Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik Sigortasından Tazminat Almak..

Yaş 29 maaş3806 kusurun tamamı karşı tarafın sürekli sakatlık oranı yüzde 5 hesaplayabilirmisimiz

Herkese merhabalar. Tahkimde olan dosyamın bilirkişi raporu belli olmuş. 250 bin çıkmış. Karar ise Mayıs 3 de.
Sizce sigorta şirketi istinaf yoluna gider mi giderse faizli bir şekilde ödemek zorunda diye biliyorum. Yoksa anlaşma yoluna mı gider?

Merhabalar herkese. Dosyam tahkimdeydi. Tahkim komisyonunun sitesinde Mahkemeye Tevdi Edildi (HKM) yazıyor. Bu ne demek acaba. Cevap verirseniz çok sevinirim

Ozgrbsr

Sigorta tahkimdeydi özgür bey. Bilirkişi raporu belli olmuştu. Şimdi web sitesinden baktığımda dediğim gibi yazıyor işte.

Karar çıkmış sanırım. 3 iş günü içinde karar size bildirilecek .

Merhaba ben 6 ay önce trafik kazasi gecirdim. 48% raporum var. Yasim 23. Ne kadar tazminat alabilirim

Oncelikle kolay gelsin 2 ay önce scorfield kemiğinden ameliyat oldum 60 gündür raporluyum bir adet vida takıldı oran ortalama yüzde kaç veriliyor ve ne zaman almam Grek raporu şimdiden bilen varsa teşekkür ederim

Merhaba benim dosyam 3 ayda tahkim kurulunda nisan 24 de sonuçlanma tarihi diyor sizce karar ne çıkar

pbp7JJ.jpg
[/URL][/IMG]

@Mıdı aktüer hesabınız aşağı yukarı miktar bu

V91Z1P.jpg
[/URL][/IMG]

@Msadiko aktüeryanız

İyi akşamlar sigortaya olan talebimiz reddedildi ve tahkime gitti tekrardan hastane raporu isterler mi ? Ne kadar sürer ve bu süreçte faiz işler mi ? Şimdiden tsk

şimdi ben kaza yaptım ilk raporda 8 de 2 haksız çıktım karşı taraf beni mahkemeye vermiş ben hastane deyken haberim olmadan mahkeme olmuş bilir kişi raorunda ise bu kez 10 da 10 haksız çıkmışım itiraz hakkımız varmış ama haberim olmadığı için bir şey yapamadım bacağım kırıldı pilatin taktılar 1 ay sonra bir daha kaza yaptım pilatinimi yamultmuşum buda sakat kalmama neden oldu 7 ay sonra pilatini çıkardım ama şuan sakatım 2. kazadan tazminat alabilirmiyim yüzde yüz kusurlu değilim haklılık oranım yüzde 30 herhalde yada yüzde 40 ne yapmam gerekiyor yardım edebilirmisiniz lütfen özelden de yaxzabilirsiniz

ben kaza sonucu doğa sigortaya başvuru yaptığımı söylemiştim. şuan tarafıma tazminatımı ödediler. ilgili de davrandılar. kendilerine teşekkür ederim. kaza geçiren arkadaşlar lütfen hiç kimseye vekalet vs. vs. vermeyin ve işlemlerinizi kendiniz yapın. avukatlık aracılık vs. bir durum yok. ödemenizi kolaylıkla alabilirsiniz. eksik ödendiğini düşünürseniz eğer o zaman bir avukatla kalan kısmını almak için anlaşabilirsiniz. aracı kişilerden tekrar söylüyorum kesinlikle ve kesinlikle uzak durun. çok güzel insan kandırıyorlar dikkatli olun

yildizözkan acaba kusur oranı heyet rapor oranı ne kadardı ve miktar ne kadar ödediler bilgi verir misiniz.

kaza tarihi: 20.12.2017
maluliyet : %3
maaş : asgari ücret
hata : %100 karşı tarafta

Sigorta şirketine tazminat için başvuru yaptım. Bugün telefonla aradılar, ayrıca tarafıma yazılı cevap gönderildi. 12 Bin lira aktüer hesabı çıktığını ödeme bu şekil yapılacağını belirttiler. Ben aşağı yukarı 30 bin lira civarı bekliyordum. Bu aşamadan sonra ne yapabilirim bilginizi rica ediyorum.

