Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik Sigortasından Tazminat Almak..

iyi günler. Arkadaşlar %14 sürekli rapor ve karşı taraf 100/100 kusurlu 26 yaşındayım kaza zamanında 1950 tl alıyodum şuan çalışmıyorum ortalama ne kadar bir tutar çıkar . teşekkürler.

öncelikle foruma yeni üye oldum arkadaşlar kısaca sıkıntımı acıklamak ve sizlerden bildi almak istiyorum 2018 agustosun 21 inde kurban bayramının birinci gününde iki kızım esim benim oldugum kewndi aracımızla seyir halinde iken karşı yönden gelen bir arac kontrolunu kaybederek kaydı ve bizim aracımıza carptı

bu kazada bir kızım ben eşim küçük sıyrıklarla atlattık arac perte cıktı fakat kzızmın birrinin sol bacak kaval kemiği kırıldı ve ameliyat oldu platin takıldı yaklaşık birbucuk ay alçıyla kaldı bu sırada anaokuluna bır ay gec başladı şimdi ise bu ayın 22 sinde tekrar ameliyat olacak ve platin alınacak Allahın izniyle kalıcı bir hasarın olmayacağını beyan ediyor doktoru kazada ksusurlu taraf 100 de 100 kusurlu aracın parasını eksik aldım karşı tarafın sigortasına evrakları hazırlayıp tazminat için basvuru yaptım fakat sigortas şirketi kalıcı bir sakatlık söz konusu değilse tazminat hakkımızın olmayacağını beyan ederek ödemeye yanaşmıyor

sizce bu durumda sigorta şirketinden tazminat alabilirmiyim ayrıca karsı taraf uzlaşmaya yanaşmadığı için onlar hakkındada ayrıca manevi tazminat davası acacağım bu kıopnuda bilgisi olup paylaşırsa memnun olurum

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kızınızın bacağında haraket kısıtlılığı kalırsa tazminat alabilirsiniz.

Mustafa Bey, bu yazınız bazı "çantacı" diye tabir edilen ve mağdurlardan genel vekalet alıp tazminata konan kişiler için doğru olabilir ama işini doğru yapan, sadece yaşanılan trafik kazası ile ilgili kısıtlı vekalet alan bizler için geçerli değildir. Biz Lider Hasar Ailesi olarak , işimizi lakıyla yapıp,mağdur kişilerin daha fazla mağdur olmamaları için çalışıyoruz. lütfen dikkate alınız..
Saygılar,
BÖLGE SORUMLUSU ESENGÜL BAYDEMİR

bak bak bak kendileri layıkıyla yapıyormuş diğerleri çantacıymış aslında bir yerde haklısınız çantacı dedinizya hani işte burada haklısınız.
Arkadaşlar bu tip kendilerine hasar danışman diyen tiplerden uzak durun bunlar ne avukat ne de bir hukukçu hiç bir şey değil, hatta ben ilk okul mezunu olup kara cahil hiç birşey bilmeyipte kendine hasar danışmanım diyen tipler gördüm. kendilerine bir kartvizit basmışlar üstüne de yazdırmışlar hasar danışman diye milleti kekliyorlar nede olsa bunu yapmak maalesef ülkemizde suç değil daha doğrusu ülke ve devlet bunlardan bir haber aslında bunlarda avukatla çalıştığı için bir nevi avukatın yardımcısı gibi görünüyorlar o yüzden devlet birşey yapmıyor bunlara.

