Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik Sigortasından Tazminat Almak..

Endereren

iki ayrı rapor nasıl oluyor ? ilk defa duyuyorum bende kaza geçirdim sigorta şirketine dava açtık mahkeme adli tıpa sakatlık raporu için gönderdi adli tıp yüzde 29 oran verdi ve ona göre tazminat hesaplandı sizinki niye farklı bizde mi bir eksik var?

Kaza sonucu iş gücü kaybın oluştu ve hem engellilik hem iş gücü kaybı raporu aldım adli tıptan.

Endereren

bende de oluştu hocma iş gücü kaybı ama dediğim gibi sadece adli tıp raporu var. siizn tazminat hangisine göre hesaplandı. birde bize verilen rapor iş gücü kaybı raporumuydu yoksa engeli raporumuydu acaba

benim is gucu kaybına gore hesaplandı. fazla gelince meblağ odemedi sigorta sirketi tahkime yolladı

Kaza yaptığımız aracın sigortası fransa nasıl başvuru yapacaz?

Merhaba kusura bakmayın trafik kazası gecirdim rapor %53 kaza 2016 da oldu benim 2015 de aldigim maaş 1450 idi sizce ne alırım yani nekadar gelir bana karşı taraf 100 de suçlu nasıl hesaplanıyor

Merhaba arkadaşlar bende 20 gün önce bı kaza geçirdim afedersiniz şerefsizin biri yaya gecidinde çarpıp kaçtı bana akşam saatlerinde plakasını alamadık bu konu ile beni arayanlar oldu ilk defa başıma böyle birşey geldi kime inanacagimi şaşırdım kimisi oran sukadar alırız kimisi ben daha fazla alırım diyenler oluyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba topuk kemiği kirigina bir tazminat soz konusunumu amaliyat olmadım zaten %64 işitme engelli memurum yaşım 35 maaşım 3100

2014 yılında kaza geçirdik
kazada o zaman 6 yaşında olan oğlumun sağ kol kemiği kırılmıştı, geçtiğimiz hafta kol aynı yerden tekrar kırıldı.
şimdi sigortadan tazminat talep etmek istiyoruz
ne yapmalıyız, ne kadar tazminat alırız
şimdiden teşekkrüler

Merhaba 2014 yılında karşı tarafın %80 kusurlu olduğu bir kaza getirdim bir kaç sorum olacak %12 adli tıp raporum var bilirkişi 96000 lira cıkardı sigorta şirketi itiraz etti tekrar bilirkişiye gitti bu itirazlar kaç defa olabilir ben arka koltukta oturuyordum kardeşim aracıydı kalan %20 kendi sigortamızdan talep edebilirmiyim

itiraz sayısıyla ilgili bir sınırlama yok, hakim tarafların itirazı sonucunda, itirazın haklı olduğuna kanaat getirmişse dosyayı tekrar bilirkişiye gönderebilir. bu durum sizin aleyhinize de değil, lehinizedir. yanlış raporla karara çıkan sonra da yargıtaydan bozulup gelen yüzlerce dosya var, yanlışlık varsa hüküm kurulmadan önce düzeltilmesi sizin için daha iyi.

evet kalan %20yi de kendi sigortanızdan isteyeceksiniz.

Cevap için teşekkürler Kardeşime %20 kusur verildiği halde ben yolcu olduğum için talep edebiliyorum anladığım kadarıyla on bir zararı olurmu sigorta ona dava acarmı alkol ehliyet sorunu yok ve bu davanın yargıtay istinat a gitme olasılığı yüksekmi yani sigortalar bu yolla çok baş vururmu

onurdk85

Şirketlerinizin karı sizin net geliriniz sayılmıyor. Bunun için her sene düzenli olarak kar payı dağıtmaları gerekiyor. Geliriniz yüksekten hesaplanmazsa 300 bin de çıkmaz.

Merhaba alkol ve ehliyet sorunu olmayan bir kazada %20 tali kusurumuz var ben arka koltukta oturuyordum %12 raporum var bizim araç sigortadan tazminat talep etsem kardeşime sıkıntı olurmu kaza 2014 te oldu zaman aşımı ne kadar

Cevap için teşekkürler yalnız sigorta şirketi güvence hesabına devredilmiş avukatım net bir şey söyleyemiyor güvence hesabı olunca rucu edebilir diyor internettede rucu edebilir gibi bircok yorum var

HUKUKCU06

Cevap için teşekkürler yalnız sigorta şirketi güvence hesabına devredilmiş avukatım net bir şey söyleyemiyor güvence hesabı olunca rucu edebilir diyor internettede rucu edebilir gibi bircok yorum

güvence hesabı, genel olarak 2 durumda sorumludur.
1- aracın sigortası yoktur. Bu durumda güvence hesabı ödediği tazminatı rücu eder.
2- aracın sigortası vardır ama sigorta şirketi batmıştır, güvence hesabına devredilmiştir vs. Bu durumda güvence hesabı rücu etmez.

sizin olayda korkulacak bir durum yok.

