Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik Sigortasından Tazminat Almak..

Merhabalar benim dosyam tahkim kurulunda sonuçlanma tarihi 24 nisandı. Ama buğün kontrol ettim dosya kurumu. E-imza kayıtlı karar sisteme yüklenmiştir diye yazıyor acaba kararı nerden ögrene bilirim karar ne çıkmıştır

Ozgrbsr tahkim kurulunu aradım itirazedilmiş diyor tekar tahkim kuruluna verilecek diyor

Bozo007

İtiraz edilmişse 2 hafta içerisinde itiraz hakem ataması yapılır. İtiraz hakem heyeti kararını en geç 2 ay içerisinde verir.

Oncelikle herkeze merhaba 8 ay önce bi trafik kazası gecirdim yasım 19 yolcu konumundaydim tek tarafli bi kazaydı
Su an bacagimda pilatin var ve dizimde rapor falan almadım daha Tahmini ne kadar bi tutar alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Mağdur.00 Ben sizin tazminatı hesaplamıştım diye hatırlıyorum . Hesaplamadıysam bana kaza tarihindeki yaş maaş vs özelden yada buradan yazın . Hesaplayalım . Whatsaptan daha hızlı oluyor . Yardımcı olmaya çalışayım .

Merhabalar benim 3 ay önce trafik kazası geçirmiştim ayak parmağı diz ve el baş parmak kırık dı bugün heyet e girdim kemikler kaynamış eklemlerde hassasiyet mevcut dediler ve gönderdiler ne çıkar ne çıkmaz yardımcı olur musunuz platin ve amaliyat olmadım bilginiz olsun yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

Kral men geçmiş olsun . Maalesef kırıklara genelde çıkmıyor. Ki kaynamış diyorsunuz . İnşallah birşeyler alabilirsiniz

Senasrc92 teşekkür ederim eklemlerde hassasiyet mevcut dediler bir şey olmaz mı

21.03.2015 tarihinde kaza yaptım.
%100 asLi kusur karşı tarafta .
14.01.1991
950 tL kazancım vardı.
%6 kalıcı raporum var .
şuan 2020 tL gelirim var. hesaplamadan anlayan biri yardımcı olabilir mi ?

Abim 22.11.2015 yılında motosikleti ile çift taraflı kaza yaptı. Yapmış olduğu kazada vefat etti. Ehliyetsiz, kasksız ve sola hatalı manevra yaptığı için %100 kusurlu bulundu. Bu durumda tazminat alma durumumuz nedir. Asgari ücretle çalışıyordu

Herkese merhabalar. Tahkimin sitesinde kontrol ettim. E-imzalı karar sisteme yüklenmiştir yazıyor. Ne demek oluyor bu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Siğorta tahkim kurulu kararım siğorta şirketine gönderilmiş. Bundan sonraki aşama be olur acaba

Saygıdeğer forum sakinleri; 29 Temmuz 2018 tarihinde yolcu olarak bulunduğum araçta geçirmiş olduğum trafik kazası sonucu;
- Sağ bacak (femur) kırığı yaşadım ve kalçadan dize kadar bir platin 4 çivi ile sabitlendi.
- Yine kazada aldığım darbeden kaynaklı idrar yolları kapandı ve üretra darlığı teşhisi konularak iki kez kapalı ameliyat oldum. Halen haftada bir tak sonda kullanmaktayım. Doktor tekrar kapanma riskinin yüzde 60 olduğunu ifade etti. Bu rahatsızlıkla beraber cinsel işlev bozukluğu ve varikosel rahatsızlıkları da ortaya çıktı.

- Kaburga kırıklarım vardı kendiliğinden iyileşti.

- Kulağımın yarısı kopmuştu kaza günü dikildi.

- Psikolojim halen düzelmedi ve araç fobisi yaşamaktayım.

Bir şirkete ait kamyona çarptık ve olayda ben yolcuydum karşı taraf 8 de 7 suçlu bulundu. Dava açtık uzlaşma olmadı şuan mahkeme süreci devam etmekte. Avukat tuttuk ancak avukatın beyanları beni pek tatmin etmedi.

Olay günü;
İş: Memur
Maaş : 3.900,00
Çocuk: 2
Raporlu kalınan süre : 6 ay

Şimdi sormak istediklerim;

1. Dava sonucunda karşı tarafın maddi gücü yoksa herhangi bir tazminat alınamayacağı söylendi. Böyle bir durumda sizce mahkemenin kararı ne yönde olur?

2. Tazminat için sigorta şirketine de başvurma hakkı bulunuyormuş bunun için 1 yıl geçmesi gerekiyor mu? Şuan 9 ay oldu başvuracak olsak bu sebeple geri çevirilir mi?

3. Rapor oranım ne çıkar?

4. Çıkacak rapor oranına göre yaklaşık tazminatım ne olur?

5. Sağlık giderleri faturalı ancak bu süreçte belgeleyemediğim maddi kayıplarımı nasıl ispat ederim?

Şimdiden hepinize teşekkür eder sağlıklı günler dilerim...

zarifkul yolcu olduğunuz için hak sahibisiniz . Bu alanda Avukatınızın sigorta avukatı olması işlerinizi hızlandırır. Profilimde ziyaretçi mesajları var . Oradan yazarsanız soru cevap daha kolay yardımcı olurum .