bu iş hukuk işidir yani bu tip kendileirne hasar danışman deyip ve aslen bir çoğu ilk okul mevzunu olup veya ne bok mevzunu olurlarsa olsunlar hukukçu değilller sonuçta ve hukuçu olmadığı için sizden dosyayı alıyorlar sonra gidip bir avukata veriyorlar o avukatla anlaşıyorlar işte sen bu olayı çöz davayı bitir tazminatı al ikimizde pay alalım diyorlar sonra avukat işi çözüyor bir kısmını mağdura veriyorlar bir kısmını avukat alıyor

avukat alacka tabi çünkü onun vekalet hakkı var bu hasar danışmanım diyen tiplerde aradan para yiyor yani sizin işi avukat çözüyor bu ne olduğu belli olmayan tipler ardan para yiyor bide sanki dosyayı davayı kendi bitirmiş gibi davranıyor . sakın bunlara bulaşmayın
bide o kadar yapışaklar ki senin kaza yaptığını duymasın günde 10 kere ararlar evine kadar gelirler istemiyorum desende bırakamzlar böyle bulaşık tipler bunlar.

yani kaza yapan ve mağdur olan kardeşim zaten mağdur olmuşsun birde bunlar tarafından mağdur edilme bu iş hukuk işi o yüzden tanıdık bir avukata git yada yakınlarınızdan referans aldığınız bir avukata gidin başınıza böyle birşey geldiyse. her avukatın uzmanlığı farklıdır o yüzden bu işlerle yani tazmiant hukukuyla uğraşan ilgi alanı bu olan bir avukat bulun ve onunla anlaşın avukat size yamuk yapamaz çünkü aksi taktirde lisansını kaybeder bu riski almaz ama bu hasar danışmanım diye gezen tipler her şey yapabilir nitekim birçok insanın mağdur olduğunu bizzat gördüm az kalsın benide mağdur ediyorlardı ucuz kurtuldum.

birde maalesef milletimiz çok cahil kaza yapan kişi kendi haklarını bilmediği için ve aşayukarı ne kadar tazminat alacağını bilmediği için hatta birçoğu böyle bir hakkı bile olduğunu bilmediği için bu hasar danışmanım diyen adama gidip tatlı tatlı konuşum birden yüklü miktarda para çıkarınca o mağdurlar tarafından taktir ediliyor ama bilmiyorlarki aslında o aldığı tazminattan daha fazlasını alması gerkiyor. neyse arkadaşlar uzak durun bunlardan.

hdoa

ağzınızda dolu kelimelerle konuşacağınıza bizi araştırın, beni de araştırın,ne mezunu olduğumu da görün, belgelerime de bakın olur mu? "ağzı olan konuşur, önemli olan genellemeden hak edene hakkını vermektir. "

Peki madem mağdurdan vekalet alıp avukata yaptırılıyorsa bu mağdur olan kişi demeyecek mi ben vekaleti xyz danışmanlığa verdim ama avukat çözüyor avukat vekaletsiz nasıl çözüyor o zaman bence bunu da bir düşünün ? İnsanları da yanlış yönlendirmeyin.

%64 raporum var tek taraflı kaza şöförün ehliyeti yoktu sigorta şirketine herşeyimi gönderdim x şirketi ile çalışıyorum sivasdan almıştım raporu ama mayıs ayında tekrar heyete gireğimi söyledirler şirket bevova bilgisi olan varmı?

2017 agustos ayında üzerime ruhsatlı otomobilde kafa kafa kaza yaptık amcam kulanuyordu araçı ve galiba amcam uyudu ondan dolayı kusur bize kesildi yüzde yüz ruhsatı benim adıma kayıtlı ben yolcuydum tutanakta da oyle geçiyor amacam vefat etti bende kolumda sinir yırtıldı doktor kazadan sonra yüzde 40 heyet raporu verdi .sigorta şirketi kusur yuzde 100 sizde oldugu için bir para alamasın veremeyiz dedi başvurdum . dava acarsam bişey alabilir miyim

Merhaba 4 yıllık dava dan sonuc cıktı fakat faiz başlangıç tarihini 5 ay öncesini yazmış hakim yani dava açıldıktan sonra başlaması gereken yasal faiz buna ne şekilde itiraz edebilirim karar yeni verildi 15 istinaf süresi verdiler bu yanlışlık düzelirim yoksa 3.5 sene faiz kaybım olacak

