Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik Sigortasından Tazminat Almak..

Endereren

kardeş senin olaya baya eski diye bliyorum niye bu kadar uzadı? iş kazasımı yoksa tırafik kazasımıydı senin?

hdoa
2017 ekimde trafik kazası geçirdim. Aralık ayında ameliyat oldum. Fizik tedavi iyileşme süreci derken zaten 6-7 ay geçti. Sonrasında adli tıptan oran aldım. Eylül - ekim gibi yanlış hatırlamıyorsam sigorta şirketine yolladim evrakları, 4-5 ay oldu yani özetle. Ama tahkim işi sıkıntılı anlaşılan. Karar nisan 11 diyor ama ona da itiraz edip temyize giderler diye düşünüyorum.
Bozo007
Hakkımızda hayırlısı. Bekleyeceğiz yapacak birşey yok. Ama temyiz ederler gibime geliyor. Ödememek için herşeyi yapıyorlar sigorta sirketleri

Öncelikle herkese merhaba
Yaşım 19 bundan tam 6 ay önce bi trafik kazası geçirdim olay şu şekil burlarda dayı başı olarak geciyo yovmiye olarak gunluk 50 tl ye calsmak icin yola ckmistik otobusle otobusun firen patlaması sonucu otobüs uçurumdan uçtu ve bacagim kırıldı tam kalce kemiğimin alt tarafı olarak parcalı kırık yaziyor 6 aydır tedavi gorüyorum dizimde ve kırılan noktada pilatin var doktorum dizimdeki pilatinleri geri alabilrmiş yani 2. Bi amaliyata giricem kazada annemde vardı annemin Anlında 10 dikiş vardı ve kafa tasında hafif bi ezilme var ve izleri duruyor bu konularda hic bi bilgim yok burda cok yorum okudum sigortadan nasıl bi tazminat alablirim su an avukatım ilgileniyor ama bide size danışmak istedim

iki kere almasının sebebi genelde tahkim kurulundan sonra sigorta sirketleri odemenin tamamını yapmıyor bilidğim kadarıyla. sonra bir itiraz daha yapıyorsun geri kalanının alıyorsun. bu islerin keyfekeder olmaması gerekiyor. asıl olan durum bu. bir mağduriyet varsa giderceksin arkadas. neyi uzatıyorsun ki

karakaya02 ortalama 150-200 bin arası çıkıyor sizinkinde . Yalnız adli tıptan çıkacak maluliyet oranı çok önemli . Bazı iller daha yüksek puan veriyor . Biz oralardan almayı tercih ediyoruz . Maluliyet %3 alırlarsa yazık olur tazminatınıza

Msadiko Bacak izi ve burun kırığı için birşey çıkmıyor . Ama el kırığınız için çıkar ameliyat sonrası değerlendirilir

Benimde raporum %26 ama %4 kabul etmişler bunun üzerinden tazminat ödemeyi kabul ediyorlar avukatım farketmez hemen tahkime gitcez diyor ama ibraname imzalanacak avukatım hiçbişey fark etmez diyor napım şaşırdım miktar çok çok düşük ama buna ihtiyacım var mecbur kabul etcem şimdilik bilgisi dahilinde fikir bekliyorum arkadaşlar

Efe5035

Avukatın doğru diyor böyle davranırsan 5 6 AYDA PARANIN tamamını alırsın mahkemeye gidersen 4 5 senede

Kartal_59 teşekkür ederim ibraname sorun olur diye çekinmiştim ama farketmiyormuş mahkeme değil tahkimle halletcez varya bir tane insanda doğru düzgün alamıyor tazminatını avukata da versen kime verirsen aynı sigorta şirketleri bizimle resmen dalga geçiyor ve buna kimse dur demiyor amaçlarını anladım ben ödücekleri parayı çok iyi biliyorlar ne kadar geç ödersem o kadar kar elde ederiz diye biz mağdurları dahada mağdur ediyorlar ama yılmak yok

Msadiko epikriz de bel ağrısı falan geçti mi geçmediyse zor . Burun içinde evrakları görmek lazım . Gönderirseniz inceleyebilrim

Öncelikle merhabalar

Merhabalar bilgi verebilecek bir arkadaş arıyorum ama?