Herkese merhabalar. Tahkimin sitesinde kontrol ettim. E-imzalı karar sisteme yüklenmiştir yazıyor. Ne demek oluyor bu? Şu an baktım taraflara bildirim yazıyor. Karar avukatıma bildirilmiş mi yoksa bildirilecek mi sizce. Yardımcı olursanız sevinirim.

Mynecro benim karar çıktı bile. Evet onlar postayla avukatına gönderecekler 1 haftayı bulur kararı ögrenmen

merhaba. trafik kazası sonucunda sağ ayakta parçalı kırıklar var. platinler takılı.
femur kemik kaynamadığı için kemik eklemesi yapıldı platin çıkarılıp biraz daha büyük platin takıldı, en son ameliyata 6 ay oldu.
2 cm kısalık mevcut tabanlık kullanıyorum. henüz yeterli kaynama yok.
kati rapor ile sigorta şirketinin belirlediği %8 oran ile bir miktar tazminat aldık. yaklaşık 2 ay sonra kazaya 2 yıl olacak.
avukat 2 yılı geçirmeden sigorta şirketine dava açalım itiraz edelim diyor.
dava açmadan verilen tazminata itiraz edemez miyiz?
2 cm kısalıktan dolayı % kaç oran verirler?.

avukatınız doğru söylüyor, 2 sene geçmeden dava açmanız ya da sigorta tahkim komisyonuna başvurmanız gerek. ancak buradaki 2 sene kazadan itibaren değil, size ödenen ilk tazminatı alırken imzaladığınız ibraname tarihinden itibaren olacak.

dava açmadan itiraz etmek diye bir kavram yok, zaten itiraz edebileceğiniz bir kurum da yok, sigortacılık genel müdürlüğüne şikayet yolunu falan deneyebilrisiniz ama sizin dosyada hiçbir işe yaramaz. sonuçta sigorta şirketi aktüer tarafından hesaplanan tutarı ödemiş, siz de ibraname imzalamışsınız, bu durumda sigortacılık genel müdürlüğü herhangi bir ceza vermeyecektir şirkete.

zaten dava açmadan önce artık şirkete başvuracak ve zorunlu olarak arabulucuya gideceksiniz. sigorta şirketi o aşamada size tazminat öderse ödeyecektir, olmazsa mecburen dava açacaksınız.
şu aşamada avukatınızın sözünden çıkmayın, siz vekaletnameyi verin, gerisini o düşünsün.

ücretsiz destek , cevabınız için teşekkür ederim.

avukat kazadan itibaren 2 yıl dedi. en son dördüncü ameliyatımı oldum, tam bir iyileşme söz konusu değil. ilerde bir ameliyat daha olabilirim kaynamazsa. bu yüzden zaman aşımı olmadan davayı açalım diyor. avukatın söylediği tahmini oran %6 - 17 arası. bu tahmine göre açalım diyor. benim son durumumu belirten bir oran,bir rapor yok elimde. 2cm kısalık var bacakta. bu davayı açmadan önce benim heyete girmem bir oran almam gerekmiyor mu?

Selam arkadaşlar burada kaza tazminati danışmanı arkadaşlarım varsa eger bi sorum olacak...trafik kazasında asetabulum da kirik oluştu 1 plaka 7 çivi atildi..kaza 10 temmuz 2018 de oldu..ben bir hasar danışmanlık firması ile anlaştım..subat ayında 2 cm ayakta kisalik ve tek koltuk degnegi ile bana %24 oran verildi..simdi asil mesele burda..benim anlaşmış olduğum sirket dosyamı sigortaya sunmuş medikal incelemeden onay gelmiş..aktuerya hesabım yapılıp dosyaya dahi konmuş ama finans bölümünden onay çıkmamış..benim sorum bu..boyle bisey olabilirmi..dosyama ret gelmemiş ama 3 ay sonra tekrar rapor istemiş ama bunu finans bolumu istemiş..ayrica bi detay daha var..simdi karsi tarafin sigortasi anadolu sigorta ben tc numarasından ve kazaya karışan araçların plakasından anadolu sigortaya sorgulattım boyle bi dosya açılmamış diyor..dosya no verin tekrar bakalim diyor...eger bu konuda uzman bi arkadas varsa yardımcı olup ben aydınlatırsa sevinirim..saygılarımla...

Ersener Sigorta şirketinde kayıt olmaması mümkün değil . Doğru Sigorta şirketi olduğuna emin misiniz ?

Sol bacak ana arter damarı kopmasına % de kaç rapor verirler 3 damardan 1 o kazada kopuyo şuan 1 i yok ?

Merhabalar ben 24.09.2018 tarihinde bir kaza geçirdim. Hasar oranım yüzde 24 çıktı . Maaşım 5.500 lira yüzde 75 haklı olan benim . Devlet hastanesinden aldım raporu yalnız raporun geçerlilik süresi 2 yıl yazıyor. Bu rapora istinaden herhangi bir tazminat alabilir miyim ? Alırsam bunun bedeli ne kadar olur bilgisi olan yardımcı olursa çok ama çok sevinirim

Merhaba. Yaşım. 34.kaza tarihi.05.30.2018. Engel oranı. Yüzde 29 kusur oranı. Yarı yarıya 50/50 şuanki yaşım 35.bu tabloya göre ne kadar tazminat alabilirim. Lütfen yardımcı olurmusunuz.simdiden çok teşekkür ederim.

Sonuç

On-x

Sonuç ne oldu acaba senin ? Hangi sigorta şirketinden talepte bulundun

Üst Alt