ESENGÜL BAYDEMİR

ya bi yürüyün gidin ya gören de atomu parçaladığınızı falan sanacak amma övüyorsunuz kendinizi. maalesef toplum olarak çok cahiliz o yüzden sizin gibiler çok ekmek yiyor bu işlerden aslında kaza yapan kişi biraz araştırsa soruştursa size bir kuruş bile kaptırmadan tüm hakkını alır.

sana çok kısa bu işin nasıl olduğunu anlatayım aslında biliyorsun da sadece bunu pohpohlayarak ve abartıyorsun övüyorsun. 1 kaza yapan kişi tedavi olduğu hastaneden sakatlık raporu alsa ve bu raporla birlikte kaza tespit, maaş bodrosu, sakatlık raporu, epi kıriz raporu vs vs bunların hepsini toplayıp ilgili yani aracın şirketi hangisiyse gönderse onlar zaten bir teklifte bulunuyor. atıyorum aslında hakkı olan miktar 200 bin lira sigorta şirketi bunu altında bir miktar vermeyi tekli eder hep bununda bir sakıncası yok öreneğin 200 bin alması gerekiyorken 130 teklif ettiler diyelim bu 130 alır kazazede ve üstü içinde gider güvendiği bir avukatla birlikte dava açarak söke söke alır hakkını ve avukata da o ilk yani kazazedenin kendi aldığı 130 bin hariç parayı hiç karıştırmadan geri kalan o 70 bin tl den pay verir böylece çok daha az miktara işi çözer yani bi 200 bin tl den avukata yüzde vekalet payı vermek var birde 70 bin tl den avukata yüzde vermek var. dilersede yani mahkemeyle uğraşmak istemezse de en başta sigorta şirkeitiyle pazarlık yapar ve işi kapatır olay bu. siz ve sizin gibiler olayı böyle anlatsa emin ol kimse size parasını kaptırmaz siz sanki atomu parçalıyorsunuz gibi anlatınca mağdur olan kişi de araştırmıyorsa hemen kanar ve kanıyor da zaten.

birde hak eden hakkını vermekten bahsediyorsunuz ya gerçekten nasıl irite oluyorum sizden anlatamam. hani vekalet almıyormuşsunuz ve öyle çözüyormuşsunuz ya ballandıra ballandıra anlatıyorsun ya işte bunu da açıkladım yıkarıda kısaca bir daha yazayım kazazede kendi belgelerini toplayıp sigorta şirketine gönderse sağa sola sözde vekalet payı adı altında % pay kaptırmadan alacak parasını sizinde yaptığınız bu çünkü ilgili evrakları toplayıp sigorta şirketine gönderip anlaşıyorsunuz dava yoluna gitmeyip sulh ile çözüyorsunuz yaptığınız bu hatta tüm altarnetifleri yukarıya yazdım kaza yapan kişi nasıl yol izlemeli diye yani öyle süslü laflarla kandırmayın milleti bu işin nasıl yürüdüğünü anltın bak baklım size para kaptıracak mı insanlar. yazık ya % pay adı altında deli giib paralar alıyorsunuz milleten.

yazıktır günahtır be adamlar zaten kollarını bacaklarını kaybederek veya ciddi yaralayıp bir daha eskisi gibi olmayacağı için bu tazminatı alıyor sizde ak baba gibi çöküyorsunuz bu tazminata. uzak durun bu mağdurlardan düşün yakamızdan. ha bide ağzımı doldura doldura gerçekleri anlatıyorum ben ne kadar zorunuza gitsede gerçekler bunlar. birde araştır benim ne mevzunu olduğumu gör diyorsun utanmadan yahu istersen fizik profesörü ol bana ne yaptığın işi belli nasıl bu işten nemalandığın belli dediğim gibi bu iş o kadar zor değil kazazede bunu bir araştırsa görecek ama toplum olarak araştırmaya ve sorgulamaya çok yabancıyız.

ben kaza yaptığımda benim başımada çok üşüştüler yok İMG sigorta yok GÜL hasar danışman yok şu yok bu yav ne bulaşık ne utanmaz insanlar ya valla ben geri çevirmekten utanıyorum onlar yalamalıktan utanmıyor görmedim böyle yüzsüzlük. hatta ilk yazımda da dedim okumamış zır cahil ama açık göz insanların da bu işleri yaptığını gördüm kartvizite soy isminin yanına HASAR DANIŞMAN ekletip ben şu sigortayım bu danışmanım deyip mağdur olmuş insanları avlıyorlar. en üzücüsü ve bir o kadarda komik olan nedir biliyormusun kazazedelere MÜŞTERİ diyorlar kulaklarımla duydum bunu nasıl mide bulandırıcı anlatamam size...!

