147 tl maaşım

neden kimse yardımcı olmuyor form sayfası neden açılmış birbirimize yardımcı olalım diye açılmamışmı???

Ne olur birisi ne kadar tazminat alacağımı hesaplayabilirmi

Evrsn
Başka bi başlıkta sormuştunuz, bende cevap yazmıştım.
Yine söylüyorum, siz emeklisiniz 5.000 TL maaş alsanız bile,Asgari ücret üzerinde tazminatınız hesap edilecek.

Ben bir şey sormak istiyorum kaza sonrası kalan sakatlık oranı ile tazminat alıyoruz peki bir de sağlık giderleri teminat limiti var bu neyi kapsıyor acaba ? Kazadan sonra iyileşene kadar ki süreçteki yapılan masraflar bakıcıya ihtiyaç duyma durumu protez masrafları filan bu kapsamda ayrıca alınabiliyor mu ?

Benim öğrenmek istediğim kaç tl tazminat alırım

10.01.1949 d.tarihim bayanım 29.08.2016 kaza tarihim %25 kaza tespit tutanağında ki kusurum.%31 sürekli maluliyet raporum var bel ve diz kapak altinda kiriklarim oldu.ameliyatlar geçirdim emekliyim maaşım 2.147 tl sigortadan kaç tl tazminat alabilirim

2017 Eylül ayında gerçekleşti
01.06.2015 tarihinde değişen KTK yasasıyla, artık tedavi giderleri ve bakıcı tazminatı SGK sorumludur. Trafik sigortasının bu konularda bi sorumluluğu kalmamıştır.

Evrsn

Sizin tazminatı burada kimse hesap edemez, size hesap edilmiş bi rakam sunulsa dahi itibar etmeyiniz. Sadece aktüer bilirkişi hesap edebilir.

Ama siz yinede aldığınız aldığınız emekli maaşı dikkate almayın,emekli kişilerin tazminat hesabında emekli maaşı hükümsüzdür,asgariyücret üzerinde hesap edilir.

Anladım teşekkür ederim alacağımız tazminat sigorta değerini aştığı zaman nasıl oluyor peki

kbr.35

Kusurlu olan tarafın, araç sürücüsü ve ruhsat sahibine dava açarak.

Anladığım kadarı ile yaptığımız masrafları ayrıca alamıyoruz ve sigorta poliçe limitini aşan kısmı da alamıyoruz

ücretsiz destek iyi geceler 10.01.1949 d.tarihim bayanım 29.08.2016 kaza tarihim %25 kaza tespit tutanağında ki kusurum.%31 sürekli maluliyet raporum var bel ve diz kapak altinda kiriklarim oldu.ameliyatlar geçirdim emekliyim maaşım 2.147 tl sigortadan kaç tl tazminat alabilirim yardımcı olurmusunuz

Sayfalar dolusu cevap var. Bence okumayı düşünün. Aradığınız cevap grupta var. Ayrıca size cevap verdim siz neyin peşindesini

7 ay once geçirdiğim Trafik kazası sonrası sol omuz çıkık ve yırtığı sonucu %44 rapor aldım adli tıptan. Gelişmelerle ilgili bilgi paylaşacağım. Herkese geçmiş olsun

Sayın enderen ben zaten bütün sayfaları okudum 69 yaşındayım yaşım gereği almam gereken tazminati öğrenmeye çalışıyorum

Evrsn ben de okuyorum insanlar size bu konuda zaten cevap vermişler. Bırakın insanları ben de aşağı yukarı bildiğim kadarıyla cevap verdim. Hayır anlamadım daha ne yapmalıyız????!!!!!!

neden kimse yardımcı olmuyor form sayfası neden açılmış birbirimize yardımcı olalım diye açılmamışmı???

ablacığım bu form neden açılmış diye soruyorsun, herkes bildiği konularda bildiği kadar sorulara yorum yapabilsin diye açılır forum sayfaları, sen istiyorsunki birisi soru sorduğunda hemen cevaplansın, burada hesap uzmanları klavye başında birisi soru sorsunda hemen cevaplıyalım diye beklemiyorlar.

ayrıca tazminat hesabı aktüer eğitimi almış kişilerce yapılır, herkes yapamaz, alacağınız tazminatı hemen ve doğru bir şekilde öğrenmek istiyorsanız ücreti karşılığında bu hesaplamayı yapan birisine müracat edeceksiniz, hukuki girişimde bulunduysanız sabırlı olacaksınız, sigortayla anlaşma yoluna gittiyseniz bence bir aktüere ücreti karşılıgında tazminatınızı hesaplatınız.

arkadaşlar bildikleri kadar cevap vermeye çalışmışlar, siz yinede sitem ediyorsunuz, herkes sorduğu sorunun cevabını hemen almak istiyor, aldıktan sonrada bir daha foruma uğramıyor,
bu linkini vermiş olduğum avukatlık büroruyla görüşebilirsiniz, zannedersem az bir ücret karşılığı alacagınız tazminatı hesaplıyorlar
Destekten Yoksun Kalma Tazminat Hesabı

her şeyin gönlünüzce olması dilegiyle

Arkadaşlar ATK raporu 2 ay oldu gelmiyor, ne kader sürüyor acaba ortalama?

kazazede

sigorta şirketi dava kazanıldığina rahmen tazminatı odemedi haliyle icraya verildi tekrar yargıya gidermi sonuç ne olur

nasıl ödemedi, kararı temyiz etmişlerdir o zaman, karar kesinleşmiş se ödememezlik yapamazlar, icra yoluyla tahsilatı yapılır, icra yoluyla tahsil edilirse avukatınız çok kazanacaktır, avukatınıza yarar bu durum.

kazazede

Ilkini dava açmadan almıştım ikincisini Bir sene sonra karar çıktı kazandık ama sigorta şirketi ödemedi avukatım da icraya verdi avukatım alacağız dedi inşallah yargıya götürmezler dedi icraya ayın 18'inde verildi mayıs 18'inde

Üst Alt