ücretsiz destek

Yaptığınız yorumlar için cok tesekkur ederim bana ve benim gibi insanlara yol gösteriyorsunuz avukatım var oda garanti veremiyor kendisi güvence hesabınında avukatlığını yapıyormuş o yüzden ben evrakları vereyim sen başvur dedi biraz uzaktan akrabam sayılır ben para alırsam kardeşim zor durumda kalmasını istemiyorum

Merhabalar. 4 ocakta belediye dolmuşunda kaza geçirdim. Sağ kalçamda yerinden çıktı. Kurul raporu önce % 8 verdi. Ardından tekrar kurula gittik % 5 olarak değişti. Ayağımda herhangi bir platin/protez yok. Sigortaya başvurumda bugün tarafıma ödenecek beden 30 bin olarak belirlendi. Sizce almalı mıyım yoksa dava mı açsam muallaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Öncelikle Geçmiş olsun.Yaşınız maaşınız öğrenebilir miyiz? Bu arada rakam çok düşük geldi.

Trafik kazası tazminat

Öncelikle herkese merhaba 19.10.2017 tarihinde trafik kazası geçirdim.kazadan hemen sonra takipçiler aramaya başladı.cok araştırdım sağlam bir şirkete dosyamı verdim.ve kazadan 9 ay sonra yüzde 9 adli rapor aldım.(sağ el bileği ve serçe parlaksa kırık ve ameliyat vida takildi)izmir katip çelebiden.Raporu aldığım tarihden 3 ay geçmesine rağmen henüz haber yoktu,'taki bugüne kadar.bugun takipçi aradı ve sigorta şirketinin raporu kabul etmediklerini devlet hastanesinden rapor almamı istemiş.bunun üzerine takipçi aradı bizde bunu kabul etmeyecez ve tahkime göndereceğiz dedi.

Yaklaşik 6 yada 7 ay surer dedi.BU KONU HAKKINDA Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi süreç doğrumu ilerliyor 1 yıldır bekliyorum zaten.Birde yaklaşık ne kadar tazminat alabilirim. Kaza tarihi 19.10.2017,yaşım kaza tarihinde 39, rapor yüzde 9 kazada yüzde 75 haklıyım.yuzde 25 haksızım.maaşim kaza tarihinde net 3.750tl. brüt 5000tl şuandaki maaşım net 4350tl brüt 6000tl.1 çocuk var.askeri personelim.

Çok araştırdım sağlam bir şirkete dosyamı verdim demişsiniz.Bence dosyayı verdiğiniz şirkete sorun en doğru cevabı onlar verir. Geçmiş Olsun.

Öncelikle herkese mrb ben 2017 mayıs ayın motorsikletle tek taraflı kazaya karıştım gelen trafik ekibi kusuru 8/8 Büyükşehir belediyesine ait yola verdi ve bu kazayla ilgili her iki kolumda kalıcı iz oluştu bununla ilgili bi sigorta şirketine başvurdum bana %4 rapor aldılar şu an belediye ye dava açtıklarını söylüyorlar ama avukat çok umutlanmayın bişey çıkmaz gibisinden konuşuyor karşı tarafın davaya itiraz edeceğini aldığımız %4 raporun sıfıra düşebileceğini söylüyor bununla ilgili yardımcı olurmusunuz

Merhaba herkese geçmiş olsun ben 2017 şubat ayında kaza geçirdim yaya idim. Karşı tarafa dava açtım %100 kusurlu bulundular. Kalça kemiğim kırıldı platin taktılar boyun fıtığı oluştu platin taktılar devlet hastanesi toplamda %32 sürekli engelli raporu verdi bunu sigorta medikali inceledi serebrale gönderdi. Emekliyim Ve şirket ortağıyım şirketimde kar payı almadım maaşım 1695 tl 3 çoçuğum var üçünde evli ne kadar tazminat alabilirim. Yardımlarınız İçin şimdiden teşekkür ederim

Hesap uzmanı ya da muhasebeci değilim yaş yazmamışsın iyi para çıkar. 74 yaşındaki yayaya kusur olmasına rağmen 2014 de 30 bine maddi tazminat sigorta ile uzlaştım. Manevi de 9 bin çıktı.

Üst Alt