1)7 eylül 2018 de bi kaza yaptım %100 karşı taraf hatalı skapulada 4 kırık var ve omuzda parçalı kırık ayrıca (omurgada dışa dönük kırık raporda bu yazmıyo) parçalı krık için platin takıldı 29 yaş maaş asgari tam düğün öncesi oldu yani evli olup olmamam etkenmi bilmiyorum. Velhasıl nisanda heyete çıkacağım ortalam % kaç çıkar ve ne kadar tazminat alırım?

2)mesleğim moto kurye ameliyat sonrası motor kullanamıyorum ağrı sebebiyle yani mesleğimden oldum ama avukatımın söylediğine göre kanun değiştirilmiş meslek fark etmiyormuş. Böyle birşey nasıl olabilir?

3) dava açıp süreyi uzatmamak için başta sulh yoluna gidilecek ama sigortanın itiraz durumu olabiliyormuş bu neye göre belirleniyor ve itiraz olasılığı ne kadar?
Şimdiden teşekkürler...

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kazazede

merhabalar,

iş yeri servisinde yolcu konumunda iken yapılan kazada sol ayak bileğimde kırıktan dolayı %6 heyet raporu aldım. tedavi sürecini tamamladım. şuan 7.ayın içerisindeyim. tüm evraklarım elimde ve sigortaya başvurmak istiyorum. kaza oranı %50 oranında bizim servis ile karşı taraf çıktı. serviste koltuk sigortası falan var. koltuk sigortası içinde başvurmam gerekir mi?

tafak
geçmiş olsun, seninki sadece trafik kazası değil, trafik- iş kazası olarak kayıtlara geçmesi gerekiyordu, tabi 2 arabanın tüm sigortalarına müracat edebilirsin, %10 ve üzeri bir oran almış olsaydın ömür boyu maaş alabilirdin iş kazası olduğu için.

Yolcu konumunda trafik kazası geçirdim
23 yaşındayım
Asgari ücretle çalışıyorum
Yüzde 11 raporum var
2018 kazayı geçirdim
Bi avukatla anlaştım yüzde 15 alacak benden sizce tazminatımı kendimi alayım yoksa avukata mi biraksam
Bide kaç yaşına kadar çalışabilir olarak hesaplanıyor

Aktüer hesabı için kaza tarihi , kusur oranı, maaş ve yaş bilgileri ile hesaplanıyor OkanTR

senasrc92
Tüm herşeyi yazdım yolcu konumundaydım kaza 2018 de oldu yaşım 23 maaşım asgari ücret

herkeze merhaba

slm arkadaşlar 2018 in 4 ayında bi kaza geçirdim 10 ay sora hastaneden %7 rapor aldım %75 kusurluyum 30 yaşındayım o dönem çalışmıyordum tazminat alabilirmiyim acaba alırsam ne kadar olur bu bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

arıza çalışmasanız da asgari ücret üzerinden hesaplanır diye biliyorum . Çok yüksek olmasa da tazminat alabilirsiniz . Pazartesi hatırlatırsanız hesaplarız tazminatınızı.

senasrc92 kazazede Galiba Karşı taraf %86 hatalı ben yayaydım.Sonucunda koluma platin takıldı uzun bir süre raporluydum..Platin şimdi çıktı ancak ağır yük taşıyamıyorum..Tazminat alabilir miyim? Ve yakın bir miktar belirtirseniz sevinirim..

Yardım ederseniz çok memnun olurum ☺
senasrc92 illa belirgin bir engel olmas şart mı?

Karşı tarafın mı kendi sigortamıza mı başvuracağız?

Ve Bir çok kez sigorta takipten aradılar güvenmeli miyim?

OkamiDrr Siz maluliyet raporu aldınız mı? Epikriz raporunuzu ve kazaya ilişkin diğer bilgileri whatsapptan gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırız.

Üst Alt