Hatta ve hatta şuanda yazıştığımız bu form bile sizin gibilere paramızı kaptirmayalim diye @kazazede tarafından açılmıştır. Ve kaza yapan arkadaşlara izleyeceği yolları anlatmıştır. Utanin diycemde nerede sizde o yüz. Bu yazdıklarım sizin içinde geçerli @betül06 düşün bu insanların yakasından. Sakat kaldığı için verilen üç kuruşa göz dikmeyin

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle her kese merhaba.
Buraya yazmak zorunda kaldım yeni başlık açamadım özürdilerim.
2017 Mart ayında bir kaza yaptım. Kontrolünü kaybeden bir sürü aracıma çarptı.
Sol el baş parmakta kırık oluştu.
Ameliyat da tendonları birleştirmek için ankon iğneli özel stür ve bir adet vida kullanıldı. Şimdi baş parmakta güç kaybı ve his kaybı var.
Ancak kazadan 1 ay sonra belde başlayan ağrılar sonrası oluşan his kaybı sonra düştüm ve 2 ameliyat geçirdim. Bel ameliyatından önceki muayenede direkt düşme yazmışlar düz bir şekilde öyküyü yamamışlar.
Şimdi sorum şu heyet raporu için sadece parmaktan rapor mu alayım belide rapor olayına katayım mı.
Şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun ,
rapor alırken trafik kazasına bağlı yazdırmayı unutmayın doktorunuz uygun görürde belinizide kazadan sonra sıkıntılardan sonra düştüğünüzden dolayı kazaya bağlayabilirse olabilir bağlayamazsa olmaz.

Yani
Heyette ki uzman bel fıtığı ameliyatlının kaza sonrası oluşan travmayla alakalı olduğunu düşünür ve kazaya bağlı diye rapor verirse sıkıntı olmaz diyorsun.
Çünkü ameliyatımı özel hastanede oldum orada kestirmeden düz olarak düşme yazıp geçmişler

Ben 2015 yılında bir minibüste yolcu konumundaydim araç buzlanmada kaydı ve yan yattı ve katı raporlar haricinde yüzde 8 kalıcı rapor verdiler 3 çocuğum inşaat ustası olduğum halde maaşımı asgari ücret göstermişler sizden ricam ne kadar tazminat ve ne sürede alabilirim bı yardımcı olabilirsiniz sevinirim

Volkan

Avukata vermeden kendin al aracılar hiç bulaşma herşey bu sayfalarda yazıyor parayı almak zor degil kusurun % 80 i karşı taraftaydı avukata verdim 4 sene sürdü kalan%20 kardeşimdeydi ben yolçuydum onuda aldım ben 10 günde aldım

@kazazede bey, sizin bahsettiğini firmalar , benzettiğiniz ve irite oluşunuzu doğrulayabilir. Sanırım avukatsınız ve bizim gibi uzman bir firma sizin canınızı sıkabilir. Kusura bakmayınız, biz işimize devam ediyoruz. Ayrıca, hizmet ettiğimiz kişiler, bizim için "MAĞDUR" olarak tanımlanır. bilginize...

