Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik Sigortasından Tazminat Almak..

Avukatın hesaplama yaptı mı?Hepsini alacaksanız sorun yok.Geri kalanı sigortadan değil şahıstan alınacak.Her türlü başvuruda 15 günlük cevap süreleri var.İsterseniz beklersiniz isterseniz dava yoluna girersiniz.Ancak sigorta şirketleri yaptıkları incelemede maluliyetinizi de düşük gösterir. Raporu kendiniz alıp başvuru yapılması gerekiyordu

lawyer6706
hocam henüz hesap yapılmadı ancak çok rahat limiti geçer alacağım tazminat ondan eminim. ayrıca raporu kendim üniversite hastanesi adli tıpından aldım zaten. sadece aldığım bu raporu incelemek amacı ile sigorta şirketi kendi çalıştığı medikale göndermiş. benim merak ettiğim sadece doğa sigortadan son birkaç ay içinde tazminat amacı ile başvurup dosyası sonuçlanan kişiler var mı

Merhaba
Mart 2018 de yaralanmalı trafik kazası geçirdim.
Karşı taraf tam kusurlu.
Hastane raporu %15+5
Evrakları 2.5 ay önce sigortaya gönderdik.
Fakat hâlâ onay sürecinde diyorlar.
Bunun belli bir süresi var mı daha ne kadar beklememiz gerekiyor?
Bilgisi olan yazabilir mi?

Merhaba.2017 mayısta trafik kazası geçirdim. Bunun sonucunda yüzde 20 rapor aldım. Kusur oranı yarı yarıya verildi.yas 33.maas 1600.nekadar tazminat alabilirim. Bilgisi olan yazabilirmi acaba.

Yakamoz_kuk

Özelden eşimin telefonunu yazdım sanırım görmediniz .Benim eşim sigorta davalarına bakan bir avukatın katibi . Yani Avukat beyin baktığı dosyalarda tazminat Aktüer hesaplarını eşim bilgisayar programı üzerinden yapıyor . Ben nasıl tazminat hesaplandığını bilemiyorum ama kendisini ararsanız tazminatınızı hesaplar Yardımcı olur . Bu siteden arayaan danışan yol gösterdiği çok kişi oldu . Tel yazmak yasak olduğu için buradan yazamadım .

İstinaf mahallesine tazminat ödenerek gidiliyor mu istinafa gitmeden tazminat almanın bir yolu varmı

Merhaba ben 45 gün önce bir trafik kazası geçirdim benim motora araç çarptı yaralamalı trafik kazası sol dizimde bir ufak kırık sağ ayak baş parmak kırık birde sol el baş parmak kırık sağ kaburgalar da ezilme mevcut tam olarak 53 günlük raporluyum sol dizimde ki kırık kaynamış ve zamanla iyi olacak deniyor ağrı var tabiki yürürken sağ kaburgalar daki ezilmeden dolayı doktor iki sene ağır ve soğuklar da ağrı hissedersin dedi benim merak ettiğim çalışıyorum belediyede ve karşı taraftan şikayetçi oldum ortalama maaş 2500 trafikten tazminat alabilir miyim hak kaybından dolayı alırsam ne kadar alamazsam ne yapmam lazım teşekkür ederim

Karşı taraf suçlu

Sağ ayak baş parmak kırık sol el baş parmak kırık dizde ve parmakta ağrı var doktor kaynamış dediEğer ki heyete girmezsem hak kaybından tazminat alabilir miyim ona göre bir başvuru yapayım genelde okuduğum paylaşımlarda alırsın deniyor ama bir çelişki olmasın kafamda heyet raporu cokmu önemli varsayalım heyetten 0 çıktı hak kaybından dolayı birşey alamıyorumuyum cevap için teşekkür ederim şimdiden yaşım 42

merhabalar. ocak 2018 de kaza yaptım dalağım alındı sağ göz de 6. sinir felci çift görme sorunu var. heyete girdim % 19 rapor verdiler . maaş 3921 yaş 37 iki tane çocuğum var . kazada % 75 kusurlu olduğum söylendi karşı taraf % 25 kusurlu. son olarak 6 ay işe dönüş yapamadım buna göre tazminat ne kadar alırım.

Kardeş sen istediğin kadar hesaplat kendimizide çatlatsak malesef sigorta şirketi eksik ödüyor bilmiyorum istisnalar varsa benim %26 lık raporuma %4 olarak hesaplayıp öyle ödediler amaçları parayı ne kadar kasada tutarlarsa o kadar kardan parayı çıkartıyorlar eninde sonunda ödüceklerini çok iyi biliyorlar malesef bizleri böyle mağdur etmelerini önlücek bir kanun yok sen ödemeni al eksik olan ödemeni ister tahkim yoluyla istersen dava yoluyla zaten alırsın Rabbim yardımcımız olsun

haklısın efe5035. benim ilk defa başıma geliyor o yüzden sordum. size ne kadar ödeme yaptılar.

2.5 ay çok uzun bir süre.Şimdiye kadar alınması lazımdı.Hasar şirketine verdiyseniz belki paranızı alıp yemişlerdir

Bekleyip gorcez.ama soylentilere göre bu iş sigorta şirketine göre farklılık gosterebiliyomus. Senin sigorta şirketi hangisi acaba.benimki axa Sigorta. Kime verdin sen bu takip işini.

