ESENGÜL BAYDEMİR
ya bi yürüyün gidin ya gören de atomu parçaladığınızı falan sanacak amma övüyorsunuz kendinizi. maalesef toplum olarak çok cahiliz o yüzden sizin gibiler çok ekmek yiyor bu işlerden aslında kaza yapan kişi biraz araştırsa soruştursa size bir kuruş bile kaptırmadan tüm hakkını alır.
sana çok kısa bu işin nasıl olduğunu anlatayım aslında biliyorsun da sadece bunu pohpohlayarak ve abartıyorsun övüyorsun. 1 kaza yapan kişi tedavi olduğu hastaneden sakatlık raporu alsa ve bu raporla birlikte kaza tespit, maaş bodrosu, sakatlık raporu, epi kıriz raporu vs vs bunların hepsini toplayıp ilgili yani aracın şirketi hangisiyse gönderse onlar zaten bir teklifte bulunuyor. atıyorum aslında hakkı olan miktar 200 bin lira sigorta şirketi bunu altında bir miktar vermeyi tekli eder hep bununda bir sakıncası yok öreneğin 200 bin alması gerekiyorken 130 teklif ettiler diyelim bu 130 alır kazazede ve üstü içinde gider güvendiği bir avukatla birlikte dava açarak söke söke alır hakkını ve avukata da o ilk yani kazazedenin kendi aldığı 130 bin hariç parayı hiç karıştırmadan geri kalan o 70 bin tl den pay verir böylece çok daha az miktara işi çözer yani bi 200 bin tl den avukata yüzde vekalet payı vermek var birde 70 bin tl den avukata yüzde vermek var. dilersede yani mahkemeyle uğraşmak istemezse de en başta sigorta şirkeitiyle pazarlık yapar ve işi kapatır olay bu. siz ve sizin gibiler olayı böyle anlatsa emin ol kimse size parasını kaptırmaz siz sanki atomu parçalıyorsunuz gibi anlatınca mağdur olan kişi de araştırmıyorsa hemen kanar ve kanıyor da zaten.
birde hak eden hakkını vermekten bahsediyorsunuz ya gerçekten nasıl irite oluyorum sizden anlatamam. hani vekalet almıyormuşsunuz ve öyle çözüyormuşsunuz ya ballandıra ballandıra anlatıyorsun ya işte bunu da açıkladım yıkarıda kısaca bir daha yazayım kazazede kendi belgelerini toplayıp sigorta şirketine gönderse sağa sola sözde vekalet payı adı altında % pay kaptırmadan alacak parasını sizinde yaptığınız bu çünkü ilgili evrakları toplayıp sigorta şirketine gönderip anlaşıyorsunuz dava yoluna gitmeyip sulh ile çözüyorsunuz yaptığınız bu hatta tüm altarnetifleri yukarıya yazdım kaza yapan kişi nasıl yol izlemeli diye yani öyle süslü laflarla kandırmayın milleti bu işin nasıl yürüdüğünü anltın bak baklım size para kaptıracak mı insanlar. yazık ya % pay adı altında deli giib paralar alıyorsunuz milleten.
yazıktır günahtır be adamlar zaten kollarını bacaklarını kaybederek veya ciddi yaralayıp bir daha eskisi gibi olmayacağı için bu tazminatı alıyor sizde ak baba gibi çöküyorsunuz bu tazminata. uzak durun bu mağdurlardan düşün yakamızdan. ha bide ağzımı doldura doldura gerçekleri anlatıyorum ben ne kadar zorunuza gitsede gerçekler bunlar. birde araştır benim ne mevzunu olduğumu gör diyorsun utanmadan yahu istersen fizik profesörü ol bana ne yaptığın işi belli nasıl bu işten nemalandığın belli dediğim gibi bu iş o kadar zor değil kazazede bunu bir araştırsa görecek ama toplum olarak araştırmaya ve sorgulamaya çok yabancıyız.
ben kaza yaptığımda benim başımada çok üşüştüler yok İMG sigorta yok GÜL hasar danışman yok şu yok bu yav ne bulaşık ne utanmaz insanlar ya valla ben geri çevirmekten utanıyorum onlar yalamalıktan utanmıyor görmedim böyle yüzsüzlük. hatta ilk yazımda da dedim okumamış zır cahil ama açık göz insanların da bu işleri yaptığını gördüm kartvizite soy isminin yanına HASAR DANIŞMAN ekletip ben şu sigortayım bu danışmanım deyip mağdur olmuş insanları avlıyorlar. en üzücüsü ve bir o kadarda komik olan nedir biliyormusun kazazedelere MÜŞTERİ diyorlar kulaklarımla duydum bunu nasıl mide bulandırıcı anlatamam size...!
Hatta ve hatta şuanda yazıştığımız bu form bile sizin gibilere paramızı kaptirmayalim diye @
kazazede tarafından açılmıştır. Ve kaza yapan arkadaşlara izleyeceği yolları anlatmıştır. Utanin diycemde nerede sizde o yüz. Bu yazdıklarım sizin içinde geçerli @
betül06 düşün bu insanların yakasından. Sakat kaldığı için verilen üç kuruşa göz dikmeyin