levendinyo

yaşım 24. kusur 0 çünkü yolcu konumundaydım ve tek taraflı kaza. adli tıptan 47.7 oranlı rapor aldım doğa sigortaya gönderdim. incelediler ve biz %37 olarak uygun gördük dediler. %37 üzerinden de 278 bin tl çıktı. kabul edersen ödeyelim eğer etmiyorsan kaza tarihinden itibaren 1 yıl dolunca tekrar rapor al gönder inceleyelim dediler. ben kazadan 6 ay sonra almıştım raporu. bende kabul ettim 278 bin tl ödediler bana

yildizzozkan

geçmiş olsun yildizözkan. bende kusur 75, karşı taraf 25 heyet raporum %19 organ kaybı var dalağım alındı, sağ gözde çift görme ve kayma var akrabamıza avukata verdim onun dediği 100 bin TL nin üzerinde alırsın dedi ayrıca tahkimdeki sürede bitmiş bugün yarın cevap gelmesi lazım sizce ne olur benim durumum. develet memuruyum kaza 18.01.2018 de oldu yaş 37 maaş kazada 3070 tl idi şuan 3921 TL

İyi akşamlar sigortaya olan talebimiz reddedildi ve tahkime gitti tekrardan hastane raporu isterler mi ? Ne kadar sürer ve bu süreçte faiz işler mi ? Şimdiden tsk

[FONT=sans-serif]Ert45 [/FONT]tahkimde dosyanız 8 ay gibi sürer yeniden rapor isteme durumları tabiki olabilir,tahkimdeki süre kadar faiz hesaplaması yapılır.

İyi günler eşim 2016 yılında kaldırımda araba çarpması sonucu bacağından yaralandı.adli tıp 16.2 rapor verdi.kaza zamanı maaşı 4.500 hesaplandı kaza anı yaşı 39.kusur 8/8 karşıtarafda.tahmini tazminat nekadar çıkar

tahkim 11 Nisan'da karara bağlayacağı dosyamı neyseki erken sonuçlandırmıs. Henüz gerekçeli kararı öğrenemedim ama tahkim'in sitesinden baktığımda mahkemeye tevdi edildi diyor. İSTANBUL ANADOLU 5. ASLİYE TİCARET MAHKEMELERİ. Acaba neler olacak.

Benim de bugün aynısı oldu. Mahkemeye tevdi edildi diyor tahkim sitesinde

Merhabalar herkese. Dosyam tahkimdeydi. Tahkim komisyonunun sitesinde Mahkemeye Tevdi Edildi (HKM) yazıyor. Bu ne demek acaba. Cevap verirseniz çok sevinirim

aynı durum bende de var. mahkemeye tevdi edilmis.

Merhaba benim dosyam 3 ayda tahkim kurulunda nisan 24 de sonuçlanma tarihi diyor sizce karar ne çıkar

verilen tarihten once sonuzçlanıyor. benimde 11 nisan sonuçlanmaydı. fakat 25 martta sonuçlandı. gerçi mahkemeye tevdi edilmis ne demekse :)

Endereren

Tahkimin sitesinde mahkemeye tevdi edildi yazıyordu. Bugün baktım yine önceki gibi hakeme havale yazıyor. Anlamadım bu işi pek

Alla alla bir de ne demek olduğunu bilsek. Edindiğim bilgiye göre, ya bizim lehimize karar çıkınca icra hakkı doğuyormuş, ya da istinafa gidiyormuş o da epey uzun sürüyormuş sanırım.

Tahkime giden dosyaya ne kadar faiz isliyo 50 bin alınacak para ne kadar olur ?

Son durumu paylaşmak istedim. Tahkim kararını açıklamış, kanaatimce ödemeden kaçınmak için çok saçma bahaneler uyduymuşlar. Mesela, gelir tespiti istemiş. Kaldı ki, iş yerinden görev tanımım, aldığım maaş, ve son aylara ait maaş bordromu dosyaya eklemiştim . Sgk'dan ve vergi dairesinden tespit iştenmiş, aksi takdirde asgari ücret sayılacakmıl. Diper bir konu raporuma itiraz etmiş, iş gücü kaybına göre olamazmış rapor. Bu arada raporum adlı tıptan alındı. Meslekte kazanma gücüne esas alınarak, çünkü ben bilgisayar başında çalışan eşini kolunu kullanan bir çalışanın, kaza sonrası omzuma 3 adet vida takıldı ve hareket kısıtlılığı var. Bakalım nolcak.

Üst Alt