1- avukat falan değilim ben, kim olduğumu defalarca yazmama rağmen verdiğim mesajların doğruluğuna cevap veremediğin için birşeylilkle yaftalayıp(avukatlık gibi) sonrada sen bizi kıskanıyorsuna geitriyon olayı.
kim olduğumu tekrar yazayım ben kaza yapmış mağdur olmuş ve bu formdaki bilgiler sayesinde araştırmalar sayesinde tazminatımı almış biriyim hatta gir profilime abone olduğum konulara gir bak oralarda benim yazılarımı görürsün hep ve oralrdaki yazdığım mesajşarın hepsinde de yapmış olduğum kazayı anlatıp avukat arkadaşlardan yada bilgisi olan başka kazazede arkadaşlardan bilgi almışımdır gir bak bak ta utan.
2- sizin ne olduğunuzu bildiğim için ve sizin yüzünüzden yani kendilerine hasar danışmanım deyip aslında hukukcu bile olmayan tiplerin kazazedelere ne tür zararlar veridiğini iyi bilidiğim için bunları yazıyorum uzak durun bu mağdur insanlardan. bir önceki mesajımda bu işlerin nasıl yürüdüğünü ayrıntılı yazdım onlara tek tek cevap vermek yerine beni avukatlıkla itham edip sen bizi kıskanıyorsun demende ayrı bir acizlik . bu işlerin nasıl yürüdüğünü yani yazdıklarımın ne kadar doğru olduğunu bildiğin için ve bunlara doğru diyemediğin için cevap bile veremiyorusun demi ve beni avukatlıkla yaftalayıp bana saldırıyorsun. hatta sana ben kaza yaptıktan sonraki bu formda açtığım yardım almak için bilgi almak için açtığım formların linkinide paylaşıcam aşağıda onlara bak bakalım ben avukat mıymışım.
birde ben hani dedim ya sizin gibi çok kendilerine hasar danışmanım diyen tipler var diye ve bunların içinde cahil okul okumamışlar bile var demiştim ya evet hakikaten öyle çok var böyle ve bazıları kazazedelere MÜŞTERİ diyor utanmadan yani bunu sizin dememeniz sizi aklamıyor. bu işi yapan kendilerine sizin gibi hasar danışmanım diyen tiplerin ne olduğunu anlatmak için verdim bu MÜŞTERİ örneğini siz ha müşteri demişsiniz ha mağdur demişsiniz ne dediğiniz önemli değil kazazedelerin paralarını nasıl aldığınız önemli. O MÜŞTERİ örneğini bu işi yapanların nasıl alçalabildiğini göstermek için verdim.

al bu link te ben kaza yaptıktan sonra burada bilgi almak için aştığım formlardan sadece bir tanesi bunu gibi çok var gir profilime abonesi olduğum konulara bak benim yazılarımı görürsün hani ben güya avukatmışım ya al bak LİNK :https://www.engelliler.biz/forum/sa...-ortopediden-sakatlik-raporu-ve-tazminat.html

Son düzenleme:
Avukatım sigorta şirketine başvuru yapmış . Bana çarpan aracın sahibi sigorta şirketini değiştirmiş bu benim tazminatı etkiler mi?

ESENGÜL BAYDEMİR

Hanımefendi lütfen başka yerde oynayınız ve oyununuza beni ve diğer mağdurları dahil etmeyiniz, burası ciddi bir forum ve burada insanlar bilgilerini paylaşırlar, sizin gibiler ise buraları reklam yapma ve müşteri avlama platformu olarak görürler, işinize ister devam edin, isterse bırakın bizleri zerre kadar ilgilendirmiyor, reklamınızı başka mecralarda yapın
Ayrıca avukat falan değilim, nikimdende anlaşılacağı üzere kaza geçirmiş bir KAZAZEDE'yim, avukat olabilsem keşke, sizde avukat olabilseniz keşke, avukatlar sizin bilinç altınıza yerleşmiş galiba

Sayın hdoa arkadaşım , sende kendini yorma , bunlar senin anlatmak istediğini anlamazlar, sadece para peşinde oldukları için anlıyacaklarını anlarlar, ayrıca sanada çok teşekkür ederim, mağdur arkadaşlara bildiklerini paylaştığın için.
Msadiko hayır senin alacağın tazminatı etkilemez, rahat olun

