Bu cvp banamiydi acaba anlayamadım.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Öncelikle herkese merhaba 19.10.2017 tarihinde trafik kazası geçirdim.kazadan hemen sonra takipçiler aramaya başladı.cok araştırdım sağlam bir şirkete dosyamı verdim.ve kazadan 9 ay sonra yüzde 9 adli rapor aldım.(sağ el bileği ve serçe parlaksa kırık ve ameliyat vida takildi)izmir katip çelebiden.Raporu aldığım tarihden 3 ay geçmesine rağmen henüz haber yoktu,'taki bugüne kadar.bugun takipçi aradı ve sigorta şirketinin raporu kabul etmediklerini devlet hastanesinden rapor almamı istemiş.bunun üzerine takipçi aradı bizde bunu kabul etmeyecez ve tahkime göndereceğiz dedi.
Yaklaşik 6 yada 7 ay surer dedi.BU KONU HAKKINDA Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi süreç doğrumu ilerliyor 1 yıldır bekliyorum zaten.Birde yaklaşık ne kadar tazminat alabilirim. Kaza tarihi 19.10.2017,yaşım kaza tarihinde 39, rapor yüzde 9 kazada yüzde 75 haklıyım.yuzde 25 haksızım.maaşim kaza tarihinde net 3.750tl. brüt 5000tl şuandaki maaşım net 4350tl brüt 6000tl.1 çocuk var.askeri personelim.