Lütfen bilgisi olan yardımcı okursa sevinirim
1984 Kasım ayı doğumluyum 10/07/2018 Elektrikli bisiklet ile yolda giderken trafik kazası geçirdim bana çarpan araç (kamyon) kaçtı ayağımda kırık oluştu 50 gün yattım. trafik polisi tutanağı tuttu karşı taraf %100 kusurlu buldu ama şahıs bulunamadı. Adli tıp %5 heyet raporu verdi. Sanırım Devlet güvece hazinesinden ödenecek anladığım kadarı ile.
Asgari ücret ile çalışıyorum ortalama nekadar alırım
Teşekkür ederim

Merhaba 3 yıl önce trafik kazasi geçirdim yolcu konumundaydim karşı taraf %85 kusurlu . Sağ dirsek radius kemiğim kırıldı 35 gün atelde kaldı kolum 45 gün raporluydum isim ağır tornaciyim kolumu eskisi kadar güçlü kullanmıyorum . 3 yıl önceki maaşım 2200 evliyim çocuğum var heyete girsem %kaç alırım. Ilginize teşekkür ederim

Merhabalar 2017 yılında trafik kazası geçirdim. 29 yaşımdayım 5000 tl gelirim var. %100 kusursuzum. Avukatımın tavsiyesiyle adli tıptan meslekte kazanma gücü kaybına göre %14 oranında rapor aldım. Sigorta şirketi özürlülük ölçütüne göre almam gerektiğini belirtiyor. 1 yıldır oyalıyor açıkcası. Aracı firmalardan sürekli arıyorlar arayanlar bu hasar ile ilgili anlaşmalı hastanelerden garanti olarak özürlülük ölçütüne göre %7-9 arası bir rapor alabileceklerini söylüyor adli tıptakiler ise özürlülük ölçütüne göre 0- 3 arasında çıkabileceğini söylüyor. 2 durum arasında büyük bir fark var. Aracı firma ile alacağım raporun kabul edilmeme gibi bir ihtimali var mı? Sigorta ile ortak bir yerde anlaşma ihtimalimiz var mı yoksa dava yoluyla mı yapılması gerekli?

Oğlumun yaşı 3
Kaza tarihi 2018
Özürlü raporu %60
Kusur %0
Ne dersiniz bu duruma?

2018 trafik kazası geçirdim 2018 asgari 1600 TL iken 2019 yılında asgari 2020 TL oldu ben kazayı 2018 9 ay geçirdim 2019 3 ayında sigorta şirketine dostlarımı ve raporumu gönderdim şimdi asgari 1600 TL denmi hesaplanacak yoksa 2020 TL denmi birde net asgari mi hesaplanıyor yoksa brütmü acil cevaplarınızı bekliyorum

Mehmet&ela kazada kusur oranı % 0 mı ? Yolcu konumunda mıydı ? %60 şık oran mağluliyet oranı mı ? Yani heyete girdiniz mi ?

Merhaba herkeze geçmiş olsun
2012 de istanbulda yolcu oldugum bir arabanın içinde sürücü alkollü iken bir kaza geçirdim arkada oturuyordum belim kırılsı ve sag omuz küreğim 3 ay çelik korse ile yattım sonrasında vertebrada t12 de çökme var denildi mr raporunda %55 ameliyatlık die ama olmadım avukata verdim daha onlarda beni üniversite arastırma afli tıp a gönder diler Trabzon'a ordada %25raporum çıktı sigorta tahkim kuruluna e gönderildi ocak ayında bu kazadan yüksek tazminat alıcagım söyleniyor%20 anlastım avukat ile bana yardımcı olurmusunuz ne kadar sürer gerçekten bi para alabileckmiyim sonuçta kazagı ben yapmadım arkada yolcu oldugum araç ve alkollü şoförü yaptı ne olur sizce bi bilgi verirmisin acil ne kadar sürer kaç para alırım 2012 de çalışmıyordum yaş şuan 29

Mehmet&ela mesaj kutunuza bakabilir misiniz ?aktüer hesabı içim eşimin Tel yazdım

Son düzenleme:
2018 trafik kazası geçirdim 2018 asgari 1600 TL iken 2019 yılında asgari 2020 TL oldu ben kazayı 2018 9 ay geçirdim 2019 3 ayında sigorta şirketine dostlarımı ve raporumu gönderdim şimdi asgari 1600 TL denmi hesaplanacak yoksa 2020 TL denmi birde net asgari mi hesaplanıyor yoksa brütmü acil cevaplarınızı bekliyorum

Sigorta tazminati ve aşamaları

30 Mayıs 2018 de trafik kazası yaptım.bunun sonucu olarak yüzde 25 sakatlık raporu aldım.ogunku maaşım 1600 asgari ücret. Yaşım 34.du.kazada bilir kişi yüzde elli ye yüzde elli oran verdi.ben islerimi bi avukat tanidigimdan ücretsiz destek alarak yurutuyorum.simdi benim sorum sigortadan nekadar tazminat alabilirim. Birde bu tazminat işi sigorta şirketine göre farklılık gosterebiliyomus .sizcede öylemi. Benim sigorta şirketi axa sigorta.acaba bu durumda nekadar tazminat alabilirim. Lütfen aracılık işi yapanlar benle ugrasmasin.sadece bilen biri varsa yardımcı olsun.rica ediyorum.

Siğorta tazminatı

Merhaba 2018 de kaza yaptım 1 hafta önce rapor aldım%23 oranında kaza yaptığımda maaşıö 5100 tl ıkı çocuk babasıyım yaşım 28 kazada suçluluk oranım bulunmamamktadır suçun tamamı karşı tarafa verildi buraporla ne kadar para alabilirim siğortası yok karşı tarafın güvence fonundan alabilecegim söylendi

Geçmiş olsun bu raporla alacağın ödeme 520 bin ama poliçe kapsamında ödeme alırsın 360 bin ödeme alırsın artan rakamı araç sahibine dava açaarak alabilrsin maaşın bordroda belirtiğin gibiyse alırsın

Avukata verdiysen burda ne işin var ara avukatına sor ne çıkacağını sana söylesin

Üst Alt