Sosa sigorta adı altın da forma yazan hasar danışmanına güvenmeyin hesapladığı tazminat alacağım tazminatın yarısı diye bana hesaplama yaptı ben kendisine yanlış hesaplama yaptınız galiba tazminatı düşük söylediniz dediğimde 2017 yılında tazminat hesaplama sisteminin değiştiğini söyledi bunla ilgili çıkan khk veya kanun batmı hangi tarihte resmî gazetede yayımlandığını sorduğumda bütün herşeyi cevapsız bıraktı forma yaZan mağdurların hepsine özelden yazıp dosyanızı almaya çalışıyorlar böyle insanlara zerre güvenmeyin

@Knfcx31
işte bizde bunun için uğraşıp duruyoruz 1 haftadır bur da kendine hasar danışmanım diyen biriyle uğraşıyorum ben bizzat. inanmayın bunlara bunlar hukukçu değil tazminat hesabından ne anlasın tazminat hesabını yapacak kişi aktuel hesap uzmanı bilir kişilerdir bunlara da mahkeme gönderir dosyayı ve bu billir kişiler hesap yapar

kazazede
Valla aynen abi ya hiç yüzleri kızarmıyor. bu işlerin nasıl olduğunu yazınca hemen ''sen kesin avukatsın ve bizi kıskanıyorsuna'' getiriyorlar olayı utanmadan. avukatların işi gücü yok bunları kıskanacaktı zaten o da ayrı bir konu. yani yaptıkları işi sanki kazazede kendi başına yapamamaz gibi lanse ediyorlar kendileride atomu parçalıyormuş gibi havalara girip aslında bir bok yaptıkları da yok. bir kazazede(ben) kardeşim ben bu işleri biliyorum deyince de böyle saçmalıyorlar işte. çok kanıma dokunuyor abi böyle insanların sakatlığından para kazanmaya çalışan akbabaları görünce. hadi bakalım cevap versin ben avukatmışım ve bunları kıskanıyormuşumya hani bekliyorum cevaplarını şimdi ne yalan uyduracaklar bakalım.

hdoa kardeşim benim davamda 2015 ten beri devam ediyordu kasım 2018de karara çıktı avukatım icraya verdi en geç 7 gün içinde ödemek zorundalar yada istinafa gidebilirler dedi dediği gibi istinafa gittiler tazminatimida alamadık suan avukatım belki 3 belki 5 ay daha sürer bölge mahkemesinin yoğunluğuna bağlı dedi ben bu parayı alabilirmiyim sen kaç yılda aldın yada istinafa gittilermi ??

Ayrıca edevlette şuan böyle istinafa giden bir dosyada görünmüyor? ??

[FONT=sans-serif]Knfcx31 [/FONT]
sizin işinizi almaya uğraşacak olsam yüksek rakamlarla ağzımı açardım kendi ağzınızla söylüyorsunuz düşük hesapladı diye.Şimdi düşük rakam söyledim tatmin olmadınız diye işi bilmiyor ve insanların işini almaya çalışıyor mu oldum. Yüksek söylesem işinizi yapmam için baya konuştunuz benimle. Bence siz kandırılmak istiyorsunuz başkaları gibi yüksek miktarlar söyleyip sizi kandırmamı isterdiniz galiba ama ben öyle yapmadım.İnsanlık edip size hesaplama yaparak bir yanlışta bulunduk birde askeri personelsiniz size hiç yakışmadı bu haraket. Bu forumda yıllardır insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

[FONT=sans-serif]hdoa [/FONT]bence sizin boş zamanınız çok burda yorum yapıyorsunuz mağdursunuz evet ama kanunu nerdeyse bizleri geçtim avukatlardan daha bilgilisiniz. Lütfen sizden ricam bilip bilmeden arkamızdan konuşmamanız. Burda mağdurlara yol gösteriyoruz çok biliyorsanız sizde gösterin laf atmak yerine.İşinizi bana verin yapim dedim mi size hayır o zaman herkesi aynı kefeye koymayın yardımcı olduğumuz insanlarında yardım almasını engellemeyin. Herhangi bir şikayetiniz var ise burda boş laflar yerine admine , sayfa sahibine söyleyin haksız bir durum varsa yorumlarımızı veya üyeliğimi iptal edebilir yok ise sizin ve sizin gibilerin üyeliğini kaldırsın...

sosa sigorta aktüel hesaplama uzmanı değilim ama hesaplamanın nasıl yapıldığını sizden iyi bildiğimi düşünüyorum “ özütlülük oranı * kazazedenin yaşı * kaza döneminde alınan net maaşâ€ bu bilgiler ışığında yapılan hesaplama yapılır bir örnek olsun diye ben kendi hesaplamamı yapacak arkadaşlarada örnek olsun bu dediklerimi yalanlayacaksınız bana yolladığınız Mesajlar duruyor siz hala resmî gazetenin sayısını ve tarihini bulamamışsınız anlaşılan

“” Aktüel Hesaplama “”
# Bu hesaplamayı askeri üçret üzerinden yapıyorum sayfayı incelediğimde kaza geçiren arkadaşlarımın çoğunun aktüel hesaplaması askeri üçret üzerinden yapılmasından ötürü
# Hesaplama tam teşekküllü bir hastaneden alınan sürekli özürlülük oranı belirtir heyet raporuna istinaden alınan % 10 luk bir orana göre yapılacak
# Hastanın yaşı 30 olarak kabul edelim bir kişininin yaşama süresi aktüel uzmanları tarafından 69 yıl olarak baz alınmaktadır
69 - 30 = 39 yıl kazadan sonraki muhtemel yaşayacağınız süre çalışabilir olarak
Kaza tarihinden sonra geriye kalan yaşantınızda kazadan önceki döneminize göre 39 yıl boyunca %10 daha fazla performans göstermeniz durumunda kazadan önceki performansınıza kavuşacaksınız
# hesaplama
Net maaş hesaplama yıl 12 ay alınan net maaş 2020 lira
Bir yılda ele geçen para 12*2020=24240
Yaş(69-30)*maaş(12*2020)*özür oran%10
39 * 24240 *%10 = 94536 bu hesaplamaya hastanede yayılan süre ve alınan raporlar dahil edilmemiştir

Ben size bir rakam söyledim bu rakam doğru veya yanlış kendi açımdan konuştum farz edelimki yanlış oldu siz beni ne ile suçluyorsunuz hangi sıfatla size hesaplama yapmak zorunda değiliz bunun farkındasınız umarım.
Bence siz 150.000 alırsınız faizle merak etmeyin siz daha iyi uzmansınız. Biz bilirkişi veya aktüel ya uzmanı değiliz size sadece tahminimizi söyledik ama dedim ya insanlık ettik...

sosa sigorta
sayfayı okuyacak arkadaşlar sizinde tasdik etmeniz ile ne yapmaları gerektiğini anladı sizde bu işi bilmediğinizi burda tasdik ettiniz

Arkadaşlar,trafik sigorta şirketim,yanlış kusur oranı ile karşı sürücüye bedeni tazminat ödemiş,mahkemelik olduk,şimdi ben bu sigorta şirketine kötü niyet tazminatı açabilirmiyim,elimde kusurun dağılımını belirleyen bilirkişi mahkeme kararım var adli tıp onaylı.polis tutanağında ben tam kusurluydum,bu karar mahkeme kararıyla değişti,karşı asli kusurlu ben tali kusurlyum şu an.yardımlarınızı bekliyorum.

[FONT=sans-serif]Knfcx31 [/FONT]işimi bilip bilmediğimi söylemek sizin ve sizin gibilerin haddine değil. mecbur olmadığım halde şu kadar tazminat alırsınız dedim sizde herkes gibi kendi işinizi yapın.

Bu arada 94.000 binlik sigorta şirketinin gönderdiği tazminatın ibranamesini de buraya yükselemenizi istiyorum